14 февраля 2016

Ой, дівчатка, то завал! Розлила холодець а він не застигає!!

Завтра маю гості. Наварила холодцю, і все правильно робила. Мала свиняче рильце та вуха, гусячі лапки, то всьо вода тільки покрила. Варилося 9 годин.
А тепер вже з 7 вечора стоїть на вікні в кухні - в холодильнику і не застигає!!
Налила аж 10 тарілок
Рятуйте! Шо робити? Переварити? То буде чути часником перевареним

А саме гірше то шо завтра прийдуть свекри, а свекор не може їсти желатин той шо з пакетика - бо має чи алергію чи то шо (і мучного нічо не їсть) - то як вкину желатин муситиму сказати шоб не їв, бо буде йому погано потім - то свекруха мене тоді зїсть - буде з тиждень витикати шо я за господиня...
показать весь текст
Сарафанное радио 14 февраля 2016
31
Застынет.Я так недавно тоже испугалась,очень долго стоял в холодильнике и не думал застывать.Ушло где-то 10 часов.хотя раньше гораздо быстрее было.
все по ГОСТу! 14 февраля 2016
32
Оставьте два судочка для свекра (а вдруг таки застынет), а в остальные добавьте желатин. Гости точно с холодцом будут.
Садоводница 14 февраля 2016
33
Ответ дляМир Мир Мир!

та в малого завтра якраз день народження
і куми всі - повно гостей
з желатином зробіть 3-4 тарілки, половину, решту лишіть на авось зловиться.
Не переварюйте, а лиш розігрійте.
Садоводница 14 февраля 2016
34
Ответ дляTifa1989
А вообще не кушайте какое кака((( берегите здоровье свое и гостей)

ага, а то мій дідо їли, то лише до 99 років дожили. А могли ж більше.
tanj4ik 15 февраля 2016
35
Застиг холодець? Що робили?
Весотехник 15 февраля 2016
36

Автооор,ну что,застыл ваш холодец?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого