Вилами по воде• 04 марта 2023
Показуємо сніданки?
У мене будуть сирники))) для мене це недовго і вся сім´я їсть.
Віднедавна стала робити їх з манкою і дуже задоволена.
Роблю з сиру в брикетах типу "Ягтинський", "Білоцерківський", іноді всередину додаю цукати або курагу.
Роблю багато, люблю, щоб ще залишилися на потім або можу заморозити.
P.S. фото з минулого разу, сьогодні ще тільки збираюся вставати)
Віднедавна стала робити їх з манкою і дуже задоволена.
Роблю з сиру в брикетах типу "Ягтинський", "Білоцерківський", іноді всередину додаю цукати або курагу.
Роблю багато, люблю, щоб ще залишилися на потім або можу заморозити.
P.S. фото з минулого разу, сьогодні ще тільки збираюся вставати)
показать весь текст
10
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляВытворунка
Автор, дуже гарні сирники!Ще жодного разу в мене таких не вийшло.Можна Ваш рецепт повністю?Буду дуже вдячна!
Напишу трохи пізніше!
1
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляБанка с бутылками
Очень красиво у вас выходить. И фото хорошие. Молодец, автор.
Давайте точный рецепт
Давайте точный рецепт
Напишу трохи пізніше
1
Не пью, не курю• 04 марта 2023
Ответ дляКапризуля
Стрники як в ресторані
Я не вмію сирники, млинці по через раз.
Хоча руки ніби з правильно місця. Торти в мене нічого такі, капкейки, пояничний будиночок. Все вмію. А сирники - провал
Я не вмію сирники, млинці по через раз.
Хоча руки ніби з правильно місця. Торти в мене нічого такі, капкейки, пояничний будиночок. Все вмію. А сирники - провал
Дуже залежить від якості сиру. Якщо крупинчастий, зернистий то не вийдуть. З магазинних мені більш подобається 5% ашановський та білоцерківський.
Дуже жирний також не добре. Якщо берете домашній то хозяйки можуть додавати соду що б довго не прокисав, але в сирниках сода при нагріванні розплавляє сир, тому потрібно купувати в нормальних продавців.
Кількість борошна залежить від вогкості сиру, тому якби рецепти не завжли працюють, тут треба покладатися на досвід.
Коротче. Наче проста страва, а ціла наука.
Дуже жирний також не добре. Якщо берете домашній то хозяйки можуть додавати соду що б довго не прокисав, але в сирниках сода при нагріванні розплавляє сир, тому потрібно купувати в нормальних продавців.
Кількість борошна залежить від вогкості сиру, тому якби рецепти не завжли працюють, тут треба покладатися на досвід.
Коротче. Наче проста страва, а ціла наука.
4
AmazingLady• 04 марта 2023
Ответ дляВилами по воде
Я написала який я беру на сирники. А зернистий люблю з варенням
А я пишу про свои сырники
Быстровочка• 04 марта 2023
Ответ дляВилами по воде
Я вже не можу лежати, не звикла)))
Я встаю на роботу о 5 ранку, іноді о 4( рідше о 3). Тому на вихідних лежу у ліжку до 9 чи 10, бо в інші дні це розкіш для мене
1
Докладная• 04 марта 2023
Ответ дляTolik-e92a
Удалено администрацией...
от сырныков не поправишься, если творог нежирный.
Вы вчера выяснили, сколько тест на отцовство стоит?)
Вы вчера выяснили, сколько тест на отцовство стоит?)
3
Tolik-e92a• 04 марта 2023
Ответ дляДокладная
от сырныков не поправишься, если творог нежирный.
Вы вчера выяснили, сколько тест на отцовство стоит?)
Вы вчера выяснили, сколько тест на отцовство стоит?)
Спасибо!) Вы сделали мое утро!))
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляДокладная
гарні сирнички...оце вам не лінь так рано в суботу підриватись?))
Дякую!
Я - жайворонок, довго лежати не можу
Я - жайворонок, довго лежати не можу
Я не такая• 04 марта 2023
Ответ дляАноним Советчик
Сигарета, кофе, еще раз сигарета и еще раз кофе. Еда будет часов в 9-10, но еще не знаю, что. Или полуфабрикатные вареники с творогом, или яичница с колбасой.
Оооо! Сестра! Утром кофе плюс сигаретка плюс минут пятнадцать медитации на балконе, иначе буду кидаться на людей



5
Мааарковная• 04 марта 2023
Ещё не вставала. Для всей моей семьи лучший завтрак - это каша, разные каши, + сыр. Или омлет. По выходным пашоты с семгой на гренках или кровянка с тушеной капустой и яичницей, или яйца всмятку в идеале с красной икрой. Одно лишь сладкое на завтрак для нас неприемлемо.
1
Шкідлива молекула• 04 марта 2023
Я ще в ліжку, на сніданок буде омлет, в дитини млинці з нутеллою, вже спечені)
1
Агент Пинкертона• 04 марта 2023
Ответ дляTolik-e92a
Удалено администрацией...
В тебе ж теж є зайва вага.
Tolik-e92a• 04 марта 2023
Ответ дляАгент Пинкертона
В тебе ж теж є зайва вага.
Удалено администрацией...
Стрекозей• 04 марта 2023
Ответ дляШкідлива молекула
Як робите таку красиву форму?
Посмотрите в ютуб формирование сырников ножом. Это легко на самом деле.
Само_достаточная• 04 марта 2023
Ответ дляВикликаю на дебати
Я успела утром сгонять за салом
Совість є?

3
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляhrystia
А до самого сиру даєте борошно чи манку? 🤔
Ніколи з манкою не робила.
Ніколи з манкою не робила.
Так, віднедавна додаю манку, теж 1 до 1.
Раніше тільки з борошном. Але з манкою подобається більше.
Раніше тільки з борошном. Але з манкою подобається більше.
Само_достаточная• 04 марта 2023
Ответ дляНе пью, не курю
Дуже залежить від якості сиру. Якщо крупинчастий, зернистий то не вийдуть. З магазинних мені більш подобається 5% ашановський та білоцерківський.
Дуже жирний також не добре. Якщо берете домашній то хозяйки можуть додавати соду що б довго не прокисав, але в сирниках сода при нагріванні розплавляє сир, тому потрібно купувати в нормальних продавців.
Кількість борошна залежить від вогкості сиру, тому якби рецепти не завжли працюють, тут треба покладатися на досвід.
Коротче. Наче проста страва, а ціла наука.
Дуже жирний також не добре. Якщо берете домашній то хозяйки можуть додавати соду що б довго не прокисав, але в сирниках сода при нагріванні розплавляє сир, тому потрібно купувати в нормальних продавців.
Кількість борошна залежить від вогкості сиру, тому якби рецепти не завжли працюють, тут треба покладатися на досвід.
Коротче. Наче проста страва, а ціла наука.
Ого,про то что добавляют соду незнала,так вот почему такая хрень происходит из покупного.
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляШкідлива молекула
Як робите таку красиву форму?
Та якось поступово навчилася ножем. Роки сімейного життя і практики)))
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляЧики-брык
Якось так...
Печалька.
Але завтра буде краще, ось побачите!
Але завтра буде краще, ось побачите!
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляВытворунка
Автор, дуже гарні сирники!Ще жодного разу в мене таких не вийшло.Можна Ваш рецепт повністю?Буду дуже вдячна!
Ось мої писульки з пропорціями)) але там ще по-старому - з борошном, зараз додаю борошно і манку порівну таку ж кількість.
Перемішую все руками або комбайном. Роблю кульки і формую теж в борошні і манці. Для краси ще можна поважити,щоб усі були рівними.
Перемішую все руками або комбайном. Роблю кульки і формую теж в борошні і манці. Для краси ще можна поважити,щоб усі були рівними.
2
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляБанка с бутылками
Очень красиво у вас выходить. И фото хорошие. Молодец, автор.
Давайте точный рецепт
Давайте точный рецепт
Написала, п.88
Чаклунка-ведунка• 04 марта 2023
Ответ дляTolik-e92a
Удалено администрацией...
Ви не снідали ще? Чи поснідали маковою росинкою і тому такий ’приємний’ у спілкуванні і у ’гарному’ гуморі зранку?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу