sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_52
Вилами по воде• 04 марта 2023

Показуємо сніданки?

У мене будуть сирники))) для мене це недовго і вся сім´я їсть.
Віднедавна стала робити їх з манкою і дуже задоволена.
Роблю з сиру в брикетах типу "Ягтинський", "Білоцерківський", іноді всередину додаю цукати або курагу.
Роблю багато, люблю, щоб ще залишилися на потім або можу заморозити.
P.S. фото з минулого разу, сьогодні ще тільки збираюся вставати)
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
heart 10
101 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
anonim_95
Хочу барабульки• 04 марта 2023
91
Ответ дляНе пью, не курю
Дуже залежить від якості сиру. Якщо крупинчастий, зернистий то не вийдуть. З магазинних мені більш подобається 5% ашановський та білоцерківський.
Дуже жирний також не добре. Якщо берете домашній то хозяйки можуть додавати соду що б довго не прокисав, але в сирниках сода при нагріванні розплавляє сир, тому потрібно купувати в нормальних продавців.
Кількість борошна залежить від вогкості сиру, тому якби рецепти не завжли працюють, тут треба покладатися на досвід.
Коротче. Наче проста страва, а ціла наука.
Спасибо, вы мне реально глаза открыли. Я знала о том, что сода плавит творог. Но не знала, что ее могут добавлять в творог, чтобы он не прокис. И всегда задавалась вопросом - почему, ну почему иногда шикарные сырники, а иногда растекшееся расплавленное нечто на сковороде...
anonim_208
Вытворунка• 04 марта 2023
92
Ответ дляВилами по воде
Ось мої писульки з пропорціями)) але там ще по-старому - з борошном, зараз додаю борошно і манку порівну таку ж кількість.
Перемішую все руками або комбайном. Роблю кульки і формую теж в борошні і манці. Для краси ще можна поважити,щоб усі були рівними.
Дякую Вам велике!Гарних сонячних вихідних!
heart 1
anonim_57
Банка с бутылками• 04 марта 2023
93
Ответ дляВилами по воде
Написала, п.88
Благодарю
heart 1
noavatar
_MadonnA_• 04 марта 2023
94
Ответ дляВилами по воде
Руками роблю колобок, а потім ножем.
Пробувала склянкою, то не сподобалося.
Красивенно) у меня обычно , как попало ₽
attached-photo
noavatar
_MadonnA_• 04 марта 2023
95
Ответ дляAmazingLady
Ну то что по 350 г в пачках такой шо не перетреш, не отримаєш сирники
Я на блендере такой творог перебиваю )
anonim_52
автор Вилами по воде • 04 марта 2023
96
Ответ для_MadonnA_
Красивенно) у меня обычно , как попало ₽
Ну головне ж смак!
anonim_210
Скіфська пектораль• 04 марта 2023
97
Ответ дляВилами по воде
Обвалюю в суміші борошна і манки. 1 до 1
напишіть рецепт
чого і скільки додаєте
anonim_52
автор Вилами по воде • 04 марта 2023
98
Ответ дляСкіфська пектораль
напишіть рецепт
чого і скільки додаєте
Написала у п.88
heart 1
anonim_147
Чики-брык• 04 марта 2023
99
Ответ дляВилами по воде
Печалька.
Але завтра буде краще, ось побачите!
Дякую
anonim_94
Не жена• 04 марта 2023
100
Спасибо,за подсказки, сырники получились вкусными.
heart 1
noavatar
AmazingLady• 07 марта 2023
101
Ответ для_MadonnA_
Я на блендере такой творог перебиваю )
На блендере не та структура
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff