Вилами по воде• 04 марта 2023
Показуємо сніданки?
У мене будуть сирники))) для мене це недовго і вся сім´я їсть.
Віднедавна стала робити їх з манкою і дуже задоволена.
Роблю з сиру в брикетах типу "Ягтинський", "Білоцерківський", іноді всередину додаю цукати або курагу.
Роблю багато, люблю, щоб ще залишилися на потім або можу заморозити.
P.S. фото з минулого разу, сьогодні ще тільки збираюся вставати)
Віднедавна стала робити їх з манкою і дуже задоволена.
Роблю з сиру в брикетах типу "Ягтинський", "Білоцерківський", іноді всередину додаю цукати або курагу.
Роблю багато, люблю, щоб ще залишилися на потім або можу заморозити.
P.S. фото з минулого разу, сьогодні ще тільки збираюся вставати)
показать весь текст
10
Хочу барабульки• 04 марта 2023
Ответ дляНе пью, не курю
Дуже залежить від якості сиру. Якщо крупинчастий, зернистий то не вийдуть. З магазинних мені більш подобається 5% ашановський та білоцерківський.
Дуже жирний також не добре. Якщо берете домашній то хозяйки можуть додавати соду що б довго не прокисав, але в сирниках сода при нагріванні розплавляє сир, тому потрібно купувати в нормальних продавців.
Кількість борошна залежить від вогкості сиру, тому якби рецепти не завжли працюють, тут треба покладатися на досвід.
Коротче. Наче проста страва, а ціла наука.
Дуже жирний також не добре. Якщо берете домашній то хозяйки можуть додавати соду що б довго не прокисав, але в сирниках сода при нагріванні розплавляє сир, тому потрібно купувати в нормальних продавців.
Кількість борошна залежить від вогкості сиру, тому якби рецепти не завжли працюють, тут треба покладатися на досвід.
Коротче. Наче проста страва, а ціла наука.
Спасибо, вы мне реально глаза открыли. Я знала о том, что сода плавит творог. Но не знала, что ее могут добавлять в творог, чтобы он не прокис. И всегда задавалась вопросом - почему, ну почему иногда шикарные сырники, а иногда растекшееся расплавленное нечто на сковороде...
Вытворунка• 04 марта 2023
Ответ дляВилами по воде
Ось мої писульки з пропорціями)) але там ще по-старому - з борошном, зараз додаю борошно і манку порівну таку ж кількість.
Перемішую все руками або комбайном. Роблю кульки і формую теж в борошні і манці. Для краси ще можна поважити,щоб усі були рівними.
Перемішую все руками або комбайном. Роблю кульки і формую теж в борошні і манці. Для краси ще можна поважити,щоб усі були рівними.
Дякую Вам велике!
Гарних сонячних вихідних!
Гарних сонячних вихідних!
1
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ для_MadonnA_
Красивенно) у меня обычно , как попало ₽
Ну головне ж смак!
Скіфська пектораль• 04 марта 2023
Ответ дляВилами по воде
Обвалюю в суміші борошна і манки. 1 до 1
напишіть рецепт
чого і скільки додаєте
чого і скільки додаєте
автор
Вилами по воде
• 04 марта 2023
Ответ дляСкіфська пектораль
напишіть рецепт
чого і скільки додаєте
чого і скільки додаєте
Написала у п.88
1
Чики-брык• 04 марта 2023
Ответ дляВилами по воде
Печалька.
Але завтра буде краще, ось побачите!
Але завтра буде краще, ось побачите!
Дякую
AmazingLady• 07 марта 2023
Ответ для_MadonnA_
Я на блендере такой творог перебиваю )
На блендере не та структура
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу