долой_лама• 01 апреля 2023
Заморожені ягоди в десерт "Бите скло"?
Чи смачно буде, якщо в бите скло додати заморожену полуницю?
Чи не розлізеться вона?
Ще є заморожені вишні без кісточки, порічки і смородина.
Чи не розлізеться вона?
Ще є заморожені вишні без кісточки, порічки і смородина.
Запароленое одеяло• 01 апреля 2023
Клубника никакая после разморозки, я только привариваю ее немного с сахаром, тогда супер. У вас думаю разлезется, хотя смотря какая клубника.
автор
долой_лама
• 01 апреля 2023
Ответ дляЗапароленое одеяло
Клубника никакая после разморозки, я только привариваю ее немного с сахаром, тогда супер. У вас думаю разлезется, хотя смотря какая клубника.
От за це і питаю, чи не розлізеться.
Приварити як варення?
Приварити як варення?
Чудовий каламбур• 01 апреля 2023
З вишнями буде смачніше. А щоб не розлізлися ягоди, я роблю з ними желе, як зазвичай для цього десерту, і вже разом ріжу.
Ну я треба, щоб добре збігли ягоди.
Ну я треба, щоб добре збігли ягоди.
Відповів всім• 01 апреля 2023
Можна, але нашо? Це ж буде несмачно абсолютно. Їси собі желе і тут попадаєш на кисле непоймишо неясної консистенції, якусь чювяку. Не псуйте десерт. Зробіть красиве желе, поріжте красивими кубиками, змішайте з сметанковим желе, нашо вам ті стікші ягоди?
Несу добро людям• 01 апреля 2023
Автор, я роблю такий десерт, додаю заморожені ягоди на етапі, коли сметану вже змішала з желатином і виливаю у форму. Смакота! Ягоди попередньо не розморожую, але ягід не дуже багато, бо десерт буде кислим
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
