Ms. Любмая жена• 06 апреля 2023
Кто пек паску по рецепту Нины Матвиенко?
Посоветовали мне недавно в чате рецепт певицы Матвиенко, есть на ютубе. Девушка утверждала, что это самая вкусная паска, которую она пробовала. Есть у меня некоторые твопросы по этому рецепту, возможно кто пробовал?
Фиона Шрековна• 06 апреля 2023
Всі вони однакові. - від Матвієнко, від Кухарчука, ще від когось.... Носяться зтими пасками як дурень з писаною торбою....і така і сяка..а по факту -солодка булка з родзинками чи цукатами у всіх. Десь сухіша, десь вологіша......Купи готову і не мороч собі ср..ку)))
8
Ответ дляФиона Шрековна
Всі вони однакові. - від Матвієнко, від Кухарчука, ще від когось.... Носяться зтими пасками як дурень з писаною торбою....і така і сяка..а по факту -солодка булка з родзинками чи цукатами у всіх. Десь сухіша, десь вологіша......Купи готову і не мороч собі ср..ку)))
Не скажіть. Вони ж різні на смак, хоча, по суті, всі булки.
Автор, нічим не підкажу, бо сама пекти саме паску не пробувала. Поки що не буду пробувати.
Автор, нічим не підкажу, бо сама пекти саме паску не пробувала. Поки що не буду пробувати.
2
Мрії у вирії• 06 апреля 2023
Ответ дляФиона Шрековна
Всі вони однакові. - від Матвієнко, від Кухарчука, ще від когось.... Носяться зтими пасками як дурень з писаною торбою....і така і сяка..а по факту -солодка булка з родзинками чи цукатами у всіх. Десь сухіша, десь вологіша......Купи готову і не мороч собі ср..ку)))
Всі паски різні)) Це ви шось або не поціновувач, або на пх, або просто без настрою) Ви ще скажіть, що борщ всюди однаковий.
3
Фиона Шрековна• 06 апреля 2023
Ответ дляМрії у вирії
Всі паски різні)) Це ви шось або не поціновувач, або на пх, або просто без настрою) Ви ще скажіть, що борщ всюди однаковий.
Ні.не пх. 70 кг)
Однакові- в когось солодша в когось сухіша/ вологіша. А по факту солодка булка. Так і з борщем..борщ є борщ і тортом він не стане
Однакові- в когось солодша в когось сухіша/ вологіша. А по факту солодка булка. Так і з борщем..борщ є борщ і тортом він не стане
1
автор
Ms. Любмая жена
• 06 апреля 2023
Ответ дляФиона Шрековна
Ні.не пх. 70 кг)
Однакові- в когось солодша в когось сухіша/ вологіша. А по факту солодка булка. Так і з борщем..борщ є борщ і тортом він не стане
Однакові- в когось солодша в когось сухіша/ вологіша. А по факту солодка булка. Так і з борщем..борщ є борщ і тортом він не стане
так хочеться знати рецепт сухіший чи вологий....
але завжди знайдеться критик, які всуне свою ’дуже цінну’ власну думку.....
але завжди знайдеться критик, які всуне свою ’дуже цінну’ власну думку.....
Мрії у вирії• 06 апреля 2023
Ответ дляФиона Шрековна
Ні.не пх. 70 кг)
Однакові- в когось солодша в когось сухіша/ вологіша. А по факту солодка булка. Так і з борщем..борщ є борщ і тортом він не стане
Однакові- в когось солодша в когось сухіша/ вологіша. А по факту солодка булка. Так і з борщем..борщ є борщ і тортом він не стане
Ок, вашу позицію ми зрозуміли))
1
66сезон666серия• 06 апреля 2023
Ответ дляФиона Шрековна
Всі вони однакові. - від Матвієнко, від Кухарчука, ще від когось.... Носяться зтими пасками як дурень з писаною торбою....і така і сяка..а по факту -солодка булка з родзинками чи цукатами у всіх. Десь сухіша, десь вологіша......Купи готову і не мороч собі ср..ку)))
Это точно) я съем кусок и хватит с меня. Ещё и изюм выбираю.
На работе пекут их, потом раздают, угощают, бо девать некуда. Спрашивается зачем печь тратить время, а потом раздавать
На работе пекут их, потом раздают, угощают, бо девать некуда. Спрашивается зачем печь тратить время, а потом раздавать
автор
Ms. Любмая жена
• 06 апреля 2023
Ответ для66сезон666серия
Это точно) я съем кусок и хватит с меня. Ещё и изюм выбираю.
На работе пекут их, потом раздают, угощают, бо девать некуда. Спрашивается зачем печь тратить время, а потом раздавать
На работе пекут их, потом раздают, угощают, бо девать некуда. Спрашивается зачем печь тратить время, а потом раздавать
какое отношение ваше личное предпочтение имеет к теме моего вопроса?
1
З понеділка на дієті• 06 апреля 2023
Ответ дляMs. Любмая жена
какое отношение ваше личное предпочтение имеет к теме моего вопроса?
дайте хоть рецепт, чтобы понимать о чем речь)) гуглить лень. чаще такие ’моя паска’ не особо отличаются от общего рецепта, только танцы с бубнами добавлены. Я пекла по Похлебкину, куча прибауток, в итоге - обычная себе паска, на мой скромный вкус. Вот с апельсиновой цедрой понравилась. Творожная (не вот та горка из творога, а тесто с творогом) тоже неплохо. Но вообще люблю жидкое тесто, минимум мороки- максимум вкуса.
автор
Ms. Любмая жена
• 06 апреля 2023
Ответ дляЗ понеділка на дієті
дайте хоть рецепт, чтобы понимать о чем речь)) гуглить лень. чаще такие ’моя паска’ не особо отличаются от общего рецепта, только танцы с бубнами добавлены. Я пекла по Похлебкину, куча прибауток, в итоге - обычная себе паска, на мой скромный вкус. Вот с апельсиновой цедрой понравилась. Творожная (не вот та горка из творога, а тесто с творогом) тоже неплохо. Но вообще люблю жидкое тесто, минимум мороки- максимум вкуса.
по моей логике, если вы рецепта не видели, то и не пекли :)) а значит результата не знаете
Мрії у вирії• 06 апреля 2023
Автор, вся справа в тому, шо кожен хвалить своє, бо у кожного свій смак, звикли до певної текстури і тд. Тому і з´являються негативні коменти до рецептів. Наприклад, моя кума пече паски лише з родзинками і тісто таке туге, місить, докладаючи зусилля, так вона така тьотя дебела, я б там впала коло того тіста. Мені такі паски не дуже, як звичайна булка здобна, а їхня вся сім´я любить тільки такі, мої їм, як кекс. Інша подруга кладе журавлину і горіхи, я так не люблю, наприклад, бо це мені зі штоленом асоціюється, а паску хочеться іншу. Я кладу цедру, апельсинові цукати, ананасні, родзинки обов´язково великі чорні дорогі, вони смак додають неповторний, все це замочую в ромі. Кому - шо
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу