sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_79
Каркуша Клара• 24 ноября 2023

Сирники, так можна готувати?

Творог, яйця, цукор, і обваляти в муці перед смаженням, вони не розслізуться при смаженні? Чи замішувати треба також з мукою або манкою, бе з цього не вийде?
32 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_207
Зоркая Зорро• 24 ноября 2023
1
Будет жидкое тесто, расплывется. Нужно что-то связующее, любая мука, манка, овсянка.
dislike 1 like 3
anonim_190
Стигла полуниця• 24 ноября 2023
2
Попробуйте, потом нам расскажите
anonim_77
Кишмишная Мая• 24 ноября 2023
3
Треба і саму массу додати муку
anonim_166
НаливайКа• 24 ноября 2023
4
От творога зависит, у меня домашний, поэтому редко настолько сухой, хоть и отжимаю. Поэтому добавляю муки.
anonim_73
Без Баяна• 24 ноября 2023
5
Залежить від сиру. З домашнім так точно не вийде, він жирніший.
anonim_96
Мороженная курица• 24 ноября 2023
6
У меня на 200 грамм творога 1 ложка муки, 1 сахара, 1 яйцо.
Больше в муке не обваливаю.
woman_facepalming 2
anonim_166
НаливайКа• 24 ноября 2023
7
Ответ дляБез Баяна
Залежить від сиру. З домашнім так точно не вийде, він жирніший.
Выйдет, не жирность важна, а как отжали и догрели ли.
anonim_73
Стріляний птах• 24 ноября 2023
8
Я готую без борошна, коли сир сухий та жирний
anonim_218
Играю_на_кларнете• 24 ноября 2023
9
Ніколи не додаю муку, тільки манку. З мукою мені здається сирники виходять як резинові. В муці тільки обвалюю.
like 2 dislike 1
anonim_157
ПрипоРошенная• 24 ноября 2023
10
Я муку редко добавляю, только если творог влажноват, а ждать, пока отвесится, некогда. Не расплываются. И обваливаю в рисовой муке, слой тоненький, корочка тонкая и хрустящая получается.
anonim_79
автор Каркуша Клара • 24 ноября 2023
11
Ответ дляИграю_на_кларнете
Ніколи не додаю муку, тільки манку. З мукою мені здається сирники виходять як резинові. В муці тільки обвалюю.
От, якщо манку не додавати, цікаво чи вийде. Або з манкою і не обвалюватися в муці?
anonim_79
автор Каркуша Клара • 24 ноября 2023
12
Ответ дляМороженная курица
У меня на 200 грамм творога 1 ложка муки, 1 сахара, 1 яйцо.
Больше в муке не обваливаю.
У мене так не переверталися, Творог не достатньо сухий, прийшлось ще додати муки
anonim_166
НаливайКа• 24 ноября 2023
13
Ответ дляКаркуша Клара
У мене так не переверталися, Творог не достатньо сухий, прийшлось ще додати муки
Уже писала во всех темах 100 раз на 600 гр творога сухого одно небольшое яйцо))
like 1
anonim_218
Играю_на_кларнете• 24 ноября 2023
14
Ответ дляКаркуша Клара
От, якщо манку не додавати, цікаво чи вийде. Або з манкою і не обвалюватися в муці?
Не вийде, буде розвалюватися і пливти на пательні.
anonim_218
Воленс-неволенс• 24 ноября 2023
15
Ответ дляИграю_на_кларнете
Ніколи не додаю муку, тільки манку. З мукою мені здається сирники виходять як резинові. В муці тільки обвалюю.
Смотря сколько муки добавить
anonim_170
Анонім Перший• 24 ноября 2023
16
Вийде звичайно, їх скріплює яйце ,а не мука .
anonim_79
автор Каркуша Клара • 24 ноября 2023
17
Ответ дляАнонім Перший
Вийде звичайно, їх скріплює яйце ,а не мука .
Не вийшло, спробувала 1 посмажити
anonim_170
Анонім Перший• 24 ноября 2023
18
Ответ дляКаркуша Клара
Не вийшло, спробувала 1 посмажити
То додайте 1 ложку на 200г.
anonim_79
автор Каркуша Клара • 24 ноября 2023
19
Ответ дляАнонім Перший
То додайте 1 ложку на 200г.
Я манку додала, 1 л на 200 г
anonim_170
Анонім Перший• 24 ноября 2023
20
Ответ дляКаркуша Клара
Не вийшло, спробувала 1 посмажити
Ви блендером подрібнювали чи через сито перетирали? Ще таке буває якщо кришкой накрити...
anonim_170
Анонім Перший• 24 ноября 2023
21
Ответ дляКаркуша Клара
Я манку додала, 1 л на 200 г
Почекайте щоб набухла манка.
anonim_79
автор Каркуша Клара • 24 ноября 2023
22
Ответ дляАнонім Перший
Ви блендером подрібнювали чи через сито перетирали? Ще таке буває якщо кришкой накрити...
Я товкачкою для пюре перемяла
anonim_170
Анонім Перший• 24 ноября 2023
23
Ответ дляКаркуша Клара
Я товкачкою для пюре перемяла
Для мене ідеально це перетерти через сито..але треба дивитись на сир..
anonim_218
Играю_на_кларнете• 24 ноября 2023
24
Ответ дляВоленс-неволенс
Смотря сколько муки добавить
Хоч скільки. Я не навʼязую свій рецепт, муку в сирниках жорстко не признаю))
like 1
anonim_79
автор Каркуша Клара • 24 ноября 2023
25
Ответ дляАнонім Перший
Почекайте щоб набухла манка.
Так, так чекаю. А скільки чекати?
anonim_170
Анонім Перший• 24 ноября 2023
26
Хвилин 10 достатньо.
anonim_66
Відірву та викину• 24 ноября 2023
27
Если творог сухой и не добавлять стакан сахара, то ничего они не разлезутся.
Я б добавила маленькое яйцо или половинку и смотрела на консистенцию теста
anonim_79
автор Каркуша Клара • 24 ноября 2023
28
Ответ дляАнонім Перший
То додайте 1 ложку на 200г.
Вийшло норм, але обмакувати в муці мені не сподобалось, смажена мука, досить не корисна штука, і запах, дим на всю кухню. Вже краще муку додати трошки в масу
anonim_66
Відірву та викину• 24 ноября 2023
29
Обведенные сырники не обваленные в муке: 2 ложки манки на 400 грм творога+1 яйцо
Творог сухой, ничего не разлезлось и я накрываю их крышкой,когда переворачиваю на вторую сторону
attached-photo
anonim_170
Анонім Перший• 24 ноября 2023
30
Ответ дляКаркуша Клара
Вийшло норм, але обмакувати в муці мені не сподобалось, смажена мука, досить не корисна штука, і запах, дим на всю кухню. Вже краще муку додати трошки в масу
Все одно треба обваляти в муці...на середній температурі смажити. В мене ніколи не димить...можна запекти на пергаменті, якщо не обвалюти.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff