Каркуша Клара• 24 ноября 2023
Сирники, так можна готувати?
Творог, яйця, цукор, і обваляти в муці перед смаженням, вони не розслізуться при смаженні? Чи замішувати треба також з мукою або манкою, бе з цього не вийде?
Зоркая Зорро• 24 ноября 2023
Будет жидкое тесто, расплывется. Нужно что-то связующее, любая мука, манка, овсянка.
1
3
НаливайКа• 24 ноября 2023
От творога зависит, у меня домашний, поэтому редко настолько сухой, хоть и отжимаю. Поэтому добавляю муки.
Мороженная курица• 24 ноября 2023
У меня на 200 грамм творога 1 ложка муки, 1 сахара, 1 яйцо.
Больше в муке не обваливаю.
Больше в муке не обваливаю.
2
НаливайКа• 24 ноября 2023
Ответ дляБез Баяна
Залежить від сиру. З домашнім так точно не вийде, він жирніший.
Выйдет, не жирность важна, а как отжали и догрели ли.
Играю_на_кларнете• 24 ноября 2023
Ніколи не додаю муку, тільки манку. З мукою мені здається сирники виходять як резинові. В муці тільки обвалюю.
2
1
ПрипоРошенная• 24 ноября 2023
Я муку редко добавляю, только если творог влажноват, а ждать, пока отвесится, некогда. Не расплываются. И обваливаю в рисовой муке, слой тоненький, корочка тонкая и хрустящая получается.
автор
Каркуша Клара
• 24 ноября 2023
Ответ дляИграю_на_кларнете
Ніколи не додаю муку, тільки манку. З мукою мені здається сирники виходять як резинові. В муці тільки обвалюю.
От, якщо манку не додавати, цікаво чи вийде. Або з манкою і не обвалюватися в муці?
автор
Каркуша Клара
• 24 ноября 2023
Ответ дляМороженная курица
У меня на 200 грамм творога 1 ложка муки, 1 сахара, 1 яйцо.
Больше в муке не обваливаю.
Больше в муке не обваливаю.
У мене так не переверталися, Творог не достатньо сухий, прийшлось ще додати муки
НаливайКа• 24 ноября 2023
Ответ дляКаркуша Клара
У мене так не переверталися, Творог не достатньо сухий, прийшлось ще додати муки
Уже писала во всех темах 100 раз на 600 гр творога сухого одно небольшое яйцо))
1
Играю_на_кларнете• 24 ноября 2023
Ответ дляКаркуша Клара
От, якщо манку не додавати, цікаво чи вийде. Або з манкою і не обвалюватися в муці?
Не вийде, буде розвалюватися і пливти на пательні.
Воленс-неволенс• 24 ноября 2023
Ответ дляИграю_на_кларнете
Ніколи не додаю муку, тільки манку. З мукою мені здається сирники виходять як резинові. В муці тільки обвалюю.
Смотря сколько муки добавить
автор
Каркуша Клара
• 24 ноября 2023
Ответ дляАнонім Перший
Вийде звичайно, їх скріплює яйце ,а не мука .
Не вийшло, спробувала 1 посмажити
Анонім Перший• 24 ноября 2023
Ответ дляКаркуша Клара
Не вийшло, спробувала 1 посмажити
То додайте 1 ложку на 200г.
автор
Каркуша Клара
• 24 ноября 2023
Ответ дляАнонім Перший
То додайте 1 ложку на 200г.
Я манку додала, 1 л на 200 г
Анонім Перший• 24 ноября 2023
Ответ дляКаркуша Клара
Не вийшло, спробувала 1 посмажити
Ви блендером подрібнювали чи через сито перетирали? Ще таке буває якщо кришкой накрити...
Анонім Перший• 24 ноября 2023
Ответ дляКаркуша Клара
Я манку додала, 1 л на 200 г
Почекайте щоб набухла манка.
автор
Каркуша Клара
• 24 ноября 2023
Ответ дляАнонім Перший
Ви блендером подрібнювали чи через сито перетирали? Ще таке буває якщо кришкой накрити...
Я товкачкою для пюре перемяла
Анонім Перший• 24 ноября 2023
Ответ дляКаркуша Клара
Я товкачкою для пюре перемяла
Для мене ідеально це перетерти через сито..але треба дивитись на сир..
Играю_на_кларнете• 24 ноября 2023
Ответ дляВоленс-неволенс
Смотря сколько муки добавить
Хоч скільки. Я не навʼязую свій рецепт, муку в сирниках жорстко не признаю))
1
автор
Каркуша Клара
• 24 ноября 2023
Ответ дляАнонім Перший
Почекайте щоб набухла манка.
Так, так чекаю. А скільки чекати?
Відірву та викину• 24 ноября 2023
Если творог сухой и не добавлять стакан сахара, то ничего они не разлезутся.
Я б добавила маленькое яйцо или половинку и смотрела на консистенцию теста
Я б добавила маленькое яйцо или половинку и смотрела на консистенцию теста
автор
Каркуша Клара
• 24 ноября 2023
Ответ дляАнонім Перший
То додайте 1 ложку на 200г.
Вийшло норм, але обмакувати в муці мені не сподобалось, смажена мука, досить не корисна штука, і запах, дим на всю кухню. Вже краще муку додати трошки в масу
Відірву та викину• 24 ноября 2023
Обведенные сырники не обваленные в муке: 2 ложки манки на 400 грм творога+1 яйцо
Творог сухой, ничего не разлезлось и я накрываю их крышкой,когда переворачиваю на вторую сторону
Творог сухой, ничего не разлезлось и я накрываю их крышкой,когда переворачиваю на вторую сторону
Анонім Перший• 24 ноября 2023
Ответ дляКаркуша Клара
Вийшло норм, але обмакувати в муці мені не сподобалось, смажена мука, досить не корисна штука, і запах, дим на всю кухню. Вже краще муку додати трошки в масу
Все одно треба обваляти в муці...на середній температурі смажити. В мене ніколи не димить...можна запекти на пергаменті, якщо не обвалюти.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу