sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_48
Кто крайний?• 20 января 2024

Де купити домашній сулугуні/бринза. Київ

Дівчата, добрий день.
Де в Києві або Київській області можна купити/замовити (з доставкою через інтернет-магазин) домашні сири сулугуні та бринза?
8 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_29
Нафаня Маня• 20 января 2024
1
На ярмарках, которые по выходным в городе
anonim_161
Тётушка Лошадь• 20 января 2024
2
На базарі в кожному районі
anonim_92
Маю сечі• 20 января 2024
3
В нас на базарі недільному. Бориспіль. Є фермерські, є домашні. Але ж то треба спочатку пробувати і вибирати. Вам не факт, що підходить такий варіант
heart 1
anonim_92
Маю сечі• 20 января 2024
4
Взагалі я сама собі роблю бринзу, це не складно, легше ніж кисломолочний сир. Головне якісне домашнє молоко
heart 1
anonim_65
Бабка_в_кедах• 20 января 2024
5
Ответ дляМаю сечі
Взагалі я сама собі роблю бринзу, це не складно, легше ніж кисломолочний сир. Головне якісне домашнє молоко
Где молоко берете?
anonim_84
ЯниЯ• 20 января 2024
6
Ответ дляМаю сечі
Взагалі я сама собі роблю бринзу, це не складно, легше ніж кисломолочний сир. Головне якісне домашнє молоко
це не складно,але це не має сенсу,якщо живеш у місті і нема де взяти молоко задешево

Скільки коштує літр молока домашнього на ринку ?і скільки кг домашньої бринзи?
у нас це 35-45 грн і 170
то для чого гратися,якщо те на те й виходить?))
+ ще ж десь закваску брати треба,бажано термометр і так далі
anonim_92
Маю сечі• 20 января 2024
7
Ответ дляБабка_в_кедах
Где молоко берете?
Там же на базарі, у перевірених роками селян.
anonim_92
Маю сечі• 20 января 2024
8
Ответ дляЯниЯ
це не складно,але це не має сенсу,якщо живеш у місті і нема де взяти молоко задешево

Скільки коштує літр молока домашнього на ринку ?і скільки кг домашньої бринзи?
у нас це 35-45 грн і 170
то для чого гратися,якщо те на те й виходить?))
+ ще ж десь закваску брати треба,бажано термометр і так далі
Притання ж про домашню.
Часу займає не багато.

З 5л домашнього молока виходить майже 1 кг бринзи, і приблизно 4л+/- сироватки(не виливаю , а використовую ). Молоко купую, у селян вони по 30-35 грн/л так як постійний покупець , то не піднімають ціну мої молочниці. Термометр для бринзи не дуже важливий(мені достатньо водяного дитячого), це не моцарелу виварювати . Закваска для бринзи звичайна, бажано магазинна сметана (щоб правильна заквашувальна культура була, аж 1-2 ложки сметани треба), але можна і без закваски, фермент беру рідкий, турецький у вет аптеці, зберігаю в холодильнику, вистачає на два роки мені (5мл ферменту на 5л молока, пляшечка 80мл). Було б бажання і трошки вміння приспособити під себе
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff