Потринділиця• 18 апреля в 20:16
Почему жареные яйца вредны??? Особенно по утрам ???
2
4
Organic• 18 апреля в 20:26
Ответ дляМишка-шалунишка
Незнаю. Ему их каждый день, уже почти 25лет.
героизм...я не могу есть оду и туже еду каждый день...кроме кофе
1
Роздратована шкіра• 18 апреля в 20:26
Ответ дляМишка-шалунишка
Незнаю. Ему их каждый день, уже почти 25лет.
А вот если бы были полезные, то прошло бы уже 45 лет, а не 25
5
КошкинДом• 18 апреля в 20:27
Я без масла, на сковородку немного воды, закипела и яйца вбиваю, пару минут под крышкой на маленький огонь пока белок не схватится. Если хотите твердый желток, то подольше подержать.
1
3
Мишка-шалунишка• 18 апреля в 20:32
Ответ дляOrganic
героизм...я не могу есть оду и туже еду каждый день...кроме кофе
Для меня другого завтрака нет , не чем заменить. Летом могу омлет с овощами.
1
Лінива, не каюсь• 18 апреля в 20:34
Вредно если в тонне масла жарить, а так ничего вредного нет.
1
Непозбувна Бентега• 18 апреля в 20:35
Олія для смаження+ жовток = підвищений холестерин.
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
2
Мушля з Криму• 18 апреля в 20:43
Ответ дляНепозбувна Бентега
Олія для смаження+ жовток = підвищений холестерин.
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
Не розносьте нісенітницю, холестерин не від тих жирів, що ми споживаємо через рот. Поцікавтеся як утворюється холестерин.
А от олія рослинна дійсно шкідлива, інша справа або гарне вершкове масло чи смалець. Не зажарювати до скоринки і чудовий сніданок!
Жовток - це лецитин, життєво необхідний для нервової системи, а білок з яйця - найлегше засвоюваний білок тваринного походження! Одна користь!!!
А от олія рослинна дійсно шкідлива, інша справа або гарне вершкове масло чи смалець. Не зажарювати до скоринки і чудовий сніданок!
Жовток - це лецитин, життєво необхідний для нервової системи, а білок з яйця - найлегше засвоюваний білок тваринного походження! Одна користь!!!
6
1
Кусачая Я• 18 апреля в 20:53
Ответ дляНепозбувна Бентега
Олія для смаження+ жовток = підвищений холестерин.
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
А ви до нас прямо із 50х, машиною часу?
1
вентиляторная• 18 апреля в 20:57
Якщо жарити без олії, або з мінімумом олії, то немає нічого поганого в тих яйцях
Десь так, але...• 18 апреля в 22:10
Жарьте на жире или топлёном масле, а не на растительном масле и будут яйца полезные. Можете больше о доме почитать в Инстаграме на странице @weston_price_
Пупс• 19 апреля в 12:52
Ответ дляНепозбувна Бентега
Олія для смаження+ жовток = підвищений холестерин.
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
Але усе шкідливо , що занадто. Питання у кількості і якості жирів, спожитих за день. Від 2-х смажених яєць на сніданок катастрофи не буде
можна смажити на смальці або на гхі і буде з усіх сторін тільки користь :)
Назад Комментарии к ответу