sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
noavatar
Борисфенка• 23 января в 18:53

М´ясо по-французьки без духовки

Син хоче м´ясо з ананасами і сиром, але погано працює духовка.
Є електрогриль, електроплита, мікрохвильова.
Киньте ідею, як краще зробити?
woman_facepalming 3
13 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_152
Вот Она Я• 23 января в 18:54
1
Приготовить на гриле и зарумянить верх в микре
like 2
anonim_66
Забула що?• 23 января в 18:54
2
завялити на балконі...
anonim_135
Губка Боб• 23 января в 18:55
3
Тю, готовите на гриле, потом сверху кладете ананас, сыр и в микроволновку.
noavatar
автор Борисфенка • 23 января в 18:55
4
Ответ дляВот Она Я
Приготовить на гриле и зарумянить верх в микре
Варіант, дякую!
noavatar
автор Борисфенка • 23 января в 18:55
5
Ответ дляЗабула що?
завялити на балконі...
Дитя голодне, не дочекається
woman_facepalming 2
noavatar
автор Борисфенка • 23 января в 18:57
6
Ответ дляГубка Боб
Тю, готовите на гриле, потом сверху кладете ананас, сыр и в микроволновку.
Дякую. Думаю, суховато може бути, в духовці ж чимало часу готується, соковите.
anonim_87
ДелиВерка• 23 января в 19:35
7
Ответ дляБорисфенка
Варіант, дякую!
Я роблю так. Відбиваю, солю, перчу, на тарілку і в мікрохвильовку до готовності, це дуже швидко. Як побіліло і відійщов сік з мяса, готово. Потім додаєте, що треба і на сковорідку під кришку, сир розплавився, готово. Ще ніхто не здогадався, що мясо не з духовки). Я і заготовки такі мясні часто роблю, тоді дуже швидко можна приготувати. В мікрохвильовку потрібно для того, щоб потім воно не плавало в рідині в сковорідці.
like 2
anonim_161
АгатаХристя• 23 января в 20:11
8
Ответ дляБорисфенка
Дитя голодне, не дочекається
А шницели не заходят?
noavatar
автор Борисфенка • 23 января в 20:15
9
Ответ дляАгатаХристя
А шницели не заходят?
Та вже зробила на грилі, потім в мікрохвильовій. Зараз доїсть і розповість, чи схоже.
anonim_14
Моська-слон• 23 января в 20:18
10
Автор, ось рецепт без духовки.
like 1
anonim_127
Ковбой Хагис• 23 января в 20:52
11
Ответ дляМоська-слон
Автор, ось рецепт без духовки.
https://www.youtube.com/watch?v=AqSiYKnRZ24
Теж тільки но хотіла вам Алінкін нещодавній рецепт порадити
like 1
anonim_181
дамаАмстердама• 23 января в 21:11
12
я бы сделала так: отбила как на отбивные мясо, обжарила на сковороде с одной стороны до румяности, перевернула на вторую, сразу быстро выложила начинку аккуратно сверху, накрыла крышкой, сделала огонь ниже среднего и довела бы до готовности (3-5 минут). я так делаю свиную корейку с жареными грибами, помидором и сыром иногда).
like 1
noavatar
автор Борисфенка • 23 января в 21:54
13
Спробувала, що син не доїв - ну таке собі, в духовці таки краще.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff