Галя із Дарниці• 08 марта в 18:47
Як приготувати шматок яловичини?
Мені перепав шматок яловичини, я не знаю яка це частина. Шматок у вакуумі, не розпаковувала. Смаженого мені не можна. Думала запекти, але для запікання може замалий шматок?
Мені з яловичиною не щастить взагалі. Скільки не готувала - м´ясо жорстке. Пробувала різні рецепти. Чи то м´ясо таке траплялось, чи то в мене руки не з того місця - не знаю.
Хочу приготувати шматком, щоб їсти у холодному вигляді, але згодна на будь який варіант, аби було м´яке.
Підкажіть, будь ласка, якийсь універсальний рецепт. Є лише плита і духовка, сотейника нема. Є фольга і рукав для запікання.
Мені з яловичиною не щастить взагалі. Скільки не готувала - м´ясо жорстке. Пробувала різні рецепти. Чи то м´ясо таке траплялось, чи то в мене руки не з того місця - не знаю.
Хочу приготувати шматком, щоб їсти у холодному вигляді, але згодна на будь який варіант, аби було м´яке.
Підкажіть, будь ласка, якийсь універсальний рецепт. Є лише плита і духовка, сотейника нема. Є фольга і рукав для запікання.
1
Бабуся мороз• 08 марта в 18:50
Ответ дляГаля із Дарниці
Там десь біля 1 кг м´яса, забула вказати у старпості.
Ну і норм, замаринуйте і в фольгу замотайие, спечете, буде нам ням
2
Капризуля• 08 марта в 18:50
Ответ дляГаля із Дарниці
Там десь біля 1 кг м´яса, забула вказати у старпості.
Норм кусок для запікання
1
автор
Галя із Дарниці
• 08 марта в 18:51
Ответ дляБабуся мороз
Ну і норм, замаринуйте і в фольгу замотайие, спечете, буде нам ням
Як його маринувати? Як свинину, просто у спеціях?
Братья Капли• 08 марта в 18:52
Слушайте , кусок мяса и столько проблем, того нельзя то не могу..,
Выброси и не мучайся
Выброси и не мучайся
1
3
2
автор
Галя із Дарниці
• 08 марта в 18:53
Ответ дляБратья Капли
Слушайте , кусок мяса и столько проблем, того нельзя то не могу..,
Выброси и не мучайся
Выброси и не мучайся
Удалено администрацией...
Бабуся мороз• 08 марта в 18:53
Ответ дляГаля із Дарниці
Як його маринувати? Як свинину, просто у спеціях?
Сіль перець, на ніч, ранкон запечете. Тільки у фользі бо сухе буде
2
1
1
размахер• 08 марта в 18:55
Я обсмажую на сухій пательні, додаю багато циьулі, моркви, лавровий лист, чорний перець сіль і воду і тушку години 1,5 - 2.
Виходить дуже смачно, особливо з пюрешкою
Виходить дуже смачно, особливо з пюрешкою
4
2
1
автор
Галя із Дарниці
• 08 марта в 18:55
Ответ дляБабуся мороз
Сіль перець, на ніч, ранкон запечете. Тільки у фользі бо сухе буде
Я завжди запікаю у фользі. Часом беру в рукав, а потім ще й у фольгу. Але то я свинину так готую. Яловичину після своїх факапів загалі не купую, а тут просто добра людина пригостила)
1
автор
Галя із Дарниці
• 08 марта в 18:56
Ответ дляразмахер
Я обсмажую на сухій пательні, додаю багато циьулі, моркви, лавровий лист, чорний перець сіль і воду і тушку години 1,5 - 2.
Виходить дуже смачно, особливо з пюрешкою
Виходить дуже смачно, особливо з пюрешкою
Тушкуєте куском у сотейнику?
1
ФруктЕщеТот• 08 марта в 18:56
Говядина должна отлежаться минимум 3 дня в специях. И вот тогда это можно уже кушать Она может быть жестковатая но проживать можно а если хотите мягкую говядину тогда надо ещё дольше её выдерживать. Самый вкусный и нежный стейк- Это от 3 недель
1
4
Вкаблучках• 08 марта в 18:57
Ответ дляГаля із Дарниці
Як його маринувати? Як свинину, просто у спеціях?
Так, просто у спеціях, які вам подобаються. Базовий набір - сіль та чорний перець, часник тонкими скібочками. Можна зробити невеликі надрізи і поместити в них скібочки часника. Якщо хочете можна додати трохи чорносливу.
1
размахер• 08 марта в 18:57
Ответ дляГаля із Дарниці
Тушкуєте куском у сотейнику?
Так, але забула написати, я ще вершкове масло додаю грамів 70
1
1
Кинг-Конгша• 08 марта в 18:57
Ответ дляБратья Капли
Слушайте , кусок мяса и столько проблем, того нельзя то не могу..,
Выброси и не мучайся
Выброси и не мучайся
Де ви тут проблеми бачите? Вам які теми тут подобаються?
1
2
Братья Капли• 08 марта в 18:57
Ответ дляГаля із Дарниці
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Кинг-Конгша• 08 марта в 18:58
Ответ дляФруктЕщеТот
Говядина должна отлежаться минимум 3 дня в специях. И вот тогда это можно уже кушать Она может быть жестковатая но проживать можно а если хотите мягкую говядину тогда надо ещё дольше её выдерживать. Самый вкусный и нежный стейк- Это от 3 недель
Ого. А при якій температурі витримувати? Вона не портиться?
1
автор
Галя із Дарниці
• 08 марта в 18:58
Ответ дляБратья Капли
Удалено администрацией...
І що? Я ж на порадницю прийшла, а не на форум автомобілістів.
Треба ж колись навчитись те м´ясо готувати.
Треба ж колись навчитись те м´ясо готувати.
1
5
Братья Капли• 08 марта в 19:01
Ответ дляГаля із Дарниці
І що? Я ж на порадницю прийшла, а не на форум автомобілістів.
Треба ж колись навчитись те м´ясо готувати.
Треба ж колись навчитись те м´ясо готувати.
Удалено администрацией...
Цветочница• 08 марта в 19:02
Мій універсальний рецепт. Нарізаю, легенько обжарюю на сковороді з сіллю та спеціями, потім додаю воду і тушкую. Можна ще томатну пасту, кетчуп чи соєвий соус добавити. Все на свій смак. Яловичині для м´якості потрібно 1,5 - 2години. Якщо через 2години, ще буде жорстке, тушіть ще, поки не стане м´яким.
1
2
ФруктЕщеТот• 08 марта в 19:03
Ответ дляКинг-Конгша
Ого. А при якій температурі витримувати? Вона не портиться?
Нет. На Нижней полке холодильника. У меня там +1 ну может +3.
Я и свинину тоже так делаю. Главное чтобы специи вкусные были. Хорошо Мойте мясо обсушивайте полотенцем , на стейки порезали обваливаете в специях и в пакет или плёнку на 3 дня в холодильник. И на сковородку ммм. Язык проглотить можно
Я и свинину тоже так делаю. Главное чтобы специи вкусные были. Хорошо Мойте мясо обсушивайте полотенцем , на стейки порезали обваливаете в специях и в пакет или плёнку на 3 дня в холодильник. И на сковородку ммм. Язык проглотить можно
1
ФруктЕщеТот• 08 марта в 19:03
Ответ дляБратья Капли
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Пишу_граммотно!• 08 марта в 19:04
Очень большое значение имеет какая это часть говядины: вырезка и голень , например - это совершенно разное мясо, и по разному готовится.
2
ФруктЕщеТот• 08 марта в 19:05
Ответ дляЦветочница
Мій універсальний рецепт. Нарізаю, легенько обжарюю на сковороді з сіллю та спеціями, потім додаю воду і тушкую. Можна ще томатну пасту, кетчуп чи соєвий соус добавити. Все на свій смак. Яловичині для м´якості потрібно 1,5 - 2години. Якщо через 2години, ще буде жорстке, тушіть ще, поки не стане м´яким.
Я так тоже делаю. Добавляю ещё морковку крупными кусками когда жарю лук и тушу 2 часа.
1
2
автор
Галя із Дарниці
• 08 марта в 19:05
Ответ дляБратья Капли
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Мальчун-задирун• 08 марта в 19:07
Ответ дляГаля із Дарниці
Удалено администрацией...
А зачем покупать то что не знаете с ним делать ?
1
автор
Галя із Дарниці
• 08 марта в 19:09
Ответ дляМальчун-задирун
А зачем покупать то что не знаете с ним делать ?
А я й не купувала. Мені просто подарували шматок свіжої яловичини. Я там так і написала)
Людина купила собі, але їде на спонтанний відпочинок і запропонувала мені. Я й не відмовлялась.
Людина купила собі, але їде на спонтанний відпочинок і запропонувала мені. Я й не відмовлялась.
1
2
Сиамская сороконожка• 08 марта в 19:11
Ответ дляФруктЕщеТот
Говядина должна отлежаться минимум 3 дня в специях. И вот тогда это можно уже кушать Она может быть жестковатая но проживать можно а если хотите мягкую говядину тогда надо ещё дольше её выдерживать. Самый вкусный и нежный стейк- Это от 3 недель
Это где 3 недели мясо должно лежать?)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу