Добродійка• 26 апреля в 08:45
Овсянка полезна на завтрак? Вы едите? Как готовите её?
Читала у кого инсулинорезистентность тому её нельзя. Это правда?
долой_лама• 26 апреля в 08:48
В мене була інсуоінорезистентність , їла овсянку на сніданок , коли з нею боролася
Я_уеду_жить_в_Лондон!• 26 апреля в 08:49
Так
Але з добавками, клітковини і білку.
Я кидаю морожені ягоди, насіння, висівки, інколи запечений гарбуз, насіння коноплі пророщене, тоді і їсти не будете хотіти. Бо просто швидка овсянка то пусті вуглеводи.
Краще замочувати крупу, перловку, довгі вуглеводи - вони все з клітковиною., частинками оболонки
Але з добавками, клітковини і білку.
Я кидаю морожені ягоди, насіння, висівки, інколи запечений гарбуз, насіння коноплі пророщене, тоді і їсти не будете хотіти. Бо просто швидка овсянка то пусті вуглеводи.
Краще замочувати крупу, перловку, довгі вуглеводи - вони все з клітковиною., частинками оболонки
Котогосподиня• 26 апреля в 08:50
Ні, для мене краще зелена гречка. Щодо вівсянки, то корисні цільні зерна її або плющена, коротше та, яка довго-предовго вариться, не 5 хвилин.
1
2
Stepa_nida• 26 апреля в 08:51
Я особисто проти чисто вуглеводних сніданків (швидко повертається голод). Хоча сама вівсянка - у формі крупи чи плющеного зерна мені подобається в поєднанні з сиром.
Інколи, для різноманітності, використовую вівсяне цільнозернове борошно або плющене зерно для приготування більш білкових страв, наприклад шпинатних млинців або ’overnight oats’ з високобілковим йогуртом.
Інколи, для різноманітності, використовую вівсяне цільнозернове борошно або плющене зерно для приготування більш білкових страв, наприклад шпинатних млинців або ’overnight oats’ з високобілковим йогуртом.
Тролю як можу• 26 апреля в 08:51
Я люблю иногда овсянку залить кипятком, добавить раст масла немного и есть вприкуску с квашеной капустой. Не знаю, почему так, но раз в месяц так ем и кайфую)
1
Неваляшкина• 26 апреля в 08:55
Едим всей семьёй, просто обычную плющенную заваренную кипятком, но добавляем лен, чиа и тп+ изюм, ягоды
Треба підробіток• 26 апреля в 08:56
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Я ее не наедаюсь вообще, через 15 мин опять хочется есть
+100
Тётушка Лошадь• 26 апреля в 08:57
Це швидкі вуглеводи, мені тренер її взагалі не рекомендує, коли треба худнути, при інсулінорезистентності тим паче
Оно само купилось• 26 апреля в 08:58
Сама не люблю, но дочке даю на завтрак. Особенно перед соревнованиями. Тогда и сил больше, и соображает лучше. Но не саму по себе овсянку. С яишницей или вареным яйцом, с мясом каки-то или хамоном, салатом. Ну или с фруктами.
Варю ту,которая долго готовится, когда свалится туда кусочек сливочного масла.
Варю ту,которая долго готовится, когда свалится туда кусочек сливочного масла.
2
Майская киска• 26 апреля в 09:01
Любимый завтрак моего сына: варю овсянку, солю и кусочек сливочного масла туда, омлет,чай и 2 бутера с маслом и сыром. говорит кайф) но не всегда есть время так готовить
1
Самая СоветЧиваЯ• 26 апреля в 09:01
Овсянку люблю. С бананом вкусно.
Или овсяноблин. Сладкий: шоколад + банан.
Соленый: сыр, грудка, помидор, зелень.
Или овсяноблин. Сладкий: шоколад + банан.
Соленый: сыр, грудка, помидор, зелень.
П´яна вишня• 26 апреля в 09:06
Варю пластівці 5 хв,сіль,цукор,олія виноградна в кінці. Переливаю в чашку і долаю морожену малину. Ще два яйця і кава з цукеркою.
1
Я супер-пупер• 26 апреля в 09:11
Я люблю вівсянку на сніданок. Купую цільнозернову. З ложкою джему, насінням і додатками ягід чи фруктів по сезону. Плюс цільнозернова канапка з маслом і сиром, деколи яйце. Тобто обов´язково додатки жиру і білка, тоді ситно
Мамин тріль• 26 апреля в 09:13
Иногда раз в несколько месяцев покупаю готовую типа аха, разбавляю молоком, хочется. Но через полтора часа я уже голодная. Пробовала завтрак с овсянки на воде, вареное(жареное) яйцо, овощи, ветчина - вообще не в тему та овсянка.
Моя сестра двоюродная регулярно ест овсянку на завтрак, с сыром, овощами, сосисками, яйцами.
Моя сестра двоюродная регулярно ест овсянку на завтрак, с сыром, овощами, сосисками, яйцами.
Мира всем• 26 апреля в 09:28
Ответ дляВинник
Правда .В мене від неї шалене почуття голоду, печія та срачка
У мене лише шалений голод після вівсянки, через годину після того, як її з´їм.
Навіть манка не так сильно апетит викликає.
Навіть манка не так сильно апетит викликає.
1
1
Дело было давно• 26 апреля в 09:46
Не знаю. Я не ем, только муж. Варю на молоке, потом тру туда шоколад, кидаю клубнику и киви. У мужа предиабет.
1
Винник• 27 апреля в 07:34
Ответ дляМира всем
У мене лише шалений голод після вівсянки, через годину після того, як її з´їм.
Навіть манка не так сильно апетит викликає.
Навіть манка не так сильно апетит викликає.
Саме так, правильно відмітили
Я тертий жук• 30 апреля в 08:39
Ответ дляКотогосподиня
Ні, для мене краще зелена гречка. Щодо вівсянки, то корисні цільні зерна її або плющена, коротше та, яка довго-предовго вариться, не 5 хвилин.
Але ж зелена гречка не смачна:((
Я тертий жук• 30 апреля в 08:43
Але ж овсянка краше на сніданок, ніж бутерброд з ковбасою
Я додаю ізюм, зерна чіа або льону, горіхи грецькі. Якщо знаю, що поїм не скоро, то бутерброд ще з сиром, або варю на молоці, тоді вона ситна.
Я додаю ізюм, зерна чіа або льону, горіхи грецькі. Якщо знаю, що поїм не скоро, то бутерброд ще з сиром, або варю на молоці, тоді вона ситна.
Котогосподиня• 30 апреля в 09:46
Ответ дляЯ тертий жук
Але ж зелена гречка не смачна:((
Мені смачна. Я її на ніч замочую, щоб не було піни під час готування, додаю сіль, вершкове масло після того, як зняла з вогню і їм небагато, і ніколи у моноваріанті, обов´язково з якимсь салатом та яйцями. Якщо веганський варіант, - то з горіхами, насінням, какао маслом, ягодами.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
