ДваДваВісім• 04 сентября в 10:44
Як зробити домашні котлети соковитими, а не сухими?
Лагшмивара• 04 сентября в 10:45
перебить луковицу в блендере. Очень получаются сочными! я даже хлеб не ложу
3
Бутербродница• 04 сентября в 10:46
Терта цибуля
Непісний фарш
Після смаження, тушкую під кришкою 10 хв, на сковорідку трохи води.
Непісний фарш
Після смаження, тушкую під кришкою 10 хв, на сковорідку трохи води.
1
Бутербродница• 04 сентября в 10:46
Ответ дляВеселуха Муха
Класти тільки жовток, без білка.
Навіщо там яйце?
1
4
Дівчина Гілмор• 04 сентября в 10:46
Наприклад вкрутіть ще сала без шкірки. Беріть не пісне мясо. Не вижарюйте котлети, можна присмажити, а далі протушкувати
Веселуха Муха• 04 сентября в 10:47
Ответ дляБутербродница
Навіщо там яйце?
щоб не розвалювалися від картоплі, хліба, цибулі і т.п., що зазвичай кладуть в котлети.
1
1
Пугачиха• 04 сентября в 10:58
1. М*ясо не має бути дуже пісним,хоча в мене і з філе курячого класні виходять. яйця даю і жовтки і білки.не грає то ролі.
2.М´ясо треба вибити. Подивіться в інеті як то. Не вибите м´ясо - забите,а вибите-пухке як тісто.
3.Додати воду))) 2,3,4,5 ст.л. скільки візьме(це порада кухаря з ресторану)))або трохи кабачка,жменьку. Це дає соковитість.Але кабачків взимку нема.
4..Соковита цибулина велика. Але вода-мастхев.
5. Смажити на одній стороні,а на другу - під кришку і малий вогонь. В кінці в сковорідку,або в окрему кастрюльку налити водички і протушити хв 10..
вони м´якусінькі будуть.
смажте на малому вогні,а не вижарюйте. учора співробітниця принесла на роботу котлети. Я б соромилась те принести. Чорні,висмажені і тверді. Вони мають бути рум´яні,а не чорні,висмажені на шкварки. Чомусь більшість смажать на великому вогні, щоб швидше. виходить не котлета,а чорна підошва.
2.М´ясо треба вибити. Подивіться в інеті як то. Не вибите м´ясо - забите,а вибите-пухке як тісто.
3.Додати воду))) 2,3,4,5 ст.л. скільки візьме(це порада кухаря з ресторану)))або трохи кабачка,жменьку. Це дає соковитість.Але кабачків взимку нема.
4..Соковита цибулина велика. Але вода-мастхев.
5. Смажити на одній стороні,а на другу - під кришку і малий вогонь. В кінці в сковорідку,або в окрему кастрюльку налити водички і протушити хв 10..
вони м´якусінькі будуть.
смажте на малому вогні,а не вижарюйте. учора співробітниця принесла на роботу котлети. Я б соромилась те принести. Чорні,висмажені і тверді. Вони мають бути рум´яні,а не чорні,висмажені на шкварки. Чомусь більшість смажать на великому вогні, щоб швидше. виходить не котлета,а чорна підошва.
6
Маргарита и Мастер• 04 сентября в 11:01
Добре вибивати мʼясо. Якщо додаєте до фаршу яйця, то краще лише жовтки. Якщо пісна частина мʼяса, то перемеліть ще сала без шкірки. Я ще інколи тру картоплину на дрібну терку, як робила бабуся. Тоді вони також виходять дуже соковиті.
Зам. зав. Анонима• 04 сентября в 12:49
Я вже декілька років не додаю яйце в котлети, я добре збиваю фарш
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу