Кружите меня,кружите• 27 сентября в 17:23
Чому потріскались мої макарунси?
Скільки печу - було все з ними, і сирі, і не підняті, і прилипші, але і нормальні були..але тріщини вперше. Почали так гарно в духовці рости, а потім - на тобі, ще і впали трохи ((( Чому?
1
Деловитая• 27 сентября в 17:24
Навіть в кондитерів які печуть сто п´ятсот разів таке трапляється((.
Вони ж смачні?
Вони ж смачні?
5
автор
Кружите меня,кружите
• 27 сентября в 17:25
Ответ дляДеловитая
Навіть в кондитерів які печуть сто п´ятсот разів таке трапляється((.
Вони ж смачні?
Вони ж смачні?
Думаю да) пропеклись це головне. На 100грн 13 штук вийшло🙂👍
2
2
Деловитая• 27 сентября в 17:25
Ответ дляКружите меня,кружите
Думаю да) пропеклись це головне. На 100грн 13 штук вийшло🙂👍
Мигдальне борошно?
автор
Кружите меня,кружите
• 27 сентября в 17:28
Ответ дляДеловитая
Мигдальне борошно?
Нєєє, я на пшеничному вже роблю, як раз на мигдалевому 3 рази робила і всі 3 якась срака була..а на пшеничному в 80% випадків виходили красиві. Це крайні рази такі були.
4
3
9
1
Я таке знаю• 27 сентября в 17:28
або жирне борошно, або волога.
і макарон, макарун це кокосове тістечко
і макарон, макарун це кокосове тістечко
2
1
Я таке знаю• 27 сентября в 17:29
Ответ дляКружите меня,кружите
Нєєє, я на пшеничному вже роблю, як раз на мигдалевому 3 рази робила і всі 3 якась срака була..а на пшеничному в 80% випадків виходили красиві. Це крайні рази такі були.
то вже не макарон на пшеничному борошні
14
автор
Кружите меня,кружите
• 27 сентября в 17:31
Ответ дляЯ таке знаю
то вже не макарон на пшеничному борошні
Дітям і чоловіку смачно до чаю, для домашнього випікання нам підходить😁
1
5
Козачка• 27 сентября в 17:31
Ответ дляЯ таке знаю
або жирне борошно, або волога.
і макарон, макарун це кокосове тістечко
і макарон, макарун це кокосове тістечко
Це відколи вони стали кокосовим тістечком?
6
3
Пожарник• 27 сентября в 17:31
Ответ дляЯ таке знаю
або жирне борошно, або волога.
і макарон, макарун це кокосове тістечко
і макарон, макарун це кокосове тістечко
С каких пор кокосовый?
Я таке знаю• 27 сентября в 17:32
Ответ дляПожарник
С каких пор кокосовый?
Правильний варіант залежить від того, який десерт мається на увазі: макарон (macaron) — це французький десерт із мигдальної муки, а макарун (macaroon) — це американське кокосове печиво. Обидва слова походять від спільного предка, але позначають абсолютно різні кондитерські вироби.
1
4
Я таке знаю• 27 сентября в 17:33
Ответ дляКозачка
Це відколи вони стали кокосовим тістечком?
макарон з мигдалевого борошна. макарун кокосове.
Капитанша• 27 сентября в 17:39
Ответ дляКружите меня,кружите
Нєєє, я на пшеничному вже роблю, як раз на мигдалевому 3 рази робила і всі 3 якась срака була..а на пшеничному в 80% випадків виходили красиві. Це крайні рази такі були.
Ухтишка!))) А рецептом поділитесь?
Миловидна леді• 27 сентября в 17:45
Не шарю в макарунах, але коли в тісто забагато розпушувача дати, то теж тріскає. Там є розпушувача чи щось аналогічне?
автор
Кружите меня,кружите
• 27 сентября в 17:53
Ответ дляМиловидна леді
Не шарю в макарунах, але коли в тісто забагато розпушувача дати, то теж тріскає. Там є розпушувача чи щось аналогічне?
Ні, без розпушувача вони
автор
Кружите меня,кружите
• 27 сентября в 17:58
Ответ дляКапитанша
Ухтишка!))) А рецептом поділитесь?
По такому роблю, але на 2 білка пропорції роблю завжди (пропорційно до ваги)
Миловидна леді• 27 сентября в 17:58
Ответ дляКружите меня,кружите
Ні, без розпушувача вони
Може температура чи ще щось. Занадто швидко росте - тоді тріскає.
Капитанша• 30 сентября в 14:10
Ответ дляКружите меня,кружите
По такому роблю, але на 2 білка пропорції роблю завжди (пропорційно до ваги)
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу