sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_19
Кружите меня,кружите• 27 сентября в 17:23

Чому потріскались мої макарунси?

Скільки печу - було все з ними, і сирі, і не підняті, і прилипші, але і нормальні були..але тріщини вперше. Почали так гарно в духовці рости, а потім - на тобі, ще і впали трохи ((( Чому?
attached-photo
attached-photo
attached-photo
heart 1
21 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_173
Деловитая• 27 сентября в 17:24
1
Навіть в кондитерів які печуть сто п´ятсот разів таке трапляється((.
Вони ж смачні?
heart 5
anonim_19
автор Кружите меня,кружите • 27 сентября в 17:25
2
Ответ дляДеловитая
Навіть в кондитерів які печуть сто п´ятсот разів таке трапляється((.
Вони ж смачні?
Думаю да) пропеклись це головне. На 100грн 13 штук вийшло🙂👍
like 2 woman_facepalming 2
anonim_173
Деловитая• 27 сентября в 17:25
3
Ответ дляКружите меня,кружите
Думаю да) пропеклись це головне. На 100грн 13 штук вийшло🙂👍
Мигдальне борошно?
noavatar
Remensa• 27 сентября в 17:26
4
Знаєте,як їх називають? Мигдалеві ублюдки😆 ,коли не виходять
face_with_tears_of_joy 11
anonim_147
Зайченя• 27 сентября в 17:26
5
Накрийте їх, фє.
like 1 face_with_tears_of_joy 4
anonim_19
автор Кружите меня,кружите • 27 сентября в 17:28
6
Ответ дляДеловитая
Мигдальне борошно?
Нєєє, я на пшеничному вже роблю, як раз на мигдалевому 3 рази робила і всі 3 якась срака була..а на пшеничному в 80% випадків виходили красиві. Це крайні рази такі були.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
woman_facepalming 4 heart 3 like 9 dislike 1
anonim_137
Я таке знаю• 27 сентября в 17:28
7
або жирне борошно, або волога.

і макарон, макарун це кокосове тістечко
like 2 woman_facepalming 1
anonim_137
Я таке знаю• 27 сентября в 17:29
8
Ответ дляКружите меня,кружите
Нєєє, я на пшеничному вже роблю, як раз на мигдалевому 3 рази робила і всі 3 якась срака була..а на пшеничному в 80% випадків виходили красиві. Це крайні рази такі були.
то вже не макарон на пшеничному борошні
like 14
anonim_19
автор Кружите меня,кружите • 27 сентября в 17:31
9
Ответ дляЯ таке знаю
то вже не макарон на пшеничному борошні
Дітям і чоловіку смачно до чаю, для домашнього випікання нам підходить😁
like 1 woman_facepalming 5
anonim_98
Козачка• 27 сентября в 17:31
10
Ответ дляЯ таке знаю
або жирне борошно, або волога.

і макарон, макарун це кокосове тістечко
Це відколи вони стали кокосовим тістечком?
like 6 face_with_tears_of_joy 3
anonim_79
Пожарник• 27 сентября в 17:31
11
Ответ дляЯ таке знаю
або жирне борошно, або волога.

і макарон, макарун це кокосове тістечко
С каких пор кокосовый?
anonim_137
Я таке знаю• 27 сентября в 17:32
12
Ответ дляПожарник
С каких пор кокосовый?
Правильний варіант залежить від того, який десерт мається на увазі: макарон (macaron) — це французький десерт із мигдальної муки, а макарун (macaroon) — це американське кокосове печиво. Обидва слова походять від спільного предка, але позначають абсолютно різні кондитерські вироби.
woman_facepalming 1 like 4
anonim_137
Я таке знаю• 27 сентября в 17:33
13
Ответ дляКозачка
Це відколи вони стали кокосовим тістечком?
макарон з мигдалевого борошна. макарун кокосове.
anonim_54
Капитанша• 27 сентября в 17:39
14
Ответ дляКружите меня,кружите
Нєєє, я на пшеничному вже роблю, як раз на мигдалевому 3 рази робила і всі 3 якась срака була..а на пшеничному в 80% випадків виходили красиві. Це крайні рази такі були.
Ухтишка!))) А рецептом поділитесь?
anonim_20
Зоркая Зорро• 27 сентября в 17:44
15
зависока температура при випічці
anonim_157
Миловидна леді• 27 сентября в 17:45
16
Не шарю в макарунах, але коли в тісто забагато розпушувача дати, то теж тріскає. Там є розпушувача чи щось аналогічне?
anonim_66
Кудлата хмаринка• 27 сентября в 17:46
17
Думаю, причина в муке миндальной.
anonim_19
автор Кружите меня,кружите • 27 сентября в 17:53
18
Ответ дляМиловидна леді
Не шарю в макарунах, але коли в тісто забагато розпушувача дати, то теж тріскає. Там є розпушувача чи щось аналогічне?
Ні, без розпушувача вони
anonim_19
автор Кружите меня,кружите • 27 сентября в 17:58
19
Ответ дляКапитанша
Ухтишка!))) А рецептом поділитесь?


По такому роблю, але на 2 білка пропорції роблю завжди (пропорційно до ваги)
anonim_157
Миловидна леді• 27 сентября в 17:58
20
Ответ дляКружите меня,кружите
Ні, без розпушувача вони
Може температура чи ще щось. Занадто швидко росте - тоді тріскає.
anonim_54
Капитанша• 30 сентября в 14:10
21
Ответ дляКружите меня,кружите
https://youtu.be/4AUJnjC-y-I?si=fqSVa4WtkiiDZPYF

По такому роблю, але на 2 білка пропорції роблю завжди (пропорційно до ваги)
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff