sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Домашние хлопоты
anonim_129
Мама фіфті цента• 01 октября в 10:29

Как думаете, можно еще есть такой сыр?

Сыр камамбер, срок годности истек 8 сентября, хотела выбросить. Но распаковав, обнаружила его совершенно нормальным, никаких признаков порчи - запах, цвет, все ок. Как думаете, еще можно съесть? Может знаете какие-то хитрости приготовления такого сыра?
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 2
9 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_19
Пез Году Неделя• 01 октября в 10:30
1
ешьте на здоровье и не відумівайте!)
like 3 crying_face 1
anonim_81
Сегодня я не я• 01 октября в 10:31
2
Якщо страшно, можете приготувати в духовці- надрізати всередині як торт, присипати італійськими травами, трохи оливкової олії і в духовку, що б розплавився
heart 2 face_with_tears_of_joy 1 dislike 1
anonim_159
Тролю як можу• 01 октября в 10:32
3
Скоріше можна, ніж ні. Строк придатності - це гарантований строк, протягом якого продукт є придатним до вживання. Після закінчення цього строку він теж може бути придатним до вживання. Зараз багато виробників в Європі так і пишуть, що продукт може бути придатним і після закінчення терміну придатності.
woman_facepalming 1 like 4
anonim_39
Бджолина королева• 01 октября в 10:33
4
Срок годности - дата до которой производитель гарантирует качество продукта, а не день, в который он обязательно испортится.
like 2 face_with_tears_of_joy 1
anonim_19
Пез Году Неделя• 01 октября в 10:33
5
вам его еще 100 раз перепакуют в маркете)))
like 1 woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 1
noavatar
_Helenn_• 01 октября в 10:37
6
Можна,не переживайте.
Я варю сама сири і з з пліснявою теж. Іноді спеціально відкладаю по 1шт подалі в сирний холодильник,щоб вони визріли і змінили свою консистенцію .Головне зберігати сир не в щільній тарі/пакеті,щоб він не *задихнувся*
like 1
anonim_117
Экспертиза• 01 октября в 10:40
7
я б порізала на листкове тісто і запекла б у духовці
anonim_70
Я не в теме• 01 октября в 10:40
8
Якщо на вигляд і запах ок, то їжте.
На мій подив, колись завалялася банка маскарпоне, термін більше півроку пройшов. Відкрила, а він як свіжий. Нічого йому не сталося.
З брі так не буває, як не з´ім одразу, потім сіріє і тхе, на жаль
like 1
anonim_203
Не любовница• 01 октября в 10:54
9
При дотримані умов збарігання то пожна зберігати вдвічі більше лехко
А при недотримані то...і того не приживе
Тому термін зберігання це умовна умовність а не аксіома
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff