Мама фіфті цента• 01 октября в 10:29
Как думаете, можно еще есть такой сыр?
Сыр камамбер, срок годности истек 8 сентября, хотела выбросить. Но распаковав, обнаружила его совершенно нормальным, никаких признаков порчи - запах, цвет, все ок. Как думаете, еще можно съесть? Может знаете какие-то хитрости приготовления такого сыра?
1
2
Сегодня я не я• 01 октября в 10:31
Якщо страшно, можете приготувати в духовці- надрізати всередині як торт, присипати італійськими травами, трохи оливкової олії і в духовку, що б розплавився
2
1
1
Тролю як можу• 01 октября в 10:32
Скоріше можна, ніж ні. Строк придатності - це гарантований строк, протягом якого продукт є придатним до вживання. Після закінчення цього строку він теж може бути придатним до вживання. Зараз багато виробників в Європі так і пишуть, що продукт може бути придатним і після закінчення терміну придатності.
1
4
Бджолина королева• 01 октября в 10:33
Срок годности - дата до которой производитель гарантирует качество продукта, а не день, в который он обязательно испортится.
2
1
Я не в теме• 01 октября в 10:40
Якщо на вигляд і запах ок, то їжте.
На мій подив, колись завалялася банка маскарпоне, термін більше півроку пройшов. Відкрила, а він як свіжий. Нічого йому не сталося.
З брі так не буває, як не з´ім одразу, потім сіріє і тхе, на жаль
На мій подив, колись завалялася банка маскарпоне, термін більше півроку пройшов. Відкрила, а він як свіжий. Нічого йому не сталося.
З брі так не буває, як не з´ім одразу, потім сіріє і тхе, на жаль
1
Не любовница• 01 октября в 10:54
При дотримані умов збарігання то пожна зберігати вдвічі більше лехко
А при недотримані то...і того не приживе
Тому термін зберігання це умовна умовність а не аксіома
А при недотримані то...і того не приживе
Тому термін зберігання це умовна умовність а не аксіома
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
