Тётя Хрюша• 22 октября в 19:06
Мій Цезар був на вечерю)
Не зовсім класичний, домашній, ситний і поживний
Два яйця, жменя зелені, чері , моцарелла і курочка. Готувати хв 15 і не особо дорого.
Головне соус з лимонним соком,соєвим соусом гірчицею на основі йогурта з зубчиком часничку…Зверху сиром посипати)
Дуже ситно і смачно, рекомендую.
Два яйця, жменя зелені, чері , моцарелла і курочка. Готувати хв 15 і не особо дорого.
Головне соус з лимонним соком,соєвим соусом гірчицею на основі йогурта з зубчиком часничку…Зверху сиром посипати)
Дуже ситно і смачно, рекомендую.
показать весь текст
15
4
автор
Тётя Хрюша
• 22 октября в 19:25
Ответ дляЛунтик-паунтик
сухарики самі робили?
Просто в тостері два кусочка смажу до скоринки і натираю часничком трошки і ламаю навіть не ріжу окремо в тарілку і по-ходу добавляю
2
Ноунэйм• 22 октября в 19:25
Ответ дляМайструю крила
Красивый салатик!
У меня пюрешка и холодец
У меня пюрешка и холодец
Где вы покупали такой красивенный холодец? Или это ваш?
Майструю крила• 22 октября в 19:26
Ответ дляНоунэйм
Где вы покупали такой красивенный холодец? Или это ваш?
Этой мой, курица и индейка
1
1
ДваДваВісім• 22 октября в 19:27
Ответ дляТётя Хрюша
Порція трохи велика, то ще на сніданок буде🤣
В ресторані їли кілька днів тому 300 грн((( та ну на там саме листя…домашній краще і дешевше
В ресторані їли кілька днів тому 300 грн((( та ну на там саме листя…домашній краще і дешевше
Салат пердун.
1
5
Ноунэйм• 22 октября в 19:28
Ответ дляМайструю крила
Этой мой, курица и индейка
Ничего себе, это шедевр🤌
1
Трохи злякана• 22 октября в 19:40
Ответ дляДваДваВісім
Салат пердун.
В наших реалиях салат «у шлунку повно, в штанях тепло» - хороший вариант
1
Леннон_Жив!• 22 октября в 20:08
Ответ дляМайструю крила
Этой мой, курица и индейка
А напишите, плиз, свой холодец из птицы.
автор
Тётя Хрюша
• 22 октября в 21:12
Ответ дляИдууу--уууу блин
Автор,а як ви курочку готували?
Я її ріжу і мариную завжди на ніч в куркумі з перцем і сухим часником, тоді вона буде румʼяна і ароматна) Тоді на сковорідку у власному соці під кришкою хв.10, а потім трошки оліії і на сильному вогні до скоринки. Якщо шматочки маленькі готується дуже швидко, головне часник сухий і куркума для кольору золотого, я її і в супи і в бульйони додаю завжди
1
Борода• 22 октября в 22:39
Ответ дляМао_Мяо
Началось (((( душно от вас
Прекрасный салат, не спорю, просто не цезарь.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
