Фіфачка• 11 ноября в 13:15
це хороше масло ГХІ?
Такого ще не купувала.
можливо хтось з вас підкаже інформацію.
можливо хтось з вас підкаже інформацію.
1
Пенек Возмездия• 11 ноября в 13:17
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
5
2
1
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 13:33
Ответ дляПенек Возмездия
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
А який жир добрий? Щоб індуси не вмирали?
2
Ро30BbIu_CJIoHuK• 11 ноября в 13:38
Ответ дляПенек Возмездия
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
А ссилочку кинете? Бо щось слабо віриться, я такої інформації не бачу в інтернеті
3
ГейСюда• 11 ноября в 13:54
Ответ дляПенек Возмездия
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
Мабуть, маргарин, який гарно пропіарили з середини минулого століття і багато європейців досі вважають, що «рослинне» - то корисне
2
2
Скоро_вчера• 11 ноября в 14:13
Ответ дляГейСюда
Мабуть, маргарин, який гарно пропіарили з середини минулого століття і багато європейців досі вважають, що «рослинне» - то корисне
Та ні, жертви маркетингу, які витрачають кошти на масло гхі, кхі і чіхуа хуа.
3
2
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 14:28
Ответ дляСкоро_вчера
Та ні, жертви маркетингу, які витрачають кошти на масло гхі, кхі і чіхуа хуа.
Масло гхі це точно не маркетинг.
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
4
1
Скоро_вчера• 11 ноября в 14:30
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Масло гхі це точно не маркетинг.
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
Це точно маркетинг. Українці вживали топлене масло в їжу, але в дуууже незначній кількості.
Навіть той факт, що ви вживаєте назву ’гхі’ говорить про маркетинг.
Навіть той факт, що ви вживаєте назву ’гхі’ говорить про маркетинг.
4
1
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 14:36
Ответ дляСкоро_вчера
Це точно маркетинг. Українці вживали топлене масло в їжу, але в дуууже незначній кількості.
Навіть той факт, що ви вживаєте назву ’гхі’ говорить про маркетинг.
Навіть той факт, що ви вживаєте назву ’гхі’ говорить про маркетинг.
В дуже значній. Як і смалець.
Пізніше вже зявилася соняшникова олія
Пізніше вже зявилася соняшникова олія
4
1
Пенек Возмездия• 11 ноября в 14:55
Ответ дляГейСюда
Мабуть, маргарин, який гарно пропіарили з середини минулого століття і багато європейців досі вважають, що «рослинне» - то корисне
Нет, дело не в маргарине. Масло них хранится дольше, это так, то он нагретое. Почитайте в интернете сами.
2
1
Пенек Возмездия• 11 ноября в 14:55
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Масло гхі це точно не маркетинг.
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
Потому что хранится дольше. То это не значит, что оно полезно.
3
Скоро_вчера• 11 ноября в 14:59
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
В дуже значній. Як і смалець.
Пізніше вже зявилася соняшникова олія
Пізніше вже зявилася соняшникова олія
Ні, не в значній. Саме тому і свинину українці їдять більше, бо вирощували більше. Топлене масло ніколи не було в такій же кількості, як смалець. У випічку теж намагалися додавати масло вершкове. Не топлене! Ви просто намагається підігнати факти під ...цей фейк
2
1
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:02
Ответ дляСкоро_вчера
Ні, не в значній. Саме тому і свинину українці їдять більше, бо вирощували більше. Топлене масло ніколи не було в такій же кількості, як смалець. У випічку теж намагалися додавати масло вершкове. Не топлене! Ви просто намагається підігнати факти під ...цей фейк
В Україні, як і в багатьох інших культурах, почали вживати топлене масло (пряжене масло) з давніх-давен, ще до появи сучасних технологій виробництва вершкового масла, оскільки це був спосіб його консервації та очищення. Точний період неможливо визначити, але цей метод походить ще з часів, коли молоко наливали в бурдюк, а потім розгойдували, щоб відокремити вершки.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
3
1
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:02
Ответ дляСкоро_вчера
Ні, не в значній. Саме тому і свинину українці їдять більше, бо вирощували більше. Топлене масло ніколи не було в такій же кількості, як смалець. У випічку теж намагалися додавати масло вершкове. Не топлене! Ви просто намагається підігнати факти під ...цей фейк
Свинину їдять більше, бо вона не доїться, а тільки на м´ясо, а корова доїться, і робиться масло.
1
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:03
Ответ дляМейк-ап форева
Свинину їдять більше, бо вона не доїться, а тільки на м´ясо, а корова доїться, і робиться масло.
Там були інші причини, а не в доїнні
1
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:03
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
В Україні, як і в багатьох інших культурах, почали вживати топлене масло (пряжене масло) з давніх-давен, ще до появи сучасних технологій виробництва вершкового масла, оскільки це був спосіб його консервації та очищення. Точний період неможливо визначити, але цей метод походить ще з часів, коли молоко наливали в бурдюк, а потім розгойдували, щоб відокремити вершки.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
Вірмени теж багато топлять масла.
1
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:03
Ответ дляСкоро_вчера
Там були інші причини, а не в доїнні
Це Ви так вирішили?
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:04
Пам´ятаю ще свою прабабусю в якої завжди стояли глечики з топленим маслом.
Вона 1900 року народження
І бабуся рлзповідала, що таке масло і смалець використовували завжди.
Вона 1900 року народження
І бабуся рлзповідала, що таке масло і смалець використовували завжди.
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:04
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
В Україні, як і в багатьох інших культурах, почали вживати топлене масло (пряжене масло) з давніх-давен, ще до появи сучасних технологій виробництва вершкового масла, оскільки це був спосіб його консервації та очищення. Точний період неможливо визначити, але цей метод походить ще з часів, коли молоко наливали в бурдюк, а потім розгойдували, щоб відокремити вершки.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
Ну так і сучасні технології виробництва гхі теж нещодавно з´явилися. Що ще за новий фейк про ’задовго до появи’?
4
1
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:05
Ответ дляСкоро_вчера
Ну так і сучасні технології виробництва гхі теж нещодавно з´явилися. Що ще за новий фейк про ’задовго до появи’?
Так я про те і пишу. Що в Україні з покон віків люди їли топлене масло, і це не маркетинг.
3
1
Пенек Возмездия• 11 ноября в 15:07
Ответ дляРо30BbIu_CJIoHuK
А ссилочку кинете? Бо щось слабо віриться, я такої інформації не бачу в інтернеті
Не дам. Я это давно читала. Фиг я сейчас сама это найду. Но я запомнила что важный этап изготовления масла - очищение его от сыворотки и от воды. Поэтому масло после взбивания нужно тщательно вымыть в чистой воде чтобы сыворотки не осталось, иначе оно испортится быстро. Более просто способ очистить масло - нагреть его и слить только жир, а сыворотку и белки оставить в кастрюльке (они же, кстати, и подгорают и дают ореховый аромат). Но при нагревании и жиры меняются.
1
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:07
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Пам´ятаю ще свою прабабусю в якої завжди стояли глечики з топленим маслом.
Вона 1900 року народження
І бабуся рлзповідала, що таке масло і смалець використовували завжди.
Вона 1900 року народження
І бабуся рлзповідала, що таке масло і смалець використовували завжди.
А в моєї не стояло. Стояли глечики зі смальцем. На смальці смажили борщ, картоплю та інші національні блюда
1
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:08
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Так я про те і пишу. Що в Україні з покон віків люди їли топлене масло, і це не маркетинг.
Масло гхі - маркетинг. Його суперкористь - маркетинг
2
2
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:08
Ответ дляСкоро_вчера
А в моєї не стояло. Стояли глечики зі смальцем. На смальці смажили борщ, картоплю та інші національні блюда
У Вашої бабусі не було корови.
1
1
Пенек Возмездия• 11 ноября в 15:08
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
А який жир добрий? Щоб індуси не вмирали?
В Британии привычка топить жир была только у мигрантов-индусов. У них это была культурная черта. Только они им и питались. У них же была и высокая смертность о сердечно-сосудистых заболеваний. Увидели связь в питании и смертности и с этим связали. Британцы такое масло не ели.
1
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:08
Ответ дляМейк-ап форева
У Вашої бабусі не було корови.
Я вас здивую, вона не в усіх була в Україні
1
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:09
Ответ дляСкоро_вчера
Я вас здивую, вона не в усіх була в Україні
Раніше тільки у голоти не було корови хоч одної, Ваша бабуся просто вже була така собі сучасна бабуся.
1
Пенек Возмездия• 11 ноября в 15:10
Ответ дляСкоро_вчера
Масло гхі - маркетинг. Його суперкористь - маркетинг
конечно польза такого масла маркетинг. его еще и пихают везде.
1
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:12
Ответ дляМейк-ап форева
У Вашої бабусі не було корови.
В мене теж немає корови і в бабусі не було
Купую домашнє масло і готую топлене
Купую домашнє масло і готую топлене
4
1
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:14
Ответ дляМейк-ап форева
Раніше тільки у голоти не було корови хоч одної, Ваша бабуся просто вже була така собі сучасна бабуся.
Ну перш ніж це заявляти, ви б хоч трохи вивчили історію. Це по-перше. По друге, маючи одну корову на велику сім´ю, а тоді переважали великі сім´ї, особо й не було що топити. Бо все з´їдалося/перероблялося ще до масла, яке й так могли пречудово використати, а не зменшувати його об´єм забираючи корисний білок.
Але я впевнена, що з вами розмовляти, що об стінку горохом
Але я впевнена, що з вами розмовляти, що об стінку горохом
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу