Любви вам!• вчера в 20:49
Кто сам делает маскарпоне? Расскажите как.
Это выгодно ?
1
кураГАЛЯ• вчера в 20:53
Ответ дляФайна пані
Выгодно в каком смысле?
В смысле самой полдня потратить, чем купить в магазине. Очень выгодно!
2
Пасхальний тролік• вчера в 20:54
Ви ціну на відбірні вершки знаєте?
Якщо літр 33% коштує 300 грн, то яка ціна 80% буде?
Якщо літр 33% коштує 300 грн, то яка ціна 80% буде?
2
1
Файна пані• вчера в 20:54
Ответ длякураГАЛЯ
В смысле самой полдня потратить, чем купить в магазине. Очень выгодно!
Да какие полдня, разве, что если печенье самому печь
Файна пані• вчера в 20:56
Ответ дляПасхальний тролік
Ви ціну на відбірні вершки знаєте?
Якщо літр 33% коштує 300 грн, то яка ціна 80% буде?
Якщо літр 33% коштує 300 грн, то яка ціна 80% буде?
Сливки не бывают 80 %жирности, то уже масло
3
Пасхальний тролік• вчера в 20:56
Ответ дляФайна пані
Сливки не бывают 80 %жирности, то уже масло
Да?
А маскарпоне буває.
Гадаєте пальму додають
А маскарпоне буває.
Гадаєте пальму додають
3
автор
Любви вам!
• вчера в 20:56
Ответ дляНайщасливіша
Хорошо все таки, что темы по разделам
Вы заблудились и выход не можете найти?
3
Фокус-Покус• вчера в 20:56
Як виготовляють маскарпоне?
Для його виготовлення беруть вершки, що отримують з молока корів, яких спеціально годують сумішшю свіжих трав і квітів для додання продуктові неповторного чудового смаку. Вершки підігрівають до температури 75—90 °C та додають лимонний сік або білий винний оцет, щоб почалося згортання сирної маси.
Для його виготовлення беруть вершки, що отримують з молока корів, яких спеціально годують сумішшю свіжих трав і квітів для додання продуктові неповторного чудового смаку. Вершки підігрівають до температури 75—90 °C та додають лимонний сік або білий винний оцет, щоб почалося згортання сирної маси.
Файна пані• вчера в 20:56
Ответ дляПасхальний тролік
Да?
А маскарпоне буває.
Гадаєте пальму додають
А маскарпоне буває.
Гадаєте пальму додають
При чем тут сливки?
Пасхальний тролік• вчера в 20:58
Ответ дляФайна пані
Сливки не бывают 80 %жирности, то уже масло
Впевнена, ви рецептурну технологію виготовлення маскарпоне і масла теж знаєте
3
1
Доль Чекомбана• вчера в 20:59
Ответ дляЛюбви вам!
Я читала что делают сами многие ))
У нас тут есть такие?
У нас тут есть такие?
96 грн 250 грм, може купити краще буде?
1
автор
Любви вам!
• вчера в 21:00
Ответ дляДоль Чекомбана
96 грн 250 грм, може купити краще буде?
Я не ищу легких путей
2
1
Доль Чекомбана• вчера в 21:01
Ответ дляЛюбви вам!
Я не ищу легких путей
Я смотрю что сливки 0.5 л, стоят 180 грн, не знаю сколько из них выйдет маскарпоне, по этому считаю проще купить ))
2
кураГАЛЯ• вчера в 21:02
Ответ дляФокус-Покус
Як виготовляють маскарпоне?
Для його виготовлення беруть вершки, що отримують з молока корів, яких спеціально годують сумішшю свіжих трав і квітів для додання продуктові неповторного чудового смаку. Вершки підігрівають до температури 75—90 °C та додають лимонний сік або білий винний оцет, щоб почалося згортання сирної маси.
Для його виготовлення беруть вершки, що отримують з молока корів, яких спеціально годують сумішшю свіжих трав і квітів для додання продуктові неповторного чудового смаку. Вершки підігрівають до температури 75—90 °C та додають лимонний сік або білий винний оцет, щоб почалося згортання сирної маси.
Это откуда текст?
автор
Любви вам!
• вчера в 21:02
Ответ дляДоль Чекомбана
Я смотрю что сливки 0.5 л, стоят 180 грн, не знаю сколько из них выйдет маскарпоне, по этому считаю проще купить ))
А вообще тирамису всегда с маскарпоне + сливки делают? Как то более легким его можно сделать ?
Доль Чекомбана• вчера в 21:03
Ответ дляЛюбви вам!
А вообще тирамису всегда с маскарпоне + сливки делают? Как то более легким его можно сделать ?
Я не люблю тирамису, не нравится вкус кофе. Может кто подскажет но не я)
1
Сливочная пенка• вчера в 21:15
Ответ дляЛюбви вам!
А вообще тирамису всегда с маскарпоне + сливки делают? Как то более легким его можно сделать ?
Так, купити у лідлі півкіла готового тірамісу за 2,99 або купити маскарпоне з жирністю 34%. Я беру 500 г за 3 євро десь. Мінімальна зпл в країні 1400 євро.
Файна пані• вчера в 21:23
Ответ дляПасхальний тролік
Зупиніться
Бляяя, я тупе, я все время думала, что автор про тирамису говорит.))))
Мне простительно, только тревога закончилась, а я не так далеко от порта.
Мне простительно, только тревога закончилась, а я не так далеко от порта.
Аліса-90ae• вчера в 21:38
Ответ дляСливочная пенка
Так, купити у лідлі півкіла готового тірамісу за 2,99 або купити маскарпоне з жирністю 34%. Я беру 500 г за 3 євро десь. Мінімальна зпл в країні 1400 євро.
Яка важлива інформація для українок
1
1
Ну ниче се• вчера в 22:03
Ответ дляЛюбви вам!
А вообще тирамису всегда с маскарпоне + сливки делают? Как то более легким его можно сделать ?
Нет. Без сливок. С яйцами и маскарпоне. Капнуть ликера можно в кофе или рома.
Мамин тріль• вчера в 22:30
Не вийде дешевше. Так ще переживай, чи вийде, як треба. Плюс лимон купи і миски мий. Та ну, навіщо воно треба. Завжди якесь є маскарпоне по акції, купуйте і не морочте собі голову)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
