chatGPT-шна• вчера в 18:55
Что вы терпеть не можете на новогоднем столе?
есть такие блюда, которые вы не понимаете зачем люди это готовят на НГ?
показать весь текст
8
Вітаміни косметика• вчера в 19:16
Ответ дляТочноБудет
Я в гостях на новий рік була сто років тому. Не люблю, коли на гаряче гуси, качки, нутрії і тому подібне
яб гуску з´їла - кум готує на ура. яа яні разу не готувала - вона велика дуже в мене її їсти ніхто не буде
Советчица Года• вчера в 19:17
Мандарини, всі завжди пишуть про них.Прямо пару кг на Новий рік треба на столі.Нащо вони взагалі, чому склалася думка , що це щось новорічне
3
3
Начальник Анонимов• вчера в 19:16
Не розумію всякі витребеньки, подовше постояти біля плити з метою ’здивувати гостей’. Тобто, усілякі варіанти подачі шуби двоповерхові, рулетом, тортом, з буряковим желе зверху, у вигляді ролів - от все це реально не розумію. Смак однозначно програє, але господиня завзято шукає ’вау-ефекта’, тому витрачає вдвічі більше часу на приготування. Туди ж усяка циганщина по типу заливне озеро на блюді, де виглядають хвостики шпротів - у Ольги Матвій в новорічному меню бачила
Або коли морочаться, тісто млинцеве заливають в кондитерський мішок, смажать сіточки з нього, тоді в ці сіточки замотують листя салату з шинкою - ну от реально нашо так морочиться, не збагну. В мене одна знайома смажила кільця докторської, вони вигиналися і вона подавала в них олів´є
Коротше, не розумію, навіщо так знущатися над їжею.
Або коли морочаться, тісто млинцеве заливають в кондитерський мішок, смажать сіточки з нього, тоді в ці сіточки замотують листя салату з шинкою - ну от реально нашо так морочиться, не збагну. В мене одна знайома смажила кільця докторської, вони вигиналися і вона подавала в них олів´є
Коротше, не розумію, навіщо так знущатися над їжею.
12
3
2
1
Вишиванка• вчера в 19:16
Ответ дляШукаю трусики
Зато сам себе бутерброд какой хочешь можно сделать )
Да, надо было оттопырить мизинец, взять кусочек хлеба и вилкой подцепить шпроту. И нести ее над хлебом, чтобы не капало. Эстетика!))
3
Мира всем• вчера в 19:17
Непродуманность. Слишком много блюд не люблю. Сыры, колбасы, соленая рыба, оливки и сверху еще морковка по-корейски. Какофония запахов слышна еще с прихожей.
1
1
Не танцую- но пою• вчера в 19:18
Ответ дляНеваляшкина
Заливную рыбу)
Ну блин, прочитала тему, теперь хочу голубцы, холодец и рыбу))
5
3
1
ТочноБудет• вчера в 19:18
Ответ дляВітаміни косметика
яб гуску з´їла - кум готує на ура. яа яні разу не готувала - вона велика дуже в мене її їсти ніхто не буде
Напевно, залежить хто і як готує. Мені вдалі варіанти не траплялись
Любовь Калистратовна• вчера в 19:18
Ответ дляВишиванка
Я люблю, но не понимаю на праздничном столе - это картофельное пюре.)) Для меня это такая затрапезная еда, как сосиски с пюре, ну вообще не на стол. Тот же картофель можно красиво подать или запечь и тд.
если есть дети- без пюре не обойтись
6
1
Шукаю трусики• вчера в 19:18
Ответ дляНе танцую- но пою
Ну блин, прочитала тему, теперь хочу голубцы, холодец и рыбу))
А я шпроты…
2
1
Не танцую- но пою• вчера в 19:19
Ответ дляШукаю трусики
А я шпроты…
Со шпротами хоть проще)) бутерброды с ними готовить легко, а вот остальное, так долго, а мне их так захотелось)))
Начальник Анонимов• вчера в 19:20
Ответ дляСиджу тихенько
Плов, 5 видов майонезных салатов и ни одного без, шашлык, винегрет и салаты из капусты, жареная речная рыба в грубом кляре, каши (и такое видала)
А хіба річкову рибу смажать в клярі?
1
Цвірінь• вчера в 19:20
Ответ дляВсеЧетко
Ні.
Ніякі консервовані салати та овочі.
Соуси норм.
Для мене домашня консервація - це щось дуже нудне і щоденне, тому на святковому столі таке не люблю.
Ніякі консервовані салати та овочі.
Соуси норм.
Для мене домашня консервація - це щось дуже нудне і щоденне, тому на святковому столі таке не люблю.
А в мене в минулому році саме білі грибочки закінчилися першими на столі новорічному)
1
Любовь Калистратовна• вчера в 19:20
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Три майонезних салата і жодного свіжого. Оця ’свята трійця’ - олів´є, шуба і мімоза, це капець. Нічого не має проти кожного з них окремо, але три разом це кошмар.
дивлячись, скільки людей за столом. діти люблять олів´є, ми з чоловіком шубу, кума мімозу. Але мімозу роблю не з консервою, а з червоною рибою.
2
Шукаю трусики• вчера в 19:21
Ответ дляНачальник Анонимов
А хіба річкову рибу смажать в клярі?
Жарят( я тоже такое не люблю . Хоть на навогоднем, хоть на обычном
2
Ответ дляФайна пані
Я не розумію кількості тем про Новий Рік і їжу, ви голодаєте весь рік? Ну реально в чому справа? Недавно була тема що на вечерю, я виставила свою тарілку з олівʼє і сто питань: ааа нє раааано?
- не интересная подача
Ви ку ку? Я собі в тарілку поклала їжу, яка подача?
Або питання коли бачать три яйця без жотка: аааа куди ви жовтки діваєте?
А скільки видів ковбаси ви на НР в себе впихаєте?
- не интересная подача
Ви ку ку? Я собі в тарілку поклала їжу, яка подача?
Або питання коли бачать три яйця без жотка: аааа куди ви жовтки діваєте?
А скільки видів ковбаси ви на НР в себе впихаєте?
праздник приближается ,,,
может последний общий не изгаженный, отмененный, переименованный ,,,
может последний общий не изгаженный, отмененный, переименованный ,,,
3
1
Бентливуман• вчера в 19:21
Терпеть не могу все, поэтому в 22 я уже сплю
И ещё ни разу за 40лет не ела ночью..
И ещё ни разу за 40лет не ела ночью..
5
3
3
Советчица Года• вчера в 19:23
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Три майонезних салата і жодного свіжого. Оця ’свята трійця’ - олів´є, шуба і мімоза, це капець. Нічого не має проти кожного з них окремо, але три разом це кошмар.
Я який зараз свіжий? З тих скляних перцю, огірків та черрі+ рукула.Хто той свіжий стікший салат через кілько годин їсти буде.
7
Мэри Попкинс• вчера в 19:23
Ответ дляНачальник Анонимов
Не розумію всякі витребеньки, подовше постояти біля плити з метою ’здивувати гостей’. Тобто, усілякі варіанти подачі шуби двоповерхові, рулетом, тортом, з буряковим желе зверху, у вигляді ролів - от все це реально не розумію. Смак однозначно програє, але господиня завзято шукає ’вау-ефекта’, тому витрачає вдвічі більше часу на приготування. Туди ж усяка циганщина по типу заливне озеро на блюді, де виглядають хвостики шпротів - у Ольги Матвій в новорічному меню бачила
Або коли морочаться, тісто млинцеве заливають в кондитерський мішок, смажать сіточки з нього, тоді в ці сіточки замотують листя салату з шинкою - ну от реально нашо так морочиться, не збагну. В мене одна знайома смажила кільця докторської, вони вигиналися і вона подавала в них олів´є
Коротше, не розумію, навіщо так знущатися над їжею.
Або коли морочаться, тісто млинцеве заливають в кондитерський мішок, смажать сіточки з нього, тоді в ці сіточки замотують листя салату з шинкою - ну от реально нашо так морочиться, не збагну. В мене одна знайома смажила кільця докторської, вони вигиналися і вона подавала в них олів´є
Коротше, не розумію, навіщо так знущатися над їжею.
Олив´є в ковбасі це щось
Мозговая пилочка• вчера в 19:24
Ответ дляБентливуман
Терпеть не могу все, поэтому в 22 я уже сплю
И ещё ни разу за 40лет не ела ночью..
И ещё ни разу за 40лет не ела ночью..
Никто не приглашает на танцы, никто не провожает до дома... (с)
1
Сиджу тихенько• вчера в 19:24
Ответ дляНачальник Анонимов
А хіба річкову рибу смажать в клярі?
Еще как. Была я на новогоднем застолье где мужик рыбак и пожарили в таком толстом кляре щуку столетнюю, видать лежала в морозилке долго, прожевать невозможно, она как сапог, везде кости и характерный речной запах. Вообще речную рыбу готовят вкусно очень не многие: ее готовить нужно сразу свежей.
2
1
Бентливуман• вчера в 19:24
Ответ дляМозговая пилочка
Никто не приглашает на танцы, никто не провожает до дома... (с)
Ага, тоже спит(спят))
1
1
ШанельКуКу• вчера в 19:25
Ответ дляВсеЧетко
Ні.
Ніякі консервовані салати та овочі.
Соуси норм.
Для мене домашня консервація - це щось дуже нудне і щоденне, тому на святковому столі таке не люблю.
Ніякі консервовані салати та овочі.
Соуси норм.
Для мене домашня консервація - це щось дуже нудне і щоденне, тому на святковому столі таке не люблю.
Маринованные пикули очень даже уместны.
2
90x60x90• вчера в 19:25
Ответ дляВишиванка
Я люблю, но не понимаю на праздничном столе - это картофельное пюре.)) Для меня это такая затрапезная еда, как сосиски с пюре, ну вообще не на стол. Тот же картофель можно красиво подать или запечь и тд.
А если любят именно пюрешку?
5
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Сейчас читают!
Назад Комментарии к ответу
