02 мая в 16:23

Глазурь на паску з желатину?

Будь ласка, скиньте перевірені рецепти, пропорції? 🙏
Перша скрипка 02 мая в 16:26
1
купила готовую с желатином и сахарной пудрой, только добавить воды)
1 1
Детские_Будут? 02 мая в 16:26
2
в прошлом году у меня она не застыла и была липкая
Детские_Будут? 02 мая в 16:28
3
Ответ дляПерша скрипка
купила готовую с желатином и сахарной пудрой, только добавить воды)
а де ви таку купили?
Почемучка 02 мая в 16:28
4
На желатине:
Желатин - 10 г.
Вода - 90 мл.
Сахар - 200 г.
Сок лимона - 1 ст.л.
2
Перша скрипка 02 мая в 16:30
5
Ответ дляДетские_Будут?
а де ви таку купили?
не поверите, в Еве, случайно увидела, там где всякие украшения для пасок
1
автор Кинг-Конгша 02 мая в 16:30
6
Ответ дляПерша скрипка
не поверите, в Еве, случайно увидела, там где всякие украшения для пасок
Піду, гляну дякую? Ви вже нею користувалися?
1
Да Щас же 02 мая в 16:32
7
Ця глазур чудова,але з нюансами. Цукровий сироп до кипіння не доводити,лише до розчинення цукру. Желатин можна розтопити короткими імпульсами по в мікрохвильовці. Додавати не сильно гарячий, але добре теплий сироп. Розміщали, збивати краще коли трішки охолоне градусів до 40. Глазур,що залишилась можна відсудити на пергаменті кондитерським мішечком. Виходить маршмелоу)))
2
автор Кинг-Конгша 02 мая в 16:30
8
Ответ дляПочемучка
На желатине:
Желатин - 10 г.
Вода - 90 мл.
Сахар - 200 г.
Сок лимона - 1 ст.л.
Дякую
Перша скрипка 02 мая в 16:31
9
Ответ дляКинг-Конгша
Піду, гляну дякую? Ви вже нею користувалися?
нет, буду первый раз
Почемучка 02 мая в 16:31
10
Ответ дляКинг-Конгша
Дякую
автор Кинг-Конгша 02 мая в 16:32
11
Ответ дляДа Щас же
Ця глазур чудова,але з нюансами. Цукровий сироп до кипіння не доводити,лише до розчинення цукру. Желатин можна розтопити короткими імпульсами по в мікрохвильовці. Додавати не сильно гарячий, але добре теплий сироп. Розміщали, збивати краще коли трішки охолоне градусів до 40. Глазур,що залишилась можна відсудити на пергаменті кондитерським мішечком. Виходить маршмелоу)))
Дякую
Почемучка 02 мая в 16:32
12
Ответ дляКинг-Конгша
Дякую
Ссилку на глазурі кинула. Робила всі три в тому році. На желатині найкраща
1
Да Щас же 02 мая в 16:34
13
Ответ дляКинг-Конгша
Дякую
Нічого складного,основне пам´ятати,що желатин у дуже при гарячій температурі втрачає властивості,тоді липне. Працюємо в температурах 40-70 градусів
автор Кинг-Конгша 02 мая в 16:35
14
Ответ дляПочемучка
Ссилку на глазурі кинула. Робила всі три в тому році. На желатині найкраща
Я робила на желатині років 5 тому, супер вийшла. Загубила рецепт, після того жодного разу не виходила. На білках не хочу.
ЛЮБА 02 мая в 16:37
15
Ответ дляКинг-Конгша
Я робила на желатині років 5 тому, супер вийшла. Загубила рецепт, після того жодного разу не виходила. На білках не хочу.
У меня с лимонным соком липкая получается , берите любой рецепт , на добавляйте сок лимона и все выходит отлично.
Почемучка 02 мая в 16:38
16
Ответ дляКинг-Конгша
Я робила на желатині років 5 тому, супер вийшла. Загубила рецепт, після того жодного разу не виходила. На білках не хочу.
На білках мені теж не подобається. Прикольна вийшла фруктова, але желатинова від Літвінової класна вийшла. На неї так гарно все приклеїлося, а ще і смача.
Детские_Будут? 02 мая в 16:51
17
Ответ дляЛЮБА
У меня с лимонным соком липкая получается , берите любой рецепт , на добавляйте сок лимона и все выходит отлично.
я решила делать просто сахарную пудру с водой и взбить, вроде она хорошо застывает
1
ЛЮБА 02 мая в 17:00
18
Ответ дляДетские_Будут?
я решила делать просто сахарную пудру с водой и взбить, вроде она хорошо застывает
Сахар тоже отлично подходит , так как надо сахарный сироп , что сахар , что пудра , полностью таят в горячей воде , на исход не влияет , проверяла , у меня только с кислотой липкая . Эту глазурь и греть можно если застыла раньше чем все пасхи украсили ( на водянкой бане ) , затем так же хорошо застывает .
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!