18 апреля в 15:13

Панетоне

Знаю що ви все знаєте 🤔
Спекла панетоне, печу не перший рік але й не 20 років.Дуже хотілося саме по цьому рецепту, раніше пекла по іншому.
Все робила по рецепту, тільки додала більше ванільного цукру та журавлину , в´ялену черешню. Панетоне вийшло наче гливке (можна ліпити коники).Чому інколи таке виходить? На відео Панетоне було як губка. Моє панетоне смачне, вологе, тяжке ,але воно має бути не таким
Вот Она Я 18 апреля в 15:15
1
Может не допекли, а еще знаю, что в италии их вытчгивают тз печи , переворачивают вниз верхом и в таком виде досушивают
2
Метелики на душі 18 апреля в 15:16
2
Може просто не допекли?
Метелики на душі 18 апреля в 15:17
3
Ответ дляВот Она Я
Может не допекли, а еще знаю, что в италии их вытчгивают тз печи , переворачивают вниз верхом и в таком виде досушивают
Їх не досушують, а охолоджують.
автор Все знаю від і до 18 апреля в 15:18
4
По рецепту випікають треба 40 хв, я випікала більше години, бо в мене формочка була більша.Підвісить не могла , але поклала на бочок.
3
Метелики на душі 18 апреля в 15:20
5
Ответ дляВсе знаю від і до
По рецепту випікають треба 40 хв, я випікала більше години, бо в мене формочка була більша.Підвісить не могла , але поклала на бочок.
Може бути, що борошно з занизьким білком. Чим вищий білок, тим вища вологопоглинаємість. В такому разі потрібно було збільшити кількість борошна.
1
автор Все знаю від і до 18 апреля в 15:21
6
Ответ дляМетелики на душі
Може бути, що борошно з занизьким білком. Чим вищий білок, тим вища вологопоглинаємість. В такому разі потрібно було збільшити кількість борошна.
Борошно було з 13 білка, по рецепту теж так, рекомендувала власниця рецепту
Метелики на душі 18 апреля в 15:22
7
Ответ дляВсе знаю від і до
По рецепту випікають треба 40 хв, я випікала більше години, бо в мене формочка була більша.Підвісить не могла , але поклала на бочок.
Я яки вага тіста і об´єм випеченого? Я свої 33 хвилини випікаю
Метелики на душі 18 апреля в 15:22
8
Ответ дляВсе знаю від і до
Борошно було з 13 білка, по рецепту теж так, рекомендувала власниця рецепту
Хм, тоді не знаю
автор Все знаю від і до 18 апреля в 15:24
9
Ответ дляМетелики на душі
Я яки вага тіста і об´єм випеченого? Я свої 33 хвилини випікаю
Я не зважувала тісто, борошна було десь 560 г, вийшло 2 панеттончика, більший та менший
автор Все знаю від і до 18 апреля в 15:24
10
Ответ дляМетелики на душі
Хм, тоді не знаю
Отож, я теж не розумію що не так
Метелики на душі 18 апреля в 15:25
11
Ответ дляВсе знаю від і до
Я не зважувала тісто, борошна було десь 560 г, вийшло 2 панеттончика, більший та менший
Аж цікаво рецепт побачити. В мене з 1100 борошна 10 штук в формах 13*9
Метелики на душі 18 апреля в 15:26
12
Ответ дляВсе знаю від і до
Отож, я теж не розумію що не так
А скиньте рецепт, подивимось що там
автор Все знаю від і до 18 апреля в 15:29
13
Ответ дляМетелики на душі
Аж цікаво рецепт побачити. В мене з 1100 борошна 10 штук в формах 13*9
Метелики на душі 18 апреля в 15:44
14
Ответ дляВсе знаю від і до
Подивилась. Наче і непоганий рецепт, але мені не подобається розріз, він і виглядає занадто вологим. Залишусь при своїй думці, що потрібне або борошно з вищим білком, або, якщо звичайне, то додати борошна десь з 10%., А може і 15
автор Все знаю від і до 18 апреля в 16:21
15
Ответ дляМетелики на душі
Подивилась. Наче і непоганий рецепт, але мені не подобається розріз, він і виглядає занадто вологим. Залишусь при своїй думці, що потрібне або борошно з вищим білком, або, якщо звичайне, то додати борошна десь з 10%., А може і 15
Мені подобається вологі не сухі, але ж мій пенеттон занадто вологий, може він такий повинен бути, хто його знає
автор Все знаю від і до 18 апреля в 16:23
16
Ответ дляМетелики на душі
Подивилась. Наче і непоганий рецепт, але мені не подобається розріз, він і виглядає занадто вологим. Залишусь при своїй думці, що потрібне або борошно з вищим білком, або, якщо звичайне, то додати борошна десь з 10%., А може і 15
Фото
Метелики на душі 18 апреля в 17:28
17
Ответ дляВсе знаю від і до
Фото
Ну так, не подобається. Занадто рідке тісто. Воно навіть рвало шапку, бо натягу не мало нормального. Ось нормальна шапка для панетоне
пьЯНА 18 апреля в 18:25
18
Іх печуть з окремого виду пшениці
автор Все знаю від і до 18 апреля в 18:46
19
Ответ дляпьЯНА
Іх печуть з окремого виду пшениці
З якої підскажіть?Може ще раз спробую, колись
автор Все знаю від і до 18 апреля в 18:48
20
Ответ дляМетелики на душі
Ну так, не подобається. Занадто рідке тісто. Воно навіть рвало шапку, бо натягу не мало нормального. Ось нормальна шапка для панетоне
Тісто рідке, то правда, непросто його місити, але я не шукаю легких шляхів , кожен рік шукаю та печу все складніше.
автор Все знаю від і до 18 апреля в 18:49
21
Ответ дляМетелики на душі
Ну так, не подобається. Занадто рідке тісто. Воно навіть рвало шапку, бо натягу не мало нормального. Ось нормальна шапка для панетоне
Ваші панеттончики дуже гарні, мабудь і смачні.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!