Знайшов чудову книгу ще совкового видання "Як готують страви в Угорщині".
Сподобався рецепт молочної картоплі.
250-300 г картоплі, 200 г молока, 40 г вершкового масла, сіль
Чищену картоплю миють, нарізують частками і кладуть у вимазану 20 г вершкового масла посудину, 200 г молока кип´ятять з 20 г масла, сіллю і заливають картоплю. Потім кладуть у духовку і при середній температурі засмажують, доки картопля не вбере в себе молоко.
Сподобався рецепт молочної картоплі.
250-300 г картоплі, 200 г молока, 40 г вершкового масла, сіль
Чищену картоплю миють, нарізують частками і кладуть у вимазану 20 г вершкового масла посудину, 200 г молока кип´ятять з 20 г масла, сіллю і заливають картоплю. Потім кладуть у духовку і при середній температурі засмажують, доки картопля не вбере в себе молоко.
5
Natalia505• 12 ноября 2022
О 23... дуже доречна тема. Тепер я хочу їсти. Ше нагадайте про оселедців, маринованого огірочка і 50 грамів горілки.
10
Tasya-Natusya• 12 ноября 2022
У нас здається теж була така книга - Советы молодым хозяйкам, здається.
Там ще були в кінці йогівські асани,окрім рецептів паприкашу.
Там ще були в кінці йогівські асани,окрім рецептів паприкашу.
Свинина по-тордайськи
800 г молодої свинини із шкіркою, 500 г смальцю, молотий чорний перець, 40 г солі
Поверхню шкірки свинини добре чистять. М´ясо нарізують шматками по 150-200 г. У 1 л холодної води розчиняють 40 г солі, кладуть туди м´ясо і ставлять на 10-12 год у холодне місце. Перед смаженням виймають з води і насухо обтирають чистою полотниною, шкірку надрізують впоперек гострим ножем так, щоб не зачепити сала. У каструлі розігрівають 500 г смальцю і засмажують у ньому м´ясо, виймають і посипають молотим чорним перцем.
800 г молодої свинини із шкіркою, 500 г смальцю, молотий чорний перець, 40 г солі
Поверхню шкірки свинини добре чистять. М´ясо нарізують шматками по 150-200 г. У 1 л холодної води розчиняють 40 г солі, кладуть туди м´ясо і ставлять на 10-12 год у холодне місце. Перед смаженням виймають з води і насухо обтирають чистою полотниною, шкірку надрізують впоперек гострим ножем так, щоб не зачепити сала. У каструлі розігрівають 500 г смальцю і засмажують у ньому м´ясо, виймають і посипають молотим чорним перцем.
1
Natalia505• 12 ноября 2022
Ответ дляJsolo
А автор, всього лиш про картоплю)) ви навіщо продовжили
завтра за оселедцем і огірками піду
завтра за оселедцем і огірками піду
На здоров*я.
1
Ответ дляCleaf
Свинина по-тордайськи
800 г молодої свинини із шкіркою, 500 г смальцю, молотий чорний перець, 40 г солі
Поверхню шкірки свинини добре чистять. М´ясо нарізують шматками по 150-200 г. У 1 л холодної води розчиняють 40 г солі, кладуть туди м´ясо і ставлять на 10-12 год у холодне місце. Перед смаженням виймають з води і насухо обтирають чистою полотниною, шкірку надрізують впоперек гострим ножем так, щоб не зачепити сала. У каструлі розігрівають 500 г смальцю і засмажують у ньому м´ясо, виймають і посипають молотим чорним перцем.
800 г молодої свинини із шкіркою, 500 г смальцю, молотий чорний перець, 40 г солі
Поверхню шкірки свинини добре чистять. М´ясо нарізують шматками по 150-200 г. У 1 л холодної води розчиняють 40 г солі, кладуть туди м´ясо і ставлять на 10-12 год у холодне місце. Перед смаженням виймають з води і насухо обтирають чистою полотниною, шкірку надрізують впоперек гострим ножем так, щоб не зачепити сала. У каструлі розігрівають 500 г смальцю і засмажують у ньому м´ясо, виймають і посипають молотим чорним перцем.
Такого зі шкіркою нема, на жаль. Таке й в продажі не бачила
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу