sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
noavatar
Cleaf• 12 ноября 2022

Угорська кухня. Молочна картопля

Знайшов чудову книгу ще совкового видання "Як готують страви в Угорщині".
Сподобався рецепт молочної картоплі.
250-300 г картоплі, 200 г молока, 40 г вершкового масла, сіль
Чищену картоплю миють, нарізують частками і кладуть у вимазану 20 г вершкового масла посудину, 200 г молока кип´ятять з 20 г масла, сіллю і заливають картоплю. Потім кладуть у духовку і при середній температурі засмажують, доки картопля не вбере в себе молоко.
heart 5
15 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Natalia505• 12 ноября 2022
1
О 23... дуже доречна тема. Тепер я хочу їсти. Ше нагадайте про оселедців, маринованого огірочка і 50 грамів горілки.
heart 10
noavatar
lisulya• 12 ноября 2022
2
Хороший рецепт. Завтра сделаю. А что ещё добавить? Мясного? Овощного? Что там в книге пишут?
noavatar
автор Cleaf • 12 ноября 2022
3
То весь рецепт, повністю.
noavatar
Tasya-Natusya• 12 ноября 2022
4
У нас здається теж була така книга - Советы молодым хозяйкам, здається.
Там ще були в кінці йогівські асани,окрім рецептів паприкашу.
noavatar
Dark_Yasna• 12 ноября 2022
5
в венгрии много интересных рецептов
noavatar
lisulya• 12 ноября 2022
6
Ответ дляCleaf
То весь рецепт, повністю.
Ну есть же и другие рецепты. Дайте ещё в пару рецепт мяса, тоже ненапряжный какой-то
noavatar
автор Cleaf • 12 ноября 2022
7
Ответ дляlisulya
Ну есть же и другие рецепты. Дайте ещё в пару рецепт мяса, тоже ненапряжный какой-то
Зара покопаюся.
noavatar
lisulya• 12 ноября 2022
8
Ответ дляCleaf
Зара покопаюся.
Давайте, чекаю. Завтра об´явлю своїм вечір угорської кухні))
І дякую зразу)
heart 2
noavatar
автор Cleaf • 12 ноября 2022
9
О, тут окремо з яловичини, баранини, телятини. свинини. Пошарю по свинині.
noavatar
lisulya• 12 ноября 2022
10
Ответ дляCleaf
О, тут окремо з яловичини, баранини, телятини. свинини. Пошарю по свинині.
Да, давайте свинину. Це в мене в морозилці є. Шось може з овочами сезонними
noavatar
Jsolo• 12 ноября 2022
11
Ответ дляNatalia505
О 23... дуже доречна тема. Тепер я хочу їсти. Ше нагадайте про оселедців, маринованого огірочка і 50 грамів горілки.
А автор, всього лиш про картоплю)) ви навіщо продовжили завтра за оселедцем і огірками піду
noavatar
автор Cleaf • 12 ноября 2022
12
Свинина по-тордайськи
800 г молодої свинини із шкіркою, 500 г смальцю, молотий чорний перець, 40 г солі
Поверхню шкірки свинини добре чистять. М´ясо нарізують шматками по 150-200 г. У 1 л холодної води розчиняють 40 г солі, кладуть туди м´ясо і ставлять на 10-12 год у холодне місце. Перед смаженням виймають з води і насухо обтирають чистою полотниною, шкірку надрізують впоперек гострим ножем так, щоб не зачепити сала. У каструлі розігрівають 500 г смальцю і засмажують у ньому м´ясо, виймають і посипають молотим чорним перцем.
heart 1
noavatar
Natalia505• 12 ноября 2022
13
Ответ дляJsolo
А автор, всього лиш про картоплю)) ви навіщо продовжили завтра за оселедцем і огірками піду
На здоров*я.
heart 1
noavatar
Igra idet• 12 ноября 2022
14
Главное tojasleves не готовить
noavatar
lisulya• 13 ноября 2022
15
Ответ дляCleaf
Свинина по-тордайськи
800 г молодої свинини із шкіркою, 500 г смальцю, молотий чорний перець, 40 г солі
Поверхню шкірки свинини добре чистять. М´ясо нарізують шматками по 150-200 г. У 1 л холодної води розчиняють 40 г солі, кладуть туди м´ясо і ставлять на 10-12 год у холодне місце. Перед смаженням виймають з води і насухо обтирають чистою полотниною, шкірку надрізують впоперек гострим ножем так, щоб не зачепити сала. У каструлі розігрівають 500 г смальцю і засмажують у ньому м´ясо, виймають і посипають молотим чорним перцем.
Такого зі шкіркою нема, на жаль. Таке й в продажі не бачила
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff