12 октября 2018

Вакулюк Іван, 14 років, муковісцидоз, збір на портативний кисневий концентратор

Ванька поспішає жити. Муковісцидоз розслабитися не дає, але й хлопчисько не поступається йому жодним зайвим днем. Ванька поспішає жити. Його легені за таким темпом не встигають. Задишка і слабкість вимагають частіше залишатися вдома. Але Ванька не готовий вгамуватися. Він мріє про портативний кисневий концентратор. Нехай апарат дихає, якщо легені не можуть.

Людині, що народилася з муковісцидозом, доводиться все життя щодня робити спеціальний комплекс вправ, пити та інгалювати безліч ліків, регулярно лягати в лікарню на внутрішньовенну терапію. Активний спосіб життя, заняття спортом, вокалом, йогою, плаванням зміцнюють організм і значно відкладають «вирок», але організм все одно поступово зношується. Одного разу виявляється, що легені вже просто не можуть дихати повноцінно. Можна від цього впасти в депресію, а можна - стати ще сміливіше, залучити всю можливу допомогу, підтримувати своє тіло і продовжувати жити на повну. Родина Ваньки вибирає друге.

Хлопчисько не стане сидіти вдома тільки тому, що у нього муковісцидоз. Розетка і стаціонарний кисневий концентратор - для того, щоб міцно спати і повноцінно відпочивати вночі. Але день - день для пригод. Портативний апарат важить всього 2,5 кг, його можна повісити на плече, як сумку, і бігти по своїх хлопчачих справах. Апарат буде дихати, Ванька - жити! Допоможімо мрії стати реальністю?

Допомогти можна тут: https://ubb.org.ua/uk/project/3668/
автор БФ Відкриті долоні 19 октября 2018
1
Ваня вже 14 років щодня веде важку боротьбу з вродженою хворобою - муковісцидозом. Організм виснежений, легені у поганому стані. Щодня Ванька мріє виходити на двір, могти гуляти та піти у похід. Але...не все так легко...щоб мрія хлопця здійснилась не вистачає 35 000 грн. Ще 35 000 грн і Ванька буде мати маленький портативний кисневий апаратик, який повісить на плече і буде гуляти. Апарат буде дихати, якщо Ваня не може, а хлопець в цей час буде ЖИТИ!

https://www.facebook.com/OpenPalms/videos/17523489...
автор БФ Відкриті долоні 27 октября 2018
2
Привіт, наші чарівники! Ми не змогли відмовити Іванкові у його мрії - сходити в похід і поки ще було тепло купили портативний концентратор в борг. Сім`я часу не гаючи вирішила насолодитись останніми теплими днями, зібрали речі та пішли в похід до Вежі Вітольда.

Завдяки концентратору і портативному інгалятору могли насолодитися деньком по повному. Не треба було поспішати додому, щоб зробити інгаляції чи підключити кисень, бо усе було при собі і не потребувало підключення до розетки, тобто, часу нагулятись було вдосталь. Всі процедури робили на свіжому повітрі. Це так Ванька готувався до капанки. Збирав позитивні емоції. А зараз Ванька у лікарні обдумує помилки походу та за час у лікарні складає нові маршрути.

Хоч важка хвороба часто заважає та забирає багато сил у хлопця, він не здається і продовжує мріяти, як після лікарні знову вирушить у мандри, адже це те, заради чого він терпить усі муки. Допоможіть нам погасити борг, хіба ж такі щирі емоції не варті цих грошей?
автор БФ Відкриті долоні 06 ноября 2018
3
Дякуємо усім людям, небайдужим до життя Івана. Нещодавно він пройшов черговий курс довенної терапії і зараз поїхав до бабусі на відновлення. А нам залишилось зiбрати 28 100 грн, допоможіть, будь ласка, закрити збір.
автор БФ Відкриті долоні 15 ноября 2018
4
Ванька хоче жити, хоч муковісцидоз відбирає багато сил. Нещодавно хлопець пройшов курс антибіотикотерапії у лікарні, але після нього новини нерадісні: аналізи після капання ще гірші, ніж до. Ванька та уся сім`я засмучені і просять допомогти погасити нове лікарське призначення. Та не закривши старий збір не можемо збирати ще. Портативний кисневий апаратик ми вже купили Ваньці і зараз цей апаратик - єдина розрада хлопця, бо він може виходити на двір і гуляти з рідними. Просимо допомогти нам дозбирати і погасити борг за цей чудо-апарат
Lsmir 15 ноября 2018
5
+100, через биржу.
Ретукса 15 ноября 2018
6
Обов´язково переведу гроші. А хлопчик не в черзі на пересадку ще? (маю на увазі держфінансування?)
автор БФ Відкриті долоні 15 ноября 2018
7
Ответ дляLsmir
+100, через биржу.
Дякуємо!
автор БФ Відкриті долоні 15 ноября 2018
8
Ответ дляРетукса
Обов´язково переведу гроші. А хлопчик не в черзі на пересадку ще? (маю на увазі держфінансування?)
Ні, Ванька ще не в черзі на пересадку. Поки що сім`я старається підтримувати стан хлопця завдяки інгаляційним та внутрішньовенним антибіотикам та, на жаль, останнє стаціонарне лікування не дало ефекту взагалі
автор БФ Відкриті долоні 29 ноября 2018
9
УРАА! Ми зібрали Ваньці на портативний концентратор. Щиро ДЯКУЄМО усім, хто долучився до збору! Разом набагато простіше і швидше робити добро!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!