Зоя Жорівна• 15 апреля 2019
Забула прожарить фарш в лазанью :( що робити?
Підкажіть будь ласка.
Роблю лазанью перекладаючи лаваш шарами фаршу з різними добавками.
Вже переклала фарш всіма шарами, і сиром тертим твердим, і спеціями, одним словом назад я його вже не здеру. Форма широка, шари тонкі. Можна так в духовку? Протушиться?
Роблю лазанью перекладаючи лаваш шарами фаршу з різними добавками.
Вже переклала фарш всіма шарами, і сиром тертим твердим, і спеціями, одним словом назад я його вже не здеру. Форма широка, шари тонкі. Можна так в духовку? Протушиться?
Карапулька• 15 апреля 2019
накройте фольгой и запеките минут 20, потом снимите фольгу и до румяного цвета
автор
Зоя Жорівна
• 15 апреля 2019
Ответ дляКарапулька
накройте фольгой и запеките минут 20, потом снимите фольгу и до румяного цвета
Спасибі! Фольга є. Ура.
Я б такое не носила, но продаю• 15 апреля 2019
Думаю, що так, але соусу більше і час в духовій шафі
довше, біля години.
довше, біля години.
Кофр для ноги• 15 апреля 2019
Ответ дляЗаведУющая
А шо, надо обжаривать?
Канешн Некоторые еще и мыть пытаются Ну а как же можно готовить сырое немытое мясо Это ж капец
Рогнеда Карповна• 15 апреля 2019
Ответ дляКофр для ноги
Канешн Некоторые еще и мыть пытаются Ну а как же можно готовить сырое немытое мясо Это ж капец

вы сделали мой день
автор
Зоя Жорівна
• 15 апреля 2019
Дякую всім )) соусу роблю побільше, накрию фольгою спочатку, потім зніму і допікатиму довше.


Барбитта• 15 апреля 2019
Ответ дляВечный двигатель
Спасибі! Фольга є. Ура.
Ви лазанью робите з лаваша? І яка вона получається?
Пишущаяся• 15 апреля 2019
Ответ дляКофр для ноги
Канешн Некоторые еще и мыть пытаются Ну а как же можно готовить сырое немытое мясо Это ж капец
Мыть что? Мыть фарш?
Персонаж Аноним• 15 апреля 2019
Ответ дляКофр для ноги
Канешн Некоторые еще и мыть пытаются Ну а как же можно готовить сырое немытое мясо Это ж капец
Я помыла фарш как-то. Более глупого поступка в моей жизни не было
Все знаю вдоль и поперек )• 15 апреля 2019
Ответ дляБарбитта
Ви лазанью робите з лаваша? І яка вона получається?
Делаю часто с лаваша лазанью. Очень вкусно и быстро выходит.
Карапулька• 15 апреля 2019
Ответ дляGreen_Cat
Жарене м´ясо куди смачніше вареного - це навіть науково доказано
+ все таки при обжаривании добавляются специи и
Так точно!• 15 апреля 2019
Ответ дляВсе знаю вдоль и поперек )
Делаю часто с лаваша лазанью. Очень вкусно и быстро выходит.
расскажите как
автор
Зоя Жорівна
• 22 апреля 2019
Дівчата, всім спасибі, залила просто більше соусом ніж зазвичай, перші 20-30 хв випікала під фольгою потім зняла. Вийшло нічим не гірше ніж при жареному фарші.
автор
Зоя Жорівна
• 22 апреля 2019
Ответ дляТак точно!
расскажите как
Відповім як я роблю
на форму змащену олією нижній шар лаваша, шар фаршу, зверху можна домашнім кетчупом полити, далі лаваш, і другий шар фарша, по ньому зверху тертий сир. зверху лаваш третій, останній, і залити соусом бешамель. все, випікати.
на форму змащену олією нижній шар лаваша, шар фаршу, зверху можна домашнім кетчупом полити, далі лаваш, і другий шар фарша, по ньому зверху тертий сир. зверху лаваш третій, останній, і залити соусом бешамель. все, випікати.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
