Телочка• 15 апреля 2019
У кого скороварка Moulinex,подскажите
Крышка закрыта и заблокирована-это режим скороварки?
На каком режиме, в каких пропорциях и сколько по времени готовить фасоль, горох, отварить говядину до мягкости и холодец(какие части брать чтоб точно застыл?)?Чтоб это все на режиме скороварки готовилось.
Подскажите еще ваши лайфаки и интересные рецепты.
На каком режиме, в каких пропорциях и сколько по времени готовить фасоль, горох, отварить говядину до мягкости и холодец(какие части брать чтоб точно застыл?)?Чтоб это все на режиме скороварки готовилось.
Подскажите еще ваши лайфаки и интересные рецепты.
Пи Пи Пилюля• 15 апреля 2019
да, закрита і заблокована - це скороварка (пара не може вийти, створює всередині підвищений тиск).
горох не люблю там варити, тому що горох дає піну - вона піднімається аж до кришки. Яловичину часто готую на мультішеф 110 град 2 години - губами можна їсти. Холодець ніколи не готую, але в мене бульйон іноді застигає :)))) треба брати кістки для желе і окремо м’якоть для м’яска. Курячі лапки і гомілки підійдуть.
горох не люблю там варити, тому що горох дає піну - вона піднімається аж до кришки. Яловичину часто готую на мультішеф 110 град 2 години - губами можна їсти. Холодець ніколи не готую, але в мене бульйон іноді застигає :)))) треба брати кістки для желе і окремо м’якоть для м’яска. Курячі лапки і гомілки підійдуть.
Ms. Искренность• 15 апреля 2019
У мене кук фо мі. Горох 15 хв, нічого не піднімається.... холодець 40 хв плюс 15 хв на закипання води. Все застигає
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу