Попадалочка• 05 декабря 2021
Как печь бисквит чтоб он не опадал?
Люблю_джаз• 05 декабря 2021
Збити окремо холодні білки, можна чуть солі додати, цукор, а вкінці на малих оборотах жовтки. Тоді сухі інградієнти і розмішувати лопаткою знизу вверх.
Але якщо у вас погана духовка, то впаде.
Ще треба, щоб в приміщенні, куди достанете з духовки, було не холодно.
Але якщо у вас погана духовка, то впаде.
Ще треба, щоб в приміщенні, куди достанете з духовки, було не холодно.
Лепешечка• 05 декабря 2021
Мне кажется чтобы он не опадал главное не открывать духовку до полного приготовления. Я ещё минут 10 могу подержать в выключенной, это когда не уверенна что он пропёкся, потом только открываю и вынимаю.
Та_все_ок_будет• 05 декабря 2021
Під фольгою
170 гр 30 хв. 140 град ще 30 хв. Озолоджується в духовці.
Ніколи не відділяю білки від жовтків. Вже всіх подруг маму і свекруху так навчила. Бісквіт високий пористий. Головне залишити його в духовці до повного охолодження.
170 гр 30 хв. 140 град ще 30 хв. Озолоджується в духовці.
Ніколи не відділяю білки від жовтків. Вже всіх подруг маму і свекруху так навчила. Бісквіт високий пористий. Головне залишити його в духовці до повного охолодження.
Люблю_джаз• 05 декабря 2021
Ответ дляТа_все_ок_будет
Під фольгою
170 гр 30 хв. 140 град ще 30 хв. Озолоджується в духовці.
Ніколи не відділяю білки від жовтків. Вже всіх подруг маму і свекруху так навчила. Бісквіт високий пористий. Головне залишити його в духовці до повного охолодження.
170 гр 30 хв. 140 град ще 30 хв. Озолоджується в духовці.
Ніколи не відділяю білки від жовтків. Вже всіх подруг маму і свекруху так навчила. Бісквіт високий пористий. Головне залишити його в духовці до повного охолодження.
Розпушувач додаєте?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу