Дуже і дуже не погано, вишні обвалила у муці
8
Ответ дляТанюша
той що з нью йорк таймс, наче з сливами. ні?
Так, і сливи найкращі, але я робила і з яблуками, смородиною
Мені таке ідеальне тісто , тільки цукру беру 1/4 від того що за рецептом
Я вирішила повністю відмовитись від покупної кондитерки , а хлопці мої люблять солоденьке, от і балую раз на тиждень))) завтра 1700 калорій і тд
Мені таке ідеальне тісто , тільки цукру беру 1/4 від того що за рецептом
Я вирішила повністю відмовитись від покупної кондитерки , а хлопці мої люблять солоденьке, от і балую раз на тиждень))) завтра 1700 калорій і тд
Ответ дляpragaElena
Дайте рецепт . Дякую
Оригінальний є усюди, напишу свій
Пачка масла чи тульчинки, розтопити трохи у мікроволновці з цукром (2-3 ст ложки) , повинно бути чуть тепла жижа, туди яйця 3 шт, одне збити, 2 збити, 3 збити.
Додоти 2 стакани (200мл) муки в муку ложка розпушувачу
Все перемішати, тісто як дуже густа сметана, вилити у форму, в мене силікон
Зверку фрукти, соковиті ягоди коаще обваляти у муці, і посипати нормально так цукром щоб створилась карамельна корка і духовку на 180
Пачка масла чи тульчинки, розтопити трохи у мікроволновці з цукром (2-3 ст ложки) , повинно бути чуть тепла жижа, туди яйця 3 шт, одне збити, 2 збити, 3 збити.
Додоти 2 стакани (200мл) муки в муку ложка розпушувачу
Все перемішати, тісто як дуже густа сметана, вилити у форму, в мене силікон
Зверку фрукти, соковиті ягоди коаще обваляти у муці, і посипати нормально так цукром щоб створилась карамельна корка і духовку на 180
pragaElena• 03 июля 2022
Ответ дляtarveldy
Оригінальний є усюди, напишу свій
Пачка масла чи тульчинки, розтопити трохи у мікроволновці з цукром (2-3 ст ложки) , повинно бути чуть тепла жижа, туди яйця 3 шт, одне збити, 2 збити, 3 збити.
Додоти 2 стакани (200мл) муки в муку ложка розпушувачу
Все перемішати, тісто як дуже густа сметана, вилити у форму, в мене силікон
Зверку фрукти, соковиті ягоди коаще обваляти у муці, і посипати нормально так цукром щоб створилась карамельна корка і духовку на 180
Пачка масла чи тульчинки, розтопити трохи у мікроволновці з цукром (2-3 ст ложки) , повинно бути чуть тепла жижа, туди яйця 3 шт, одне збити, 2 збити, 3 збити.
Додоти 2 стакани (200мл) муки в муку ложка розпушувачу
Все перемішати, тісто як дуже густа сметана, вилити у форму, в мене силікон
Зверку фрукти, соковиті ягоди коаще обваляти у муці, і посипати нормально так цукром щоб створилась карамельна корка і духовку на 180
Мені вже пахне ваш пиріг, дякую, і я зараз зроблю такий.
Ответ дляtarveldy
Оригінальний є усюди, напишу свій
Пачка масла чи тульчинки, розтопити трохи у мікроволновці з цукром (2-3 ст ложки) , повинно бути чуть тепла жижа, туди яйця 3 шт, одне збити, 2 збити, 3 збити.
Додоти 2 стакани (200мл) муки в муку ложка розпушувачу
Все перемішати, тісто як дуже густа сметана, вилити у форму, в мене силікон
Зверку фрукти, соковиті ягоди коаще обваляти у муці, і посипати нормально так цукром щоб створилась карамельна корка і духовку на 180
Пачка масла чи тульчинки, розтопити трохи у мікроволновці з цукром (2-3 ст ложки) , повинно бути чуть тепла жижа, туди яйця 3 шт, одне збити, 2 збити, 3 збити.
Додоти 2 стакани (200мл) муки в муку ложка розпушувачу
Все перемішати, тісто як дуже густа сметана, вилити у форму, в мене силікон
Зверку фрукти, соковиті ягоди коаще обваляти у муці, і посипати нормально так цукром щоб створилась карамельна корка і духовку на 180
Вместо масла можно стакан жирной Сметаны,можно даже кислой)+ пару ложек олии нерафинированный
Чем дольше взбивать,тем больше тесто будет похоже на тесто барни)
Я добавляю ещё мёд
Или какао)
Орехи изюм
Отличная основа под пирог
Если меньше сахара-отлично с жареной капустой под несладкий пирог
Чем дольше взбивать,тем больше тесто будет похоже на тесто барни)
Я добавляю ещё мёд
Или какао)
Орехи изюм
Отличная основа под пирог
Если меньше сахара-отлично с жареной капустой под несладкий пирог
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу