После шести ни-ни• 11 ноября 2022
Київські мантульки
Знаєте про таке чи вперше чуєте?
Результат:
вже голосів:
17
16 (94.12%)
Тепер знаю
1 (5.88%)
Знаю
автор
После шести ни-ни
• 11 ноября 2022
Мантульки київські
На 4 склянки борошна – 200 г вершкового масла, 4 жовтки, 1 склянку цукру, 200 г мигдалю.
В просіяне борошно вливають розтоплене вершкове масло. Окремо ошпарюють мигдаль, обчищають від шкірки, підсушують в теплій духовці і труть на терці. Жовтки розтирають з цукром, додають до них підготовлений мигдаль і всю масу вимішують з борошном, змішаним з маслом. Тісто добре вимішують, розкачують рівним шаром, завтовшки в 0,5 см, вирізують з нього маленькі фігурки різної форми, кладуть на лист, змащують яйцем, посипають тертим мигдалем і ставлять в духовку на 15 хвилин для випікання.
На 4 склянки борошна – 200 г вершкового масла, 4 жовтки, 1 склянку цукру, 200 г мигдалю.
В просіяне борошно вливають розтоплене вершкове масло. Окремо ошпарюють мигдаль, обчищають від шкірки, підсушують в теплій духовці і труть на терці. Жовтки розтирають з цукром, додають до них підготовлений мигдаль і всю масу вимішують з борошном, змішаним з маслом. Тісто добре вимішують, розкачують рівним шаром, завтовшки в 0,5 см, вирізують з нього маленькі фігурки різної форми, кладуть на лист, змащують яйцем, посипають тертим мигдалем і ставлять в духовку на 15 хвилин для випікання.
автор
После шести ни-ни
• 11 ноября 2022
Ответ дляПуФФынка_мисс
Що це?
Як я нещодавно дізналася - це відома київська страва, щось типу Київського торта.
автор
После шести ни-ни
• 11 ноября 2022
Ответ дляМарафетчица
Не умеете держать интригу или странно оборот речевой построили)))
Та що тут тримати. В непізнане без аноніму не пускає, то най вже.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу