Щедрик• 23 ноября 2022
З брюсельської капусти реально щось смачне приготувати чи викинути і не паритись
Пам‘ятаю цей смак з дитинства - не дуже. Я людина не вибаглива, але брюсельську капусту так за все життя ні разу і не купила.
От чоловік притащив з магазину, думаю - є щось смачне з неї чи ні?
От чоловік притащив з магазину, думаю - є щось смачне з неї чи ні?
Барвіночка• 23 ноября 2022
Капусту бланшировать, обжарить на сливочном масле, добавить чуть сахара и карамелизовать, посыпать миндальными лепестками
Сорока белобока• 23 ноября 2022
Мне нравится.
Я её отвариваю до полуготовности. А потом в форме запекаю. Добавляю сливки+вода, с мускатный орех, соль, перец и сверху немного сыра.
Я её отвариваю до полуготовности. А потом в форме запекаю. Добавляю сливки+вода, с мускатный орех, соль, перец и сверху немного сыра.
1
автор
Щедрик
• 23 ноября 2022
Ответ дляБарвіночка
Капусту бланшировать, обжарить на сливочном масле, добавить чуть сахара и карамелизовать, посыпать миндальными лепестками
Подріблений мендаль чи арахіс підійде замість пелюстків?
Приварити 8 хв, не переварити, потім розрізати на половинки і обсмажити в олії, трохи приступаючи борошном, утворюється така хрустка паніровочка, посолити, поперчити трохи. Скажу одразу, дитина навряд чи їстиме))) а мені смачно. Але в Бельгії зараз ця капуста дешевша ніж в Україні, тому тут її ще не купляла))
1
Барвіночка• 23 ноября 2022
Ответ дляЩедрик
Подріблений мендаль чи арахіс підійде замість пелюстків?
Мигдаль підійде, щодо арахісу я не впевнена
Называйте меня Повелитель• 23 ноября 2022
А я её всегда не наедаюсь((( как бы много не было, всё равно мало. В любом виде люблю сильно.
2
Бабушка мороз• 23 ноября 2022
Ответ дляGleva
Приварити 8 хв, не переварити, потім розрізати на половинки і обсмажити в олії, трохи приступаючи борошном, утворюється така хрустка паніровочка, посолити, поперчити трохи. Скажу одразу, дитина навряд чи їстиме))) а мені смачно. Але в Бельгії зараз ця капуста дешевша ніж в Україні, тому тут її ще не купляла))
Это мой самый любимый рецепт, мне очень вкусно в таком виде!
1
Виннипуховна• 23 ноября 2022
Я її обожнюю. Готую таку запіканку: варю у підсоленій воді з слайсом лимону, великі качанчики потрібно розрізати, можуть гірчити. Обсмажую шматочки бекону або підкопченої грудинки, цибулю. Коли є додаю обсмажені гриби, можна і без них. Потім додаю пару ложек сметани, сіль перець, все перемішую, запікаю. За 10 хв до готовності посипаю твердим сиром.
Ответ дляВиннипуховна
Я її обожнюю. Готую таку запіканку: варю у підсоленій воді з слайсом лимону, великі качанчики потрібно розрізати, можуть гірчити. Обсмажую шматочки бекону або підкопченої грудинки, цибулю. Коли є додаю обсмажені гриби, можна і без них. Потім додаю пару ложек сметани, сіль перець, все перемішую, запікаю. За 10 хв до готовності посипаю твердим сиром.
Як у фільмі (не буду писати ту москальську назву) ох ви так смачно розказуєте, що аж їсти захотілося. Але й справді треба назбирати інгредієнтів і приготувати. А ця капуста в запіканці не стає кашою?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу