sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_191
Щедрик• 23 ноября 2022

З брюсельської капусти реально щось смачне приготувати чи викинути і не паритись

Пам‘ятаю цей смак з дитинства - не дуже. Я людина не вибаглива, але брюсельську капусту так за все життя ні разу і не купила.
От чоловік притащив з магазину, думаю - є щось смачне з неї чи ні?
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_101
Барвіночка• 23 ноября 2022
1
Капусту бланшировать, обжарить на сливочном масле, добавить чуть сахара и карамелизовать, посыпать миндальными лепестками
anonim_20
Сорока белобока• 23 ноября 2022
2
Мне нравится.
Я её отвариваю до полуготовности. А потом в форме запекаю. Добавляю сливки+вода, с мускатный орех, соль, перец и сверху немного сыра.
heart 1
anonim_191
автор Щедрик • 23 ноября 2022
3
Ответ дляБарвіночка
Капусту бланшировать, обжарить на сливочном масле, добавить чуть сахара и карамелизовать, посыпать миндальными лепестками
Подріблений мендаль чи арахіс підійде замість пелюстків?
noavatar
Gleva• 23 ноября 2022
4
Приварити 8 хв, не переварити, потім розрізати на половинки і обсмажити в олії, трохи приступаючи борошном, утворюється така хрустка паніровочка, посолити, поперчити трохи. Скажу одразу, дитина навряд чи їстиме))) а мені смачно. Але в Бельгії зараз ця капуста дешевша ніж в Україні, тому тут її ще не купляла))
heart 1
anonim_101
Барвіночка• 23 ноября 2022
5
Ответ дляЩедрик
Подріблений мендаль чи арахіс підійде замість пелюстків?
Мигдаль підійде, щодо арахісу я не впевнена
anonim_140
Называйте меня Повелитель• 23 ноября 2022
6
А я её всегда не наедаюсь((( как бы много не было, всё равно мало. В любом виде люблю сильно.
heart 2
anonim_97
Бабушка мороз• 23 ноября 2022
7
Ответ дляGleva
Приварити 8 хв, не переварити, потім розрізати на половинки і обсмажити в олії, трохи приступаючи борошном, утворюється така хрустка паніровочка, посолити, поперчити трохи. Скажу одразу, дитина навряд чи їстиме))) а мені смачно. Але в Бельгії зараз ця капуста дешевша ніж в Україні, тому тут її ще не купляла))
Это мой самый любимый рецепт, мне очень вкусно в таком виде!
heart 1
anonim_62
Нагайна• 23 ноября 2022
8
Проварить немного в подсоленой воде и обжарить в сливочном масле
anonim_153
Зоя Жорівна• 23 ноября 2022
9
Мені просто на пару смачно, як гарнір до м´яса з соусом
noavatar
Алина-1240• 23 ноября 2022
10
Реально,стушить
anonim_28
Флюорография гуся• 23 ноября 2022
11
Отдать мужу, пусть назад отнесёт
heart 1
anonim_160
Пиши-пропало• 23 ноября 2022
12
Я режу и в суп немного, остальное заморозить
heart 1
anonim_193
Виннипуховна• 23 ноября 2022
13
Я її обожнюю. Готую таку запіканку: варю у підсоленій воді з слайсом лимону, великі качанчики потрібно розрізати, можуть гірчити. Обсмажую шматочки бекону або підкопченої грудинки, цибулю. Коли є додаю обсмажені гриби, можна і без них. Потім додаю пару ложек сметани, сіль перець, все перемішую, запікаю. За 10 хв до готовності посипаю твердим сиром.
anonim_34
Пьяная вишня• 23 ноября 2022
14
+
anonim_83
Меня много• 23 ноября 2022
15
Приварюю, потім заливаю омлетом.
noavatar
Gleva• 24 ноября 2022
16
Ответ дляВиннипуховна
Я її обожнюю. Готую таку запіканку: варю у підсоленій воді з слайсом лимону, великі качанчики потрібно розрізати, можуть гірчити. Обсмажую шматочки бекону або підкопченої грудинки, цибулю. Коли є додаю обсмажені гриби, можна і без них. Потім додаю пару ложек сметани, сіль перець, все перемішую, запікаю. За 10 хв до готовності посипаю твердим сиром.
Як у фільмі (не буду писати ту москальську назву) ох ви так смачно розказуєте, що аж їсти захотілося. Але й справді треба назбирати інгредієнтів і приготувати. А ця капуста в запіканці не стає кашою?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff