sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_100
Ленне-Рейма• 18 декабря 2022

Можно ли сделать сыр из домашнего кипяченноо молока?

Часто дома застаиваются 1.5 литра молока...
Подумала может можно из него готовить какой то сыр?

Кефира не хочется, хочется именно сыра...
11 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
@ альонка@• 18 декабря 2022
1
Так сир роблять з кислого молока.
noavatar
elena901• 18 декабря 2022
2
Молоко і сік лимона, як малий був маленький я робила.
heart 1
noavatar
@ альонка@• 18 декабря 2022
3
Чи ви про твердий сир?
anonim_40
Тріль!• 18 декабря 2022
4
Ну звичайний білий сир зробити із кислого молока можна. Відкинути щоб те кисле молоко стікало. Моя бабця відкидала сир в звичайну майку зшиту внизу.
А от жовтий сир не зможете зробити тому що потрібно білий сир проварити і добавити ферментів.
noavatar
@ альонка@• 18 декабря 2022
5
Ответ дляelena901
Молоко і сік лимона, як малий був маленький я робила.
В кип´ячене молоко?
noavatar
elena901• 18 декабря 2022
6
Ответ для@ альонка@
В кип´ячене молоко?
Я і спочатку добавляла і вже коли закипить. Візьміть літру молока спробуйте.
noavatar
@ альонка@• 18 декабря 2022
7
Ответ дляelena901
Я і спочатку добавляла і вже коли закипить. Візьміть літру молока спробуйте.
Та ні,я з кислого роблю,як бабка колись,дякую)
anonim_30
ЗабежАЛОЧКА• 18 декабря 2022
8
кисле молоко підігріти до 55С, протримати хв 10 і на дуршлак через марлю для стікання сироватки. З сироватки ще млинці можна зробити, в ютубі дуже багато рецептів
noavatar
elena901• 18 декабря 2022
9
Ответ для@ альонка@
Та ні,я з кислого роблю,як бабка колись,дякую)
Самий надійний спосіб і перевірений роками.
heart 1
anonim_13
Незламна Україна• 18 декабря 2022
10
Якщо перекип´ятили, то молочний білок - казеїн розпався, а саме він є базовим в кисломолочному сирі, бринзі, при пастеризації він зберігається
anonim_13
Незламна Україна• 18 декабря 2022
11
Бринза робиться або з сирого або з пастеризованого молока. Перекип´ячене не годиться, через розрад казеїну при кип´ятінні.
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff