Ленне-Рейма• 18 декабря 2022
Можно ли сделать сыр из домашнего кипяченноо молока?
Часто дома застаиваются 1.5 литра молока...
Подумала может можно из него готовить какой то сыр?
Кефира не хочется, хочется именно сыра...
Подумала может можно из него готовить какой то сыр?
Кефира не хочется, хочется именно сыра...
Тріль!• 18 декабря 2022
Ну звичайний білий сир зробити із кислого молока можна. Відкинути щоб те кисле молоко стікало. Моя бабця відкидала сир в звичайну майку зшиту внизу.
А от жовтий сир не зможете зробити тому що потрібно білий сир проварити і добавити ферментів.
А от жовтий сир не зможете зробити тому що потрібно білий сир проварити і добавити ферментів.
@ альонка@• 18 декабря 2022
Ответ дляelena901
Молоко і сік лимона, як малий був маленький я робила.
В кип´ячене молоко?
@ альонка@• 18 декабря 2022
Ответ дляelena901
Я і спочатку добавляла і вже коли закипить. Візьміть літру молока спробуйте.
Та ні,я з кислого роблю,як бабка колись,дякую)
ЗабежАЛОЧКА• 18 декабря 2022
кисле молоко підігріти до 55С, протримати хв 10 і на дуршлак через марлю для стікання сироватки. З сироватки ще млинці можна зробити, в ютубі дуже багато рецептів
Незламна Україна• 18 декабря 2022
Якщо перекип´ятили, то молочний білок - казеїн розпався, а саме він є базовим в кисломолочному сирі, бринзі, при пастеризації він зберігається
Незламна Україна• 18 декабря 2022
Бринза робиться або з сирого або з пастеризованого молока. Перекип´ячене не годиться, через розрад казеїну при кип´ятінні.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу