Єдина Країна• 30 декабря 2022
Наполеон. Як правильно?
Дівчата, коржі Наполеону перекладаємо теплим чи холодним кремом?
Як правильно?
Як правильно?
ЛеньГуглить_правда• 30 декабря 2022
Дівчата , напишіть будь-ласка перевірений рецепт Наполеону!)) щоб не сухий , а більш вологий з смачним кремом ))
автор
Єдина Країна
• 30 декабря 2022
Ответ дляЛеньГуглить_правда
Дівчата , напишіть будь-ласка перевірений рецепт Наполеону!)) щоб не сухий , а більш вологий з смачним кремом ))
Я на пиві готую. Крем не роблю сама заварний, а використовую польський Будин
1
ЛеньГуглить_правда• 30 декабря 2022
Ответ дляЄдина Країна
Я на пиві готую. Крем не роблю сама заварний, а використовую польський Будин
Тобто пудінг замість крему ?)
Мааарковная• 30 декабря 2022
Ответ дляЛеньГуглить_правда
Дівчата , напишіть будь-ласка перевірений рецепт Наполеону!)) щоб не сухий , а більш вологий з смачним кремом ))
200 грамм маргарина,200 сметаны, разрыхлитель,крем заварной на желтках и с кукурузным крахмалом
1
Гордая_птичка• 30 декабря 2022
Ответ дляЛеньГуглить_правда
Дівчата , напишіть будь-ласка перевірений рецепт Наполеону!)) щоб не сухий , а більш вологий з смачним кремом ))
Если хотите более влажный просто делайте крем пожиже и перекладываете тёплым коржи
автор
Єдина Країна
• 30 декабря 2022
Ответ дляЛеньГуглить_правда
Тобто пудінг замість крему ?)
Мені на смак теж саме,що заварний
Гордая_птичка• 30 декабря 2022
Ответ дляtori35
А я смазываю горячим заварным кремом ,он так быстрее пропитывается .И любим сразу тепленьким резать .И сочный и немного хрустящий ,уууу вкусно )
Вот это мой краш)) теплый и хрустящий.
2
Потрындельница• 30 декабря 2022
Ответ дляЄдина Країна
Мені на смак теж саме,що заварний
Ой,он такой гадкий на вкус.
У меня заварной крем-молоко, мука,желтки,коньяк,сахар и пачка масла сливочного
У меня заварной крем-молоко, мука,желтки,коньяк,сахар и пачка масла сливочного
ЛеньГуглить_правда• 30 декабря 2022
Ответ дляПотрындельница
Ой,он такой гадкий на вкус.
У меня заварной крем-молоко, мука,желтки,коньяк,сахар и пачка масла сливочного
У меня заварной крем-молоко, мука,желтки,коньяк,сахар и пачка масла сливочного
Поделитесь плиз пропорциями , как-то варила такой крем не очень получился, а хочется вкусного заварного)
автор
Єдина Країна
• 30 декабря 2022
Ответ дляПотрындельница
Ой,он такой гадкий на вкус.
У меня заварной крем-молоко, мука,желтки,коньяк,сахар и пачка масла сливочного
У меня заварной крем-молоко, мука,желтки,коньяк,сахар и пачка масла сливочного
В кожного свій смак.
1
Бачу_майбутнє• 30 декабря 2022
Роблю за рецептом Лілії Цвіт. Коржі не сухі після того, як з кремом постоять. Бо буває такий Наполеон, де куски сухого коржа і на другий день відвалюються. Тільки крем переробила, бо за Ліліним рецептом дуже багато масла, мені зажирний і я люблю з жовтками. Крем мій: 800 мл молока, 3 жовтки, 3 стол. Ложки крохмалю кукурудзяного, без чубка, трохи менше стакана цукру. Масла даю 150 гр. Ось сьогодні пекла
1
Потрындельница• 30 декабря 2022
Ответ дляЛеньГуглить_правда
Поделитесь плиз пропорциями , как-то варила такой крем не очень получился, а хочется вкусного заварного)
Я не дома, пропорций так не помню,попробую поискать в скриншотах,может,сохранила где
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу