Сеточка• 03 февраля 2023
Чи потрібно промити печінку, яка замочена у молоці
Чи потрібно таку печінку перед смаженням промити у воді та скільки часу печінка може лежати замоченою? Забула за печінку на декілька днів. Вона стоїть замочена у молоці.
Можна готувати чи вже все ?
Можна готувати чи вже все ?
Посудомойка• 03 февраля 2023
А декілька днів то скільки, 2, 5? Взагалі, понюхайте, але якщо стоїть більше 3 днів, я б викинула.
2
Мороженная курица• 03 февраля 2023
Замочують на пару годин, ну в крайньому випадку - на ніч. Я б не ризикувала, та викинула її.
4
НаливайКа• 03 февраля 2023
Печень в молоке?))первый раз такое слышу.достаньте понюхайте,промойте с уксусом и паштет можете сделать,в жарке молочный привкус не перебьется.испортилось это вряд ли,в магазах в кулинарии и не такое продают
1
Elenka0515• 03 февраля 2023
Ответ дляНаливайКа
Печень в молоке?))первый раз такое слышу.достаньте понюхайте,промойте с уксусом и паштет можете сделать,в жарке молочный привкус не перебьется.испортилось это вряд ли,в магазах в кулинарии и не такое продают
Представьте себе это давно практикуется. Более того, даже сельдь в молоке вымачивают)))
3
КаРаКаТиЦа• 03 февраля 2023
Ответ дляНаливайКа
Печень в молоке?))первый раз такое слышу.достаньте понюхайте,промойте с уксусом и паштет можете сделать,в жарке молочный привкус не перебьется.испортилось это вряд ли,в магазах в кулинарии и не такое продают
Так, вона тоді м´якенька і ніжніша стає, я про печінку поросятки, чи говядини.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу