Хочу барабульки• 03 июня 2023
Нє, ну я той ще кулінар. Бите скло. Як ви готуєте?
Нє шоб рецепт реально який почитати
А то жи все приблизно знаю як.
Взяла жирну домашню сметану, прям таку густу, розмішала міксером з молоком, стало рідше. Забабахала туди желатину "на глаз"
Насипала желе порізаного
І все
В результаті вийшло то біле сметани реально жирне і тверде((((
Шо робити? Уже ж нічого я йому не зроблю
Та ше й великий такий(((
А то жи все приблизно знаю як.
Взяла жирну домашню сметану, прям таку густу, розмішала міксером з молоком, стало рідше. Забабахала туди желатину "на глаз"
Насипала желе порізаного
І все
В результаті вийшло то біле сметани реально жирне і тверде((((
Шо робити? Уже ж нічого я йому не зроблю
Та ше й великий такий(((
1
Я погнала• 03 июня 2023
Я печево або бісквіт додаю до ломаного желе і заливаю сметаною. Можливо ви додали багато желатину до сметани.
Мандолина Бу• 03 июня 2023
Я на такий торт люблю брати магазинну сметану, щоб не така жирна. Ну і желатин не « на глаз», а на 400 гр- ст. л. Як спасти торт не підкажу. 🙂
6
Без образів• 03 июня 2023
ну що вже робити, якщо ви все вже зробили. обратно не переробиш. І згодна з Мандолина Бу
Воздух в банке• 03 июня 2023
Думаю помилка в сметані. Наступного разу беріть звичайну 20% і молока не додавайте
2
Крошка Енот• 03 июня 2023
Ну так ви спеціально взяли жирну сметану і незадоволені, що воно жирне))) Я на бите скло беру 15%, желатину за інструкцією, виходить ніжне, як суфле, як хмаринка, а ви, мабуть, не розрахували желатину, шо воно, як ремінь. Спасти вже, певно, ніяк.
4
Бюст Березуцкого• 03 июня 2023
На пакет сметани 450 розводжу в 150 грамах окропу 15 грам пакетик желатину. Вливаю в збиту з цукром сметану, коли повністю розчиниться.
Я не использую сметану, а только сливки, 33%. В них ввожу желатин. Немного сахара, или, даже лучше, сахарной пудры. Взбиваю венчиком, миксера нет у меня, не долго, просто пенка сверху. Очень вкусно получается) Бисквит домашний, маленькими кубиками, желе разноцветное - тоже кубики. Желатин ’Мрия’, быстрорастворимый, пачка
2
Потребую апгрейду• 03 июня 2023
Мені більше подобається цей торт з натурального йогурта замість сметани, а якщо сметана то тільки 20% і желатин розвожу в воді замість молока. Так мені смакує краще!
3
НашлаПерепискуМужа• 03 июня 2023
Я делаю на желатине суфле из сливок а вам сметана жирная? Ну так может она не жирная, а просто не вкусная?
1
БлинчикБезСметанки• 03 июня 2023
Желатин попередньо розвожу теплою водою (25 г на 180 мл води) залишаю на декілька годин. Желе на 24 год, в холодильник. Сметану збиваю з цукром хв. 10-15 На водяній бані нагріваю желатин до розчинення, і охолоджений ввожу в сметану (міксер працює на низькій швид.) і потім дуже швидко додаю нарізане желе. Мін. 12 год. настоюю, так би мовити, торт, в ідеалі 24 год.
Виниловая пластинка• 03 июня 2023
Ответ дляВредняжка
Как вообще можно есть домашнюю жирную сметану?…
ротом
3
НашлаПерепискуМужа• 03 июня 2023
Ответ дляВредняжка
Как вообще можно есть домашнюю жирную сметану?…
А что с ней не так? А как можно есть порошковую магазинную? Вы реально думаете что покупаете сметану, наивная)
ПоЗиТиВнАя• 03 июня 2023
У меня никакой сметаны, зачем она там?
Просто молоко именно Селянске 2,5%, желатин, ваниль, сахар и штук 4-5 разных пакетиков желе. На 1 л молока уходит по полпакетика. Супер вкусно.
Просто молоко именно Селянске 2,5%, желатин, ваниль, сахар и штук 4-5 разных пакетиков желе. На 1 л молока уходит по полпакетика. Супер вкусно.
Вообще не факт• 03 июня 2023
Ответ дляНашлаПерепискуМужа
Я делаю на желатине суфле из сливок а вам сметана жирная? Ну так может она не жирная, а просто не вкусная?
Из бздюшной коровы
Рожева юбка• 03 июня 2023
Дотримуйтесь чітко інструкції в рецепті , а на «глаз забабагати»то явно не великого розуму справа, на глаз заьабахати може той хто вже на
Ок знає рецептуру
Ок знає рецептуру
4
Та легко!• 03 июня 2023
Ответ дляаромат Жука
На пол литра сметаны стакан сахара и 25 г разбухшего желатина
Ого. Я на пол литра сметаны 2-3 столовые ложки добавляю и то в последний раз мне показалось, что очень сладкое.
Та легко!• 03 июня 2023
Ответ дляНашлаПерепискуМужа
А что с ней не так? А как можно есть порошковую магазинную? Вы реально думаете что покупаете сметану, наивная)
А откуда вы знаете про технологию изготовления сметаны из порошка? И что за порошок?
На пів ставки• 04 июня 2023
Ответ дляПотребую апгрейду
Мені більше подобається цей торт з натурального йогурта замість сметани, а якщо сметана то тільки 20% і желатин розвожу в воді замість молока. Так мені смакує краще!
Треба спробувати з йогуртом, завжди зі сметаною робила.
Пропорції такі ж самі, як і зі сметаною?
Пропорції такі ж самі, як і зі сметаною?
Потребую апгрейду• 04 июня 2023
Ответ дляНа пів ставки
Треба спробувати з йогуртом, завжди зі сметаною робила.
Пропорції такі ж самі, як і зі сметаною?
Пропорції такі ж самі, як і зі сметаною?
Так, все по рецепту тільки з йогуртом.
1
Вредняжка• 05 июня 2023
Ответ дляНашлаПерепискуМужа
А что с ней не так? А как можно есть порошковую магазинную? Вы реально думаете что покупаете сметану, наивная)
Расскажите что за чудо-юдо этот порошок из которого делают всю магазинную молочку
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу