Заюшка_хозяюшка• 01 августа 2023
Какой крем сыр купить?
Хочу сделать торт "Красный бархат" мужу на день рождение, везде в рецептах крем из крем-сыра, я его в десертах никогда не использовала. Какой лучше? В чём между ними разница?
побольшомусекретику• 01 августа 2023
Я робила сама, виходить супер і набагато дешевше. Розказати як?
3
Моль Моллівна• 01 августа 2023
До суши от Млековита. Там минимум сыроватки. Но там кило. Если меньше, то можна Твой смак или Альметте . Эти по 200гр вроде. Ну или маскарпоне
зробіть спочатку тестовий торт. моя мама, поціновувач жирних тортів, всеядна, але червоний бархад не доїла в вже 3 роки мені згадує оту гидоту із ´львівської майстерні шоколаду´ :)))
у крем-сирів солонуватий присмак.
мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.
саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
у крем-сирів солонуватий присмак.
мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.
саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
3
Пургену мне• 01 августа 2023
Ответ дляпобольшомусекретику
Я робила сама, виходить супер і набагато дешевше. Розказати як?
Расскажите, конечно, Побольшомусекретику))))
Ду да ду да ду• 01 августа 2023
Ответ дляmena
зробіть спочатку тестовий торт. моя мама, поціновувач жирних тортів, всеядна, але червоний бархад не доїла в вже 3 роки мені згадує оту гидоту із ´львівської майстерні шоколаду´ :)))
у крем-сирів солонуватий присмак.
мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.
саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
у крем-сирів солонуватий присмак.
мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.
саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
Всегда такой беру. В Метро акция на него была недавно- 250 грн за это ведро. Выгодно…
Сіточка• 01 августа 2023
Ответ дляmena
зробіть спочатку тестовий торт. моя мама, поціновувач жирних тортів, всеядна, але червоний бархад не доїла в вже 3 роки мені згадує оту гидоту із ´львівської майстерні шоколаду´ :)))
у крем-сирів солонуватий присмак.
мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.
саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
у крем-сирів солонуватий присмак.
мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.
саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
Так!!! Треба несолоний. Замовляла торт, він був обмазаний кремом з сиру. Так ось відчувалася оця неприємна трохи помітна солоніть.
побольшомусекретику• 01 августа 2023
Ответ дляПургену мне
Расскажите, конечно, Побольшомусекретику))))
Берете грецький йогурт 350-400 грам, можна Галичину, чи будь-який інший, додаєте пакет сметани 20% теж 350 грам, я робила з Ферма, Галичина, Молокія, з усіма добре виходить. Перемішуєте, додаєте 0,5 ч.л. солі і за бажанням 1 ч.л. лимонного соку (я не додаю). Кладете на сито марлю в 4 слої чи муслінову тканину, висипаєте цю суміш і ставите в холодильник на 8-12 годин. Все, сир готовий, не гірше тих що в магазинах, і в рази дешевше.
3
все по ГОСТу!• 01 августа 2023
Я робила недавно з домашнього творогу, пудри, сметани. Кількість на око. Збила блендером до стану пасти. Супер.
Пургену мне• 01 августа 2023
Ответ дляпобольшомусекретику
Берете грецький йогурт 350-400 грам, можна Галичину, чи будь-який інший, додаєте пакет сметани 20% теж 350 грам, я робила з Ферма, Галичина, Молокія, з усіма добре виходить. Перемішуєте, додаєте 0,5 ч.л. солі і за бажанням 1 ч.л. лимонного соку (я не додаю). Кладете на сито марлю в 4 слої чи муслінову тканину, висипаєте цю суміш і ставите в холодильник на 8-12 годин. Все, сир готовий, не гірше тих що в магазинах, і в рази дешевше.
Спасибо, попробую!
мимАпроходила• 01 августа 2023
Робила крем сир зі звичайного кефіру, 2.5 жирність, кефір краще в пакеті, заморожуєте, потім на марлю розморожуєте під пресом, і сир готовий. В ютуб багато видео, використовую для бутербродів
Курочка-чубаточка• 01 августа 2023
Я беру будь-який, який по акції у Форі іде - завжди однаковий результат.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу