Пуки-куки• 03 сентября 2023
Які Ваші швидкі мясні блюда до гарнірів?
Добрий вечір.
Все проїлося, порадьте будь ласка, щось нове.
Поділюся своїм списком:
1.Гуляш в скороварці
2. Тушені бедра в скороварці
3. Котлети в духовці
4.Тушена риба в скороварці
5. Бедра, голені, крила в рукаві в духовці.
6. Тушонка в скороварці.
Мені потрібно, щоб підготовка займала мінімум часу, і готовилось без моєї участі.
зазвичай готую на 2 дні.
Дякую всім за поради!
Все проїлося, порадьте будь ласка, щось нове.
Поділюся своїм списком:
1.Гуляш в скороварці
2. Тушені бедра в скороварці
3. Котлети в духовці
4.Тушена риба в скороварці
5. Бедра, голені, крила в рукаві в духовці.
6. Тушонка в скороварці.
Мені потрібно, щоб підготовка займала мінімум часу, і готовилось без моєї участі.
зазвичай готую на 2 дні.
Дякую всім за поради!
Сусідка знизу• 03 сентября 2023
Куриное филе порезать стейками, помазать специями, обжарить с двух сторон и на 20 минут в духовку.
Коржик• 03 сентября 2023
Будь яке м´ясо в термопакеті в воді не скажу, що швидко саме готується, але роботи коло такого мало.
автор
Пуки-куки
• 03 сентября 2023
Ответ дляПлюшкамиБалуюсь
Любое мясо, птица и рыба на гриле. Отбивные на сковородке.
гриля немає, біля сковороди немає можливості стояти, тому практикую швидкі справи.
за відгук дякую.
за відгук дякую.
автор
Пуки-куки
• 03 сентября 2023
Ответ дляКоржик
Будь яке м´ясо в термопакеті в воді не скажу, що швидко саме готується, але роботи коло такого мало.
дуже дякую.
мені швидко, це мінімум моїх зусиль.
Ваш варіант спробую.
мені швидко, це мінімум моїх зусиль.
Ваш варіант спробую.
Женщинас• 03 сентября 2023
Ответ дляКоржик
Будь яке м´ясо в термопакеті в воді не скажу, що швидко саме готується, але роботи коло такого мало.
Су вид така техніка називається
Довго варити при не дуже високій температурі
Довго варити при не дуже високій температурі
автор
Пуки-куки
• 03 сентября 2023
Ответ дляЖенщинас
Су вид така техніка називається
Довго варити при не дуже високій температурі
Довго варити при не дуже високій температурі
у мене така програма в скороварці є.
ніколи її не використовувала.
розкажіть будь ласка,як правильно готувати при цій програмі.
ніколи її не використовувала.
розкажіть будь ласка,як правильно готувати при цій програмі.
автор
Пуки-куки
• 03 сентября 2023
Ответ дляЛЮБА
Куриное филе в соевом соусе , крылья куриные в остро - сладком соусе или под соусом аля терияки , молотое мясо с овощами в томате .ну это то что занимает время с подготовкой до часа.
щиро дякую.
Розкажіть будь ласка про мелене м´ясо з овочами. зацікавило
Розкажіть будь ласка про мелене м´ясо з овочами. зацікавило
автор
Пуки-куки
• 03 сентября 2023
Ответ дляПокращена
Філе шматочками зі спеціями в рукаві. Або рулет з філе у фользі.
щиро дякую.
Розкажіть будь ласка прорулет з філе у фользі. зацікавило
Розкажіть будь ласка прорулет з філе у фользі. зацікавило
Женщинас• 03 сентября 2023
Ответ дляПуки-куки
у мене така програма в скороварці є.
ніколи її не використовувала.
розкажіть будь ласка,як правильно готувати при цій програмі.
ніколи її не використовувала.
розкажіть будь ласка,як правильно готувати при цій програмі.
Не знаю.
В мене такої програми немає
Але є техніка приготування м´яса, варінням при низьких температурах.
Досить довгий час. В інтернеті є таблиці ідеальний температур/часу
В мене такої програми немає
Але є техніка приготування м´яса, варінням при низьких температурах.
Досить довгий час. В інтернеті є таблиці ідеальний температур/часу
Покращена• 03 сентября 2023
Ответ дляПуки-куки
щиро дякую.
Розкажіть будь ласка прорулет з філе у фользі. зацікавило
Розкажіть будь ласка прорулет з філе у фользі. зацікавило
Філе розрізати на кілька шматків, злегка відбити кожен і скласти, щоб можна було рулетом скрутити. Начинка щось одне із курага, чорнослив, гриби
Ответ дляПуки-куки
щиро дякую.
Розкажіть будь ласка про мелене м´ясо з овочами. зацікавило
Розкажіть будь ласка про мелене м´ясо з овочами. зацікавило
Лук мелко режу , морковку тру на мелкую терку, дальше что есть в холодильнике, сладкий перец мелко режу , грибы , кукуруза , зелень , помидоры ( бланширую) если нету , то сок или томатная паста с водой .протушиваю овощи пару минут , добавляю фарш любой на ваш вкус , тушите помешивая 5-7 минут , затем добавляете помидоры или сок или пасту томатную , соль , специи по вкусу , зелень измельченную , доводите до готовности , можно томаты заменить сметаной или жирными сливками .
автор
Пуки-куки
• 03 сентября 2023
Ответ дляЛЮБА
Лук мелко режу , морковку тру на мелкую терку, дальше что есть в холодильнике, сладкий перец мелко режу , грибы , кукуруза , зелень , помидоры ( бланширую) если нету , то сок или томатная паста с водой .протушиваю овощи пару минут , добавляю фарш любой на ваш вкус , тушите помешивая 5-7 минут , затем добавляете помидоры или сок или пасту томатную , соль , специи по вкусу , зелень измельченную , доводите до готовности , можно томаты заменить сметаной или жирными сливками .
дякую.
дуже схоже на соус болоньезе..ми таке любимо. також іноді готую до пасти,но рідко нажаль.
дякую,що нагадали
дуже схоже на соус болоньезе..ми таке любимо. також іноді готую до пасти,но рідко нажаль.
дякую,що нагадали
Заставляличка• 03 сентября 2023
Коли треба швидко, то саморобні нагетси виручають. Зазвичай наробимо їх пару кілограм і лежать у морозилці.
Куряче філе дрібними шматочками, засипати спеціями добряче - куркума, парика, сушений часник, сіль та приправа для курки. Кожен шматочок у панірувальні сухарі, потім у яйце, потім знов у сухарі. Можна заморозити у зіп пакетах, викладаючи в один ряд, можна смажити одразу, вони готуються приблизно 10 хвилин. Або у духовці запекти. Соус до них добре кисло-солодкий брати, або м´який чілі
Із сухарями лише складність - раніше брали у Сільпо, дуже класні сухарі спеціальні - жовтенькі, у вигляді крихітних кульок, а не просто сушені крихти. Та з війною, їх не стало, тепер у пошуках аналога. Бо з крихтою то трошки не таке, а з тими сухарями виходило як із макдональдса)
Куряче філе дрібними шматочками, засипати спеціями добряче - куркума, парика, сушений часник, сіль та приправа для курки. Кожен шматочок у панірувальні сухарі, потім у яйце, потім знов у сухарі. Можна заморозити у зіп пакетах, викладаючи в один ряд, можна смажити одразу, вони готуються приблизно 10 хвилин. Або у духовці запекти. Соус до них добре кисло-солодкий брати, або м´який чілі
Із сухарями лише складність - раніше брали у Сільпо, дуже класні сухарі спеціальні - жовтенькі, у вигляді крихітних кульок, а не просто сушені крихти. Та з війною, їх не стало, тепер у пошуках аналога. Бо з крихтою то трошки не таке, а з тими сухарями виходило як із макдональдса)
А що таке?• 03 сентября 2023
Куриные ноги/крылья/бедра в духовке замаринованные в соусе, чтобы корочка была. Или рыба - в рукаве или без него (смотря какая рыба). Куриное филе типа пастромы (тоже духовка). В мультиварке мясо потушить (любое). Котлеты, как по мне, это не быстрое блюдо) Не люблю из покупного фарша, поэтому возни много получается.
Кнопкотиць• 03 сентября 2023
Котлети в духовці попередньо обсмажуєте на пательні. Чи відразу в духовку?
автор
Пуки-куки
• 03 сентября 2023
Ответ дляКнопкотиць
Котлети в духовці попередньо обсмажуєте на пательні. Чи відразу в духовку?
зразу. мягкенькі, супер
1
Хочу барабульки• 03 сентября 2023
Ответ дляЗаставляличка
Коли треба швидко, то саморобні нагетси виручають. Зазвичай наробимо їх пару кілограм і лежать у морозилці.
Куряче філе дрібними шматочками, засипати спеціями добряче - куркума, парика, сушений часник, сіль та приправа для курки. Кожен шматочок у панірувальні сухарі, потім у яйце, потім знов у сухарі. Можна заморозити у зіп пакетах, викладаючи в один ряд, можна смажити одразу, вони готуються приблизно 10 хвилин. Або у духовці запекти. Соус до них добре кисло-солодкий брати, або м´який чілі
Із сухарями лише складність - раніше брали у Сільпо, дуже класні сухарі спеціальні - жовтенькі, у вигляді крихітних кульок, а не просто сушені крихти. Та з війною, їх не стало, тепер у пошуках аналога. Бо з крихтою то трошки не таке, а з тими сухарями виходило як із макдональдса)
Куряче філе дрібними шматочками, засипати спеціями добряче - куркума, парика, сушений часник, сіль та приправа для курки. Кожен шматочок у панірувальні сухарі, потім у яйце, потім знов у сухарі. Можна заморозити у зіп пакетах, викладаючи в один ряд, можна смажити одразу, вони готуються приблизно 10 хвилин. Або у духовці запекти. Соус до них добре кисло-солодкий брати, або м´який чілі
Із сухарями лише складність - раніше брали у Сільпо, дуже класні сухарі спеціальні - жовтенькі, у вигляді крихітних кульок, а не просто сушені крихти. Та з війною, їх не стало, тепер у пошуках аналога. Бо з крихтою то трошки не таке, а з тими сухарями виходило як із макдональдса)
Спробуйте в крекерах . Подрібнити крекери ( печиво) на блендери і використовувати як паеірувальні сухарі
Заставляличка• 03 сентября 2023
Ответ дляХочу барабульки
Спробуйте в крекерах . Подрібнити крекери ( печиво) на блендери і використовувати як паеірувальні сухарі
Дякую, цікава ідея
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу