Миловидна леді• 25 января 2024
Як засолити червону рибу? Щоб була мягка
Недавно я засолила її і вона була дуже суха.
По яких рецептах ви робите?ск часу чекаєте? Я засолювала на 12 годин і давала 50 грам солі і ложку цукру десь на 300 грам риби.
Я хочу засолити її так щоб максимально була схожа на оселелець. Як робили в дитинстві з цибулею.
По яких рецептах ви робите?ск часу чекаєте? Я засолювала на 12 годин і давала 50 грам солі і ложку цукру десь на 300 грам риби.
Я хочу засолити її так щоб максимально була схожа на оселелець. Як робили в дитинстві з цибулею.

автор
Миловидна леді
• 25 января 2024
Ответ дляЛама_мама
Ви хочете щоб лосось був схожий на оселедець?
Не смійтеся. Оселедця нема в нас. Тільки лосось
КоКоКоКоКоКо...• 25 января 2024
Без сахара и меньше соли. Намного меньше. На 300 грамм рыбы пол чайной ложки.

автор
Миловидна леді
• 25 января 2024
Ответ дляВ кого тако було
сухая-много соли и долго солилась. Вівод-меньше соли.
А це буде безпечно для здоровя?
Лама_мама• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
Не смійтеся. Оселедця нема в нас. Тільки лосось
Не може лосось стати оселедцем
Але якщо вас не зупинити то маринуйте в росолі
Але якщо вас не зупинити то маринуйте в росолі

автор
Миловидна леді
• 25 января 2024
Ответ дляКоКоКоКоКоКо...
Без сахара и меньше соли. Намного меньше. На 300 грамм рыбы пол чайной ложки.
А чим шкодить цукор? І як в плані безпеки з пів ложки солі

КоКоКоКоКоКо...• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
Не смійтеся. Оселедця нема в нас. Тільки лосось
Бооооже, представляю, как жеж вам тяжело.

автор
Миловидна леді
• 25 января 2024
Ответ дляКоКоКоКоКоКо...
Бооооже, представляю, как жеж вам тяжело.
Створючи тему очікувала на схожі коменти

автор
Миловидна леді
• 25 января 2024
Ответ дляЛама_мама
Не може лосось стати оселедцем
Але якщо вас не зупинити то маринуйте в росолі
Але якщо вас не зупинити то маринуйте в росолі
Ви маринували в росолі? По якому рецепту?
Летала_НаМетле• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
А чим шкодить цукор? І як в плані безпеки з пів ложки солі
Пропорции соль к сахару 2 к 1. На 300 грамм можно ложки две соли, и одну сахара. За ночь просолится. Но мягкой рыба не будет, будет плотненькая, но не пересоленная. Потом ее нужно обмыть и обсушить.

КоКоКоКоКоКо...• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
А це буде безпечно для здоровя?
Если боитесь глистов, то заморозить- разморозить и солить. Я люблю вот как у вас, свежайший лосось сразу порезать, щепотку соли и есть. Это божественный вкус. Иногда каплю сока лимонного добавлчю.
КоКоКоКоКоКо...• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
А чим шкодить цукор? І як в плані безпеки з пів ложки солі
Он не вреден. Он делает вашу рыбу дубовой.


Кондуктор трамвая• 25 января 2024
Лосось не будет как селёдка, потому что он менее жирный: 16-18% жирности селёдки против 6% лосося.

Весела бджілка• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
Ви маринували в росолі? По якому рецепту?
Якщо знаєте хто такий Самвел, то в нього є чудовий рецепт засолки червоної риби в розсолі.
Кондуктор трамвая• 25 января 2024
Ответ дляЛетала_НаМетле
Пропорции соль к сахару 2 к 1. На 300 грамм можно ложки две соли, и одну сахара. За ночь просолится. Но мягкой рыба не будет, будет плотненькая, но не пересоленная. Потом ее нужно обмыть и обсушить.
По этому рецепту тоже солю красную рыбу - все отлично всегда.

Летала_НаМетле• 25 января 2024
Ответ дляКоКоКоКоКоКо...
Он не вреден. Он делает вашу рыбу дубовой.
наоборот, сахар влагу дает)


автор
Миловидна леді
• 25 января 2024
Ответ дляВесела бджілка
Якщо знаєте хто такий Самвел, то в нього є чудовий рецепт засолки червоної риби в розсолі.
Дякую
Весела бджілка• 25 января 2024
Ответ дляЛетала_НаМетле
наоборот, сахар влагу дает)
Це мабуть тому фрукти ним посипають, щоб вони виділили сік

Злюка бобер• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
Створючи тему очікувала на схожі коменти
Наш технолог по приготуванню їжі, на роботі солив ложку чайна цукру з гіркою і 2 столові солі морської крупної, бо як мілка, то риба вся стече, буде суха. Риба була соковита , смачна. І я все життя так дома роблю, зроду з поваренної солі не робила, тільки харчова морська.
автор
Миловидна леді
• 25 января 2024
Ответ дляКоКоКоКоКоКо...
Он не вреден. Он делает вашу рыбу дубовой.
Так і вона була. Дубова. Дякую
размахер• 25 января 2024
Я в зависимости от размера рыбы кладу 2 ложки соли , 1 сахара, если бы большая, то больше и обязательно несколько ложек подсолнечного масла. Благодаря маслу рыба не сохнет. И с сахаром мне больше нравится, чем просто с солью. Он как бы уравновешивает вкус.

КоКоКоКоКоКо...• 25 января 2024
Ответ дляМиловидна леді
Так і вона була. Дубова. Дякую
Вот попробуйте, хоть маленький кусочек сделать как я говорю, немого присолить, оставить на 30 минут и готово. Посмотрите разницу во вкусе. Это небо и земля будет

Анонимба• 25 января 2024
Солю на смак, символічно. Зверху укроп, лимон і поливаю горілкою 30 мл на 500 гр лосося. Лосося порізати шматочками. Поставити під прес. Через 3-4 год готово.


Сіль і цукор 2:1, на добу або пів в холодильник, потім злегка промиваю в холодній воді і заливаю рафінованою олією . Виходить мʼяка і не пересолена.
Тут пишуть постійно, що просто засолюють і супер виходить. В мене, якщо не промивати і без олії виходить суха, дубова і пересолна.
Тут пишуть постійно, що просто засолюють і супер виходить. В мене, якщо не промивати і без олії виходить суха, дубова і пересолна.


Ответ дляЗлюка бобер
Наш технолог по приготуванню їжі, на роботі солив ложку чайна цукру з гіркою і 2 столові солі морської крупної, бо як мілка, то риба вся стече, буде суха. Риба була соковита , смачна. І я все життя так дома роблю, зроду з поваренної солі не робила, тільки харчова морська.
А на яку вагу риби уя пропорція?
Злюка бобер• 25 января 2024
Ответ для vihola
Сіль і цукор 2:1, на добу або пів в холодильник, потім злегка промиваю в холодній воді і заливаю рафінованою олією . Виходить мʼяка і не пересолена.
Тут пишуть постійно, що просто засолюють і супер виходить. В мене, якщо не промивати і без олії виходить суха, дубова і пересолна.
Тут пишуть постійно, що просто засолюють і супер виходить. В мене, якщо не промивати і без олії виходить суха, дубова і пересолна.
Спробуйте з крупною морською сіллю. Кому не радила , то всі тепер так роблять. Ложка з горкою цукру, і дві ложки харчової морської солі, тільки крупної. Вона буде гарантовано соковита.
Зараз все скажу• 25 января 2024
Ответ дляЗлюка бобер
Спробуйте з крупною морською сіллю. Кому не радила , то всі тепер так роблять. Ложка з горкою цукру, і дві ложки харчової морської солі, тільки крупної. Вона буде гарантовано соковита.
И ещё лимона выдавить туда. И можно смесью перцев присыпать.

Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу