...аяприкольная• 20 июня 2024
Як варити суп? Довго варити курку?
Продаю витрішки• 20 июня 2024
Я так понимаю, варианты ,,до готовности,, и ,,специи по вкусу,, Вам не предлагать
12
автор
...аяприкольная
• 20 июня 2024
Ответ дляПодтяжка
магазинну я варю 40-45 хвилин
А вона не буде потім резинова?
Сіль відразу в воду?
Сіль відразу в воду?
Голова колгоспу• 20 июня 2024
Ответ дляПродаю витрішки
Я так понимаю, варианты ,,до готовности,, и ,,специи по вкусу,, Вам не предлагать
И муки ’сколько возьмёт’
5
6
Така бойова Я• 20 июня 2024
Оте все злити, якщо хочете прозорий бульйон, курку по новій покласти, залити чистою водою, туди цибулю, моркву , корінь петрушки, перець духмʼяний, селеру і варити бульйон. Хвилин 40. Потім на його основі суп вже за рецептом.
5
Голова колгоспу• 20 июня 2024
Ответ для...аяприкольная
А вона не буде потім резинова?
Сіль відразу в воду?
Сіль відразу в воду?
Полтора часа варите чтобы наверняка
Подтяжка• 20 июня 2024
Ответ для...аяприкольная
А вона не буде потім резинова?
Сіль відразу в воду?
Сіль відразу в воду?
у мене не буває.
солю воду, кидаю м´ясо, варю, потім закидаю поступово остальні інгредієнти. загалом курячий суп у мене вариться десь 1:15-1:20
солю воду, кидаю м´ясо, варю, потім закидаю поступово остальні інгредієнти. загалом курячий суп у мене вариться десь 1:15-1:20
2
1
Чтооооооооооо?• 20 июня 2024
Шум снимите тщательно. Можете даже после 2 минут кипения первую воду слить. Но тогда кипятком снова заливайте, не холодной. Посолите минут через десять после закипания. варить - ну, полчаса, после закипания огонь медленный
1
Подтяжка• 20 июня 2024
Ответ дляТака бойова Я
Оте все злити, якщо хочете прозорий бульйон, курку по новій покласти, залити чистою водою, туди цибулю, моркву , корінь петрушки, перець духмʼяний, селеру і варити бульйон. Хвилин 40. Потім на його основі суп вже за рецептом.
а якщо хочете поживний і корисний то не зливайте нічого :)
а щоб не було шуму треба м´ясо класти в добре киплячу воду
а щоб не було шуму треба м´ясо класти в добре киплячу воду
3
2
Така бойова Я• 20 июня 2024
Ответ дляПодтяжка
а якщо хочете поживний і корисний то не зливайте нічого :)
а щоб не було шуму треба м´ясо класти в добре киплячу воду
а щоб не було шуму треба м´ясо класти в добре киплячу воду
«Тато домиється, от і борщ»
На колір та смак, як кажуть
На колір та смак, як кажуть
2
Ку ка ку ка ку• 20 июня 2024
Ответ дляПодтяжка
а якщо хочете поживний і корисний то не зливайте нічого :)
а щоб не було шуму треба м´ясо класти в добре киплячу воду
а щоб не було шуму треба м´ясо класти в добре киплячу воду
У киплячу воду кладуть м´ясо, коли варять м´ясо. Коли варять бульон, м´ясо кладуть в холодну воду і варять потім на мінімальному вогні щоби ледве кипіло з коріннями.
6
Подтяжка• 20 июня 2024
Ответ дляКу ка ку ка ку
У киплячу воду кладуть м´ясо, коли варять м´ясо. Коли варять бульон, м´ясо кладуть в холодну воду і варять потім на мінімальному вогні щоби ледве кипіло з коріннями.
і потім шума повна каструля :)
а поживний курячий жир виплескується в каналізацію
а поживний курячий жир виплескується в каналізацію
Ку ка ку ка ку• 20 июня 2024
Ответ дляПодтяжка
і потім шума повна каструля :)
а поживний курячий жир виплескується в каналізацію
а поживний курячий жир виплескується в каналізацію
Робіть, так, як звикли, я варю бульон так, як звикли у мене в родині. Я витрачаю на зняття шуму п´ять хвилин і маю прозорий красивий смачний бульон.
2
Продаю витрішки• 20 июня 2024
Ответ дляГолова колгоспу
И муки ’сколько возьмёт’
Ну это высший пилотаж😁😁. А если серьезно, я всю жизнь так готовлю. На глаз, на вкус, до готовности и сколько возьмет
Голова колгоспу• 20 июня 2024
Ответ дляПродаю витрішки
Ну это высший пилотаж😁😁. А если серьезно, я всю жизнь так готовлю. На глаз, на вкус, до готовности и сколько возьмет
У меня свекровь так. А я не могу. Мне нужно чётко по рецепту
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
