Бутерброд и я• 14 августа 2024
Готовите еду на несколько дней?
Облегчает это жизнь? Что готовите? Так задолбали эти завтраки..ужины колбасить..капец
Результат:
вже голосів:
130
101 (77.69%)
Готовлю на несколько дней
29 (22.31%)
Только свежее
Стефанія• 14 августа 2024
готую на декілька днів те, що можна розігріти.
салати, звичайно, свіжі завжди.
а борщ чоловік їсть тільки вчорашній. як і торт ’наполеон’.
салати, звичайно, свіжі завжди.
а борщ чоловік їсть тільки вчорашній. як і торт ’наполеон’.
6
Грабля• 14 августа 2024
Сейчас ребенок маленький ( 3 года) только свежее и легкое на пару .и мы с муже едим это же До рождения ребенка вообще не готовила
1
4
Болтушка Му• 14 августа 2024
каши макароны и пюре с расчетом на 2 дня - так же с котлетами отбивными гуляшом - овощи свежие каждый день
Чекаю завтра• 14 августа 2024
Нет люблю , быстро и свеже приготовленное . Максимум Борщ могу . Не люблю доедать.
1
Завтра не пью• 14 августа 2024
Готуємо на декілька днів.
Тільки свіже в мене було коли була в декреті. Зараз я працюю і не хочу жити біля плити.
Тільки свіже в мене було коли була в декреті. Зараз я працюю і не хочу жити біля плити.
4
Гола з конопель• 14 августа 2024
Сьогодні борщ, хека в клярі нажарила, баклажани з часником і помідором, гарнір то швидко будь коли.
Зараз взагалі нема коли готувати, то гриби пересушить, то яблука, то помідори знов наспіли... Ще й основна робота відволікає)))
Зараз взагалі нема коли готувати, то гриби пересушить, то яблука, то помідори знов наспіли... Ще й основна робота відволікає)))
3
Галя із Дарниці• 14 августа 2024
Деякі страви так, деякі свіжі. Лазанью умовну з нуля готувати на раз це треба мати багато вільного часу та натхнення.
1
66сезон666серия• 14 августа 2024
Готовлю сразу 5 приемов пищи
Научилась с нутрициологом , когда худела
Готовлю сразу 2 ужина , заготовки на 2 завтрака и 1 обед из набора продуктов . По времени до 2 часов трачу
Через день готовлю так
Научилась с нутрициологом , когда худела
Готовлю сразу 2 ужина , заготовки на 2 завтрака и 1 обед из набора продуктов . По времени до 2 часов трачу
Через день готовлю так
2
Затишне кубло• 14 августа 2024
Ответ дляГола з конопель
Сьогодні борщ, хека в клярі нажарила, баклажани з часником і помідором, гарнір то швидко будь коли.
Зараз взагалі нема коли готувати, то гриби пересушить, то яблука, то помідори знов наспіли... Ще й основна робота відволікає)))
Зараз взагалі нема коли готувати, то гриби пересушить, то яблука, то помідори знов наспіли... Ще й основна робота відволікає)))
Те, що Ви готували, зайняло годин 5 біля плити?
Затишне кубло• 14 августа 2024
Сьогодні суп зварила і печінковий паштет, ввечері оладки з малиною.
1
Трейдер кріпти• 14 августа 2024
Ответ дляГаля із Дарниці
Деякі страви так, деякі свіжі. Лазанью умовну з нуля готувати на раз це треба мати багато вільного часу та натхнення.
Я лазанью готовлю сразу 4 порции. Одну в духовку, а три в заморозку. Очень упрощает жизнь.
1
2
Жертва интернета• 14 августа 2024
Хто ті люди, які готують лише ’свіженьке’? Ви ще чимось займаєтесь, чи тільки готуєте?
10
Гола з конопель• 14 августа 2024
Ответ дляЗатишне кубло
Те, що Ви готували, зайняло годин 5 біля плити?
Ні. Приблизно 2 години.
Я роблю багато заготовок - на борщ, розсольник, овочевий суп... А потім швидко готую на декілька днів. Рибу і бакли пожарила, поки плита на дровах розгоралася)
Мені сьогодні довше яблука чистити, чим на пару днів їжи наварити)
Я роблю багато заготовок - на борщ, розсольник, овочевий суп... А потім швидко готую на декілька днів. Рибу і бакли пожарила, поки плита на дровах розгоралася)
Мені сьогодні довше яблука чистити, чим на пару днів їжи наварити)
_Alekssandra_• 14 августа 2024
Ответ дляБратья Капли
Мабуть я одна тут готую на тиждень
Расскажите что готовите и на сколько человек. Я пытаюсь на выходных наготовить. Но, обычно к вечеру вторника холодильник пустой :)
Жертва интернета• 14 августа 2024
Ответ для_Alekssandra_
Расскажите что готовите и на сколько человек. Я пытаюсь на выходных наготовить. Но, обычно к вечеру вторника холодильник пустой :)
Беріть відра по-більше
4
Гола з конопель• 14 августа 2024
Ответ дляБратья Капли
Мабуть я одна тут готую на тиждень
Не одна)))))
Я можу нашпандьорити, як на свадьбу, а тоді лотками в морозилку ховаю.
Я навіть заготовку на шакшуку у серпні готую на півроку))))
Я можу нашпандьорити, як на свадьбу, а тоді лотками в морозилку ховаю.
Я навіть заготовку на шакшуку у серпні готую на півроку))))
Ясамаякрасивая)• 14 августа 2024
Ответ дляЖертва интернета
Хто ті люди, які готують лише ’свіженьке’? Ви ще чимось займаєтесь, чи тільки готуєте?
Домогосподарки.
2
дамаАмстердама• 14 августа 2024
Ответ дляГола з конопель
Не одна)))))
Я можу нашпандьорити, як на свадьбу, а тоді лотками в морозилку ховаю.
Я навіть заготовку на шакшуку у серпні готую на півроку))))
Я можу нашпандьорити, як на свадьбу, а тоді лотками в морозилку ховаю.
Я навіть заготовку на шакшуку у серпні готую на півроку))))
Розкажіть про заготовку для шакшуки
Сижуревувшоке• 14 августа 2024
Ответ дляЖертва интернета
Хто ті люди, які готують лише ’свіженьке’? Ви ще чимось займаєтесь, чи тільки готуєте?
Мені свекруха розказувала за свою племінницю. Купила дорадо, прийшла бігом почистила, спеції, гриль і повечеряла. А я її питаю і ото ваш син наїсться однією дорадо?)) замовкла.
Хто сам живе, то салат з пакета сипанути в миску і полити олією багато часу не треба)) чи стейк на гриль кинути. Але ж не всі так постійно можуть харчуватись.
Хто сам живе, то салат з пакета сипанути в миску і полити олією багато часу не треба)) чи стейк на гриль кинути. Але ж не всі так постійно можуть харчуватись.
3
наКоблучках• 14 августа 2024
Готую, але мої мужики гарний апетит мають, то буває, що розраховую на два дні, а воно хоп і десь ділося. Мене не напрягає готування, але я ніколи не готую сніданки, ніколи взагалі
Гола з конопель• 14 августа 2024
Ответ длядамаАмстердама
Розкажіть про заготовку для шакшуки
У розігрітий вог на жарку - цибулю, потім моркву, потім кабачки і баклажани, потім перець з помідорами, потім гострий перець і багато зелені.
Цю жижу по судкам 0,5л і в морозилку. Зимою розморожую, жарю на сковороді і викладаю в луночки яйця, щоб жовток рідкий залишився.
Цю жижу по судкам 0,5л і в морозилку. Зимою розморожую, жарю на сковороді і викладаю в луночки яйця, щоб жовток рідкий залишився.
3
1
Хитрушка-чекушка• 14 августа 2024
На 2 дня стараюсь готовить. Жаркое, перцы фаршированные, плов, что-то первое, котлеты к ним гарнир, гречка или макароны спокойно 2 дня простоят в холодильнике
Всюди влазю• 14 августа 2024
Ответ дляЖертва интернета
Хто ті люди, які готують лише ’свіженьке’? Ви ще чимось займаєтесь, чи тільки готуєте?
Я готую свіже після роботи, але часто і просто купую щось готове, суші, піцу , кулінарію. На сніданок типу омлету чи вівсянки
Стефанія• 14 августа 2024
людоньки, ті що готують свіженький плов на один раз поїсти - ви як ся маєте?
у мене плов - це 10 літровий казан. це зірвак у перший день (м*ясо, цибуля, нут, морква, часник, спеції) і рис і бульйон другого дня. як оце можливо приготувати свіженьке на один раз???? вам себе не жалко? чи у вас плов - це м*ясо з рисом в мультиварці?
у мене плов - це 10 літровий казан. це зірвак у перший день (м*ясо, цибуля, нут, морква, часник, спеції) і рис і бульйон другого дня. як оце можливо приготувати свіженьке на один раз???? вам себе не жалко? чи у вас плов - це м*ясо з рисом в мультиварці?
4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу