sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_190
Чавонадо• 07 сентября 2024

Каша молочна з гарбузом яка смачніша? Рисова чи пшоняна?

Спочатку варити гарбуз
Розімняти, а потім закинути в нього крупу?
21 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_114
Поторописька• 07 сентября 2024
1
Я навпаки, спочатку варю рис, а потім додаю гарбуз, в кінці молоко.
З пшоном не люблю.
heart 4 like 1
anonim_190
автор Чавонадо • 07 сентября 2024
2
Ответ дляПоторописька
Я навпаки, спочатку варю рис, а потім додаю гарбуз, в кінці молоко.
З пшоном не люблю.
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
heart 2
anonim_12
Мастер Класс• 07 сентября 2024
3
Люблю с пшеном больше. Варите гарбуз, разминаете его или перебиваете блендером, спете крупу и варите до готовности крупы. Потом туда вливаете молоко и даете закипеть. Соль, сахар, масло сливочное по вкусу.
like 2
anonim_114
Поторописька• 07 сентября 2024
4
Ответ дляЧавонадо
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
В кінці подавите його, з рисом нічого не станеться.
anonim_190
автор Чавонадо • 07 сентября 2024
5
Ответ дляМастер Класс
Люблю с пшеном больше. Варите гарбуз, разминаете его или перебиваете блендером, спете крупу и варите до готовности крупы. Потом туда вливаете молоко и даете закипеть. Соль, сахар, масло сливочное по вкусу.
Дякую вам
anonim_147
Не зацілована• 07 сентября 2024
6
Люблю з пшоном. Тертий гарбуз (десь грамів 300-400) + склянка пшона + вода (2 склянки) + склянка молока + сіль, цукор, ваніль, родзинки за смаком. За п´ять хвилин до готовності додаю вершкове масло.
anonim_149
ПростоБелка• 07 сентября 2024
7
Варю рис на молоці і гарбуз окремо. Гарбуз готовий перебиваю блендером і додаю в кашу. Ще проварюю пару хв, додаю мясло. Я її не їм, але мені смачніше з рисом
anonim_20
Весела моль• 07 сентября 2024
8
Мне с рисом вкуснее
heart 2
anonim_12
Джага-джага• 07 сентября 2024
9
Каша с рисом, маслом и молоком очень вкусная.
anonim_183
Леді Душка• 07 сентября 2024
10
Ответ дляЧавонадо
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
Ну так это хорошо. Мне именно так и нравится. А не квашня перемятая
anonim_210
Пацаааааааан• 07 сентября 2024
11
Одним смачніша рисова, іншим пшоняна. А третім взагалі кукурудзяна
like 3
anonim_168
Коник-стрибунець• 07 сентября 2024
12
Ответ дляНе зацілована
Люблю з пшоном. Тертий гарбуз (десь грамів 300-400) + склянка пшона + вода (2 склянки) + склянка молока + сіль, цукор, ваніль, родзинки за смаком. За п´ять хвилин до готовності додаю вершкове масло.
Так готувала моя бабуся і я так звикла. Цікаво, чи залежить від регіону, що кидають у гарбузову кашу, бо рис вирощували на півдні України
heart 1
anonim_176
Страхованная• 07 сентября 2024
13
Ответ дляМастер Класс
Люблю с пшеном больше. Варите гарбуз, разминаете его или перебиваете блендером, спете крупу и варите до готовности крупы. Потом туда вливаете молоко и даете закипеть. Соль, сахар, масло сливочное по вкусу.
І я так варю. Теж смачніше мені з пшоном. Можу ще ізюму додати трохи
like 1
anonim_182
Ушла и Пришла• 07 сентября 2024
14
Дуже все індивідуально. Рис сам по собі нейтральний, тому можна більше експериментувати зі спеціями, добавками.
anonim_59
Лиса Патрикевна• 07 сентября 2024
15
Спробуйте додати манну або кукурудзяну крупу. Мені вони більше смакують
anonim_31
Жинси на дитину• 07 сентября 2024
16
ми варимо окремо гарбуз, тільки треба не волокнистий і добе розварний (дуже гарно з сорту Баттернат), товчемо чи перебиваємо блендером до пастоподібної консистенції, додаємо ваніль, родзинки, окремо - рис чи пшоно, чи саго, перед їжею порційно змішуємо і гріємо в микрохвильовці з молоком, але знаю, що в селі люблять запікати в печі гарбуз з молоком, цукром і яйцями, виходить дуже смачно
anonim_112
Не танцую- но пою• 07 сентября 2024
17
Ответ дляЧавонадо
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
Ні, він швидко розварюється. Рис довше вариться. Я найбільше суп з гарбуза люблю
anonim_51
Я тут с краю постою• 07 сентября 2024
18
варю так,як автор каже.
anonim_25
Доль Чекомбана• 07 сентября 2024
19
Кукурудзяна
anonim_147
Не зацілована• 07 сентября 2024
20
Ответ дляКоник-стрибунець
Так готувала моя бабуся і я так звикла. Цікаво, чи залежить від регіону, що кидають у гарбузову кашу, бо рис вирощували на півдні України
І моя бабуся так готувала. Та каша і сам процес приготування - ніби згадка про неї і шана пам´яті)
Ми з полісся білоруського. Там рису, мабуть, не було)
anonim_56
Мороженная курица• 09 сентября 2024
21
Якщо несолодка і їсти з салом - то пшоно, якщо солодка - рис.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff