Чавонадо• 07 сентября 2024
Каша молочна з гарбузом яка смачніша? Рисова чи пшоняна?
Спочатку варити гарбуз
Розімняти, а потім закинути в нього крупу?
Розімняти, а потім закинути в нього крупу?
Поторописька• 07 сентября 2024
Я навпаки, спочатку варю рис, а потім додаю гарбуз, в кінці молоко.
З пшоном не люблю.
З пшоном не люблю.
4
1
автор
Чавонадо
• 07 сентября 2024
Ответ дляПоторописька
Я навпаки, спочатку варю рис, а потім додаю гарбуз, в кінці молоко.
З пшоном не люблю.
З пшоном не люблю.
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
2
Мастер Класс• 07 сентября 2024
Люблю с пшеном больше. Варите гарбуз, разминаете его или перебиваете блендером, спете крупу и варите до готовности крупы. Потом туда вливаете молоко и даете закипеть. Соль, сахар, масло сливочное по вкусу.
2
Поторописька• 07 сентября 2024
Ответ дляЧавонадо
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
В кінці подавите його, з рисом нічого не станеться.
автор
Чавонадо
• 07 сентября 2024
Ответ дляМастер Класс
Люблю с пшеном больше. Варите гарбуз, разминаете его или перебиваете блендером, спете крупу и варите до готовности крупы. Потом туда вливаете молоко и даете закипеть. Соль, сахар, масло сливочное по вкусу.
Дякую вам
Не зацілована• 07 сентября 2024
Люблю з пшоном. Тертий гарбуз (десь грамів 300-400) + склянка пшона + вода (2 склянки) + склянка молока + сіль, цукор, ваніль, родзинки за смаком. За п´ять хвилин до готовності додаю вершкове масло.
ПростоБелка• 07 сентября 2024
Варю рис на молоці і гарбуз окремо. Гарбуз готовий перебиваю блендером і додаю в кашу. Ще проварюю пару хв, додаю мясло. Я її не їм, але мені смачніше з рисом
Леді Душка• 07 сентября 2024
Ответ дляЧавонадо
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
Ну так это хорошо. Мне именно так и нравится. А не квашня перемятая
Пацаааааааан• 07 сентября 2024
Одним смачніша рисова, іншим пшоняна. А третім взагалі кукурудзяна
3
Коник-стрибунець• 07 сентября 2024
Ответ дляНе зацілована
Люблю з пшоном. Тертий гарбуз (десь грамів 300-400) + склянка пшона + вода (2 склянки) + склянка молока + сіль, цукор, ваніль, родзинки за смаком. За п´ять хвилин до готовності додаю вершкове масло.
Так готувала моя бабуся і я так звикла. Цікаво, чи залежить від регіону, що кидають у гарбузову кашу, бо рис вирощували на півдні України
1
Страхованная• 07 сентября 2024
Ответ дляМастер Класс
Люблю с пшеном больше. Варите гарбуз, разминаете его или перебиваете блендером, спете крупу и варите до готовности крупы. Потом туда вливаете молоко и даете закипеть. Соль, сахар, масло сливочное по вкусу.
І я так варю. Теж смачніше мені з пшоном. Можу ще ізюму додати трохи
1
Ушла и Пришла• 07 сентября 2024
Дуже все індивідуально. Рис сам по собі нейтральний, тому можна більше експериментувати зі спеціями, добавками.
Лиса Патрикевна• 07 сентября 2024
Спробуйте додати манну або кукурудзяну крупу. Мені вони більше смакують
Жинси на дитину• 07 сентября 2024
ми варимо окремо гарбуз, тільки треба не волокнистий і добе розварний (дуже гарно з сорту Баттернат), товчемо чи перебиваємо блендером до пастоподібної консистенції, додаємо ваніль, родзинки, окремо - рис чи пшоно, чи саго, перед їжею порційно змішуємо і гріємо в микрохвильовці з молоком, але знаю, що в селі люблять запікати в печі гарбуз з молоком, цукром і яйцями, виходить дуже смачно
Не танцую- но пою• 07 сентября 2024
Ответ дляЧавонадо
Так буде ж тоді з кусками гарбуз
Ні, він швидко розварюється. Рис довше вариться. Я найбільше суп з гарбуза люблю
Не зацілована• 07 сентября 2024
Ответ дляКоник-стрибунець
Так готувала моя бабуся і я так звикла. Цікаво, чи залежить від регіону, що кидають у гарбузову кашу, бо рис вирощували на півдні України
І моя бабуся так готувала. Та каша і сам процес приготування - ніби згадка про неї і шана пам´яті)
Ми з полісся білоруського. Там рису, мабуть, не було)
Ми з полісся білоруського. Там рису, мабуть, не було)
Мороженная курица• 09 сентября 2024
Якщо несолодка і їсти з салом - то пшоно, якщо солодка - рис.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу