sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_115
Как нефиг делать• 21 декабря 2024

Что делать, чтобы сметана не свернулась при

тушении?
Хочу приготовить фрикадельки в сметанном соусе. Как сделать, чтобы получился красивый, белый соус?
23 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_36
Носки на подтяжках• 21 декабря 2024
1
Посолити
face_with_tears_of_joy 1
anonim_9
Вишневий цвіт• 21 декабря 2024
2
Главное, чтоб ничего кислого не было и реально была сметана, а не сметанный продукт.
heart 4
anonim_128
Всім шампаньського• 21 декабря 2024
3
Не використовувати порошкову сметану та не класти лимон чи оцет.
heart 2
anonim_98
Одна_на_всей_планете• 21 декабря 2024
4
Не класти її цільну, а розбавити з бульоном чи водою
heart 7 woman_facepalming 2
anonim_115
автор Как нефиг делать • 21 декабря 2024
5
А немного муки нужно добавлять в соус?
anonim_128
Всім шампаньського• 21 декабря 2024
6
Ответ дляОдна_на_всей_планете
Не класти її цільну, а розбавити з бульоном чи водою
Я готую на густих жирнючих домашніх вершках, і завжди все ідеально.
Не треба нічого розводити, це ніяк не впливає.
Просто молочні продукти або натуральні, і тоді нічого не згортається, або підроблені порошкові.
От і весь секрет.
heart 4 woman_facepalming 3 like 1
anonim_9
Вишневий цвіт• 21 декабря 2024
7
Ответ дляКак нефиг делать
А немного муки нужно добавлять в соус?
Да, муку можно.
heart 1
anonim_9
Вишневий цвіт• 21 декабря 2024
8
Ответ дляОдна_на_всей_планете
Не класти її цільну, а розбавити з бульоном чи водою
Зачем? Не надо ничего разбавлять, иначе это будет вода со вкусом сметаны, а не соус.
like 4
anonim_91
Я Головна• 21 декабря 2024
9
Магазинная сметана никогда не сворачивалась,и секретов никаких нет
face_with_tears_of_joy 2
anonim_128
Всім шампаньського• 21 декабря 2024
10
Ответ дляКак нефиг делать
А немного муки нужно добавлять в соус?
Можна.
Але не кладіть муку в сметану, це дасть неприємний мучнистий присмак, а спочатку покладіть на пательню масло, розтопіть, покладіть ложку муки, посмажте її 1-2 хвилини до золотистого кольору, а потім вже додавайте сметану. Але соус буде густим.
Краще тоді замість сметани молоко та мускатний горіх, вийде класичний бешамель.
face_with_tears_of_joy 1 heart 3
anonim_98
Одна_на_всей_планете• 21 декабря 2024
11
Ответ дляВсім шампаньського
Я готую на густих жирнючих домашніх вершках, і завжди все ідеально.
Не треба нічого розводити, це ніяк не впливає.
Просто молочні продукти або натуральні, і тоді нічого не згортається, або підроблені порошкові.
От і весь секрет.
Ви різницю між сметаною і вершками розумієте? Сметана, це кисломолочний продукт, жирність сметани в середньому 15-20%, решта 80- сквашений продукт, який згортатиметься при певних умов х. От і весь секрет. Навіть, якщо ви власними руками зберете з банки зі скисшим домашнім молоком сметану, і покладете її цільну у киплячу страву ложкою, вона буде згортатися, як не одразу, то через кілька хвилин.
like 5
anonim_128
Всім шампаньського• 21 декабря 2024
12
Ответ дляОдна_на_всей_планете
Ви різницю між сметаною і вершками розумієте? Сметана, це кисломолочний продукт, жирність сметани в середньому 15-20%, решта 80- сквашений продукт, який згортатиметься при певних умов х. От і весь секрет. Навіть, якщо ви власними руками зберете з банки зі скисшим домашнім молоком сметану, і покладете її цільну у киплячу страву ложкою, вона буде згортатися, як не одразу, то через кілька хвилин.
Автор не планує класти сметану в киплячу страву, а хоче зробити соус, тобто потрохи нагріватиме сметану, в таких умовах натуральна сметана не згорнеться.
Вам вище правильно написали - ви готуєте воду з смаком сметани, це не правильно.
like 2
anonim_195
Телефон Рубика• 21 декабря 2024
13
Ответ дляВишневий цвіт
Главное, чтоб ничего кислого не было и реально была сметана, а не сметанный продукт.
Мне кажется, что сметанный продукт как раз и не свернётся, потому что там нечему сворачивать. А сметана сама по себе кислая, если это не домашние сливки.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_197
З родзинкою• 21 декабря 2024
14
Сметана молокія 30 процентів жирності
anonim_98
Одна_на_всей_планете• 21 декабря 2024
15
Ответ дляВсім шампаньського
Автор не планує класти сметану в киплячу страву, а хоче зробити соус, тобто потрохи нагріватиме сметану, в таких умовах натуральна сметана не згорнеться.
Вам вище правильно написали - ви готуєте воду з смаком сметани, це не правильно.
Перепрошую, автор спитала про приготування фрикадкльок у соусі, судячи з цього, я припускаю, що фрикадельки будуть залиті цим соусом і тушкуватимуться в ньому,, а не буде окрема подача.
heart 1 like 1
anonim_174
Ананомчикус• 21 декабря 2024
16
Оце то так, ну профани в інших питаннях очевидні , але щоб настільки бути профаном в приготуванні елементарних страв 😳советчиці вміють дивувати 😁автор , не вірте ні одному з коментарів 😀
woman_facepalming 2
anonim_128
Всім шампаньського• 21 декабря 2024
17
Ответ дляОдна_на_всей_планете
Перепрошую, автор спитала про приготування фрикадкльок у соусі, судячи з цього, я припускаю, що фрикадельки будуть залиті цим соусом і тушкуватимуться в ньому,, а не буде окрема подача.
Ну і де протиріччя з моїми словами?
Так, тефтельки заливатимуться соусом і дотушковуватимуться в ньому. Але ж сам соус буде готуватися окремо з 0, тобто додавати сметану зразу в киплячу воду ніде не будуть. Її покладуть на сковорідку чи сотейник і нагріватимуть поступово, і вона не згорнеться.
anonim_97
Обнимашкина• 21 декабря 2024
18
Соус называется бешамель.
anonim_80
Меломанка Маланка• 21 декабря 2024
19
Ответ дляВсім шампаньського
Я готую на густих жирнючих домашніх вершках, і завжди все ідеально.
Не треба нічого розводити, це ніяк не впливає.
Просто молочні продукти або натуральні, і тоді нічого не згортається, або підроблені порошкові.
От і весь секрет.
порошок стиральный
anonim_82
АяВсёЗнаю• 21 декабря 2024
20
Автор, вам правильно выше девушка написала. Смешайте бульон или воду, в чем вы будете тушить, с небольшим количеством муки и добавьте сметану. Именно она не даст расслоится сметане.
Можно лук пассировать с мукой, но тогда нужно будет тщательно перемешать с частью соуса холодного, иначе мука может взяться комками.
Еще можно обвалять тефтели в муке, немного прижарить их на сковородке. Когда будете тушить, то соус уже будет густым из-за муки. Часть соуса отлейте, остудите и добавьте сметану. Тогда точно не свернется.
heart 1
anonim_82
Бешене сарі• 21 декабря 2024
21
Вершки чи сметана звертаються, якщо їх додати холодними , це я десь вичитала. Треба або нагріти або трохи розвести теплою водою.
heart 1
anonim_57
Xвостокрутелка• 21 декабря 2024
22
Я добавляю чуть воды с мукой в сметану, получается без комочков
like 1 heart 1
anonim_15
Барабасиха• 22 декабря 2024
23
+
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff