УраганнаЯ• 18 января в 17:59
Как готовить такой рис с замороженными овощами?
Когда добавлять овощи?
Помидорина• 18 января в 18:04
я відразу закидаю рис, овочі, воду (трохи менше води ніж зазвичай для рису, бо овочі ще сік дають) - 15хв від закипання під кришкою і готово. Не мішати. Виходить точно як на картинці.
1
2
1
Мию вікна у мороз• 18 января в 18:05
На сковорідку овочі, трохи часнику, спецій, солі. Протушити і склянку рису промитого та води, щоб покрило на палець. Під кришку на мілкий вогонь, через 15 хв додати масла вершкового і вимкнути вогонь, через хвилин 10 можна їсти.
1
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу