ЖонДуан• 11 марта в 10:40
Хто пече сам паску, будете цього року пекти?
Запитання до тих, хто пече завжди сам і в кого в сім´ї люблять їсти паску.
Будете пекти? За старим рецептом чи щось нове, типу панетоне ( яке в нас прижилося як великодня випічка, хоч це різдвяна)?
Купуєте звичайне борошно чи спеціальне з вищим вмістом білку?
Тема поговорити.
Будете пекти? За старим рецептом чи щось нове, типу панетоне ( яке в нас прижилося як великодня випічка, хоч це різдвяна)?
Купуєте звичайне борошно чи спеціальне з вищим вмістом білку?
Тема поговорити.
ПадаюВреверансах• 11 марта в 10:42
Борошно зернарі беру на паски завжди, про склад не задумувалась. Подобпється.
Буду пекти, для мене це про традиції. Люблю як пахне паска в хаті, діти знають що свято вже близько.
Рецепт старий, всі любимо. Не хочу експериментів
Буду пекти, для мене це про традиції. Люблю як пахне паска в хаті, діти знають що свято вже близько.
Рецепт старий, всі любимо. Не хочу експериментів

автор
ЖонДуан
• 11 марта в 10:45
Ответ дляПадаюВреверансах
Борошно зернарі беру на паски завжди, про склад не задумувалась. Подобпється.
Буду пекти, для мене це про традиції. Люблю як пахне паска в хаті, діти знають що свято вже близько.
Рецепт старий, всі любимо. Не хочу експериментів
Буду пекти, для мене це про традиції. Люблю як пахне паска в хаті, діти знають що свято вже близько.
Рецепт старий, всі любимо. Не хочу експериментів
2 кг. пачки зернарі з вищим вмістом білку.
Теж її беру, інколи
Теж її беру, інколи
Бринзолетта• 11 марта в 10:45
Завжди пекла, а цього року не буду. Я худну, а її ж з’їсти захочеться, якщо багато вдома буде, я не мазохістка. Чоловік переб’ється, а донці також неможна.

Добро с Кулаками• 11 марта в 10:46
Каждый год пеку несколько штук, хотя дома их никто кроме меня не ест ))))) Чисто для настроения. Пеку только по своему проверенному рецепту. Несколько раз пробовала другие - не, для меня мой лучший, т.к. не люблю сухие паски

Місячне Сяйво• 11 марта в 10:48
Хочу попробовать краффины. С маком и с вишней, в прошлом году угощали, очень понравились.

Сусідка зверху• 11 марта в 10:48
Манітобу беру. Печу аліксандрійську і по рецепту Дарії Цвег. Пухкі виходять, друга волога і трохи важча, аліксандрійська сухіше і як пух.
НеГолосую• 11 марта в 10:48
Я только последние несколько лет сама пеку, и мне нравится, я делаю плотную, слегка влажную, а покупные как обычный батон с изюмом
ПадаюВреверансах• 11 марта в 10:49
Ответ дляНеГолосую
Я только последние несколько лет сама пеку, и мне нравится, я делаю плотную, слегка влажную, а покупные как обычный батон с изюмом
Ми нулого року пригостили паскою з сільпо. Смачна була, я не очікувала
автор
ЖонДуан
• 11 марта в 10:49
Ответ дляНеГолосую
Я только последние несколько лет сама пеку, и мне нравится, я делаю плотную, слегка влажную, а покупные как обычный батон с изюмом
І я таку люблю.
Я такая - жду трамвая• 11 марта в 10:55
Так, буду, рецкпт старий, перевірений
З прикрасами - залежатиме від настрою, може, спробую щось нове, може ні.
З прикрасами - залежатиме від настрою, може, спробую щось нове, може ні.
Я такая - жду трамвая• 11 марта в 10:57
Ответ дляНеГолосую
Я только последние несколько лет сама пеку, и мне нравится, я делаю плотную, слегка влажную, а покупные как обычный батон с изюмом
Ну, от власне теж печу, бо такої кількості видів родзинок, кураги та ін.сухофруктів (і без фарбованих барвниками цукатів) жодна покупна не пропонує. + Замочую в якомусь ароматному алкоголі і мої апельсинову цедру. Ну, і щоб на маслі, на жовтках. Ну, раз на рік можна заморочитися саме на смак своєї сім´ї

Пупуговка• 11 марта в 10:58
Александрийскую пеку. Дети обожают этот праздник с детства. Такая ностальгия как они маленькие ждали когда же покажут верхушки...

Забагаловка• 11 марта в 11:08
Каждый год делаю одинаково -
Творожная паска ’три шоколада’
И 2-4 краффина пеку.
Дети только творожную едят, нам с мужем два краффина с головой хватает.
Творожная паска ’три шоколада’
И 2-4 краффина пеку.
Дети только творожную едят, нам с мужем два краффина с головой хватает.
НеГолосую• 11 марта в 11:10
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Ну, от власне теж печу, бо такої кількості видів родзинок, кураги та ін.сухофруктів (і без фарбованих барвниками цукатів) жодна покупна не пропонує. + Замочую в якомусь ароматному алкоголі і мої апельсинову цедру. Ну, і щоб на маслі, на жовтках. Ну, раз на рік можна заморочитися саме на смак своєї сім´ї
Згодна з вами.
Атятя_тётя• 11 марта в 11:15
Я думаю в хлебопечке сделать сдобную булку с изюмом и покрыть глазурью и так освятить
Коплю на груди• 11 марта в 11:20
Я останніми роками майже не печу, нема сил і бажання.
Але паски печу обов´язково.
Беру борошно Богуміла, якщо раптом не знаходжу - то Білоцерківського заводу, це те, що роками перевірене. Інше не ризикую. Маю рецепт від мами, багато жовтків та масла. Експериментую щороку з поливкою, ненавиджу білкову з сирого яйця. Поки що зупинилася на збитій желатиновій, десь тут хтось порадив був. Ще купила один раз в пачці, треба було лише молоко додавати. АЛе такої більше не бачила.
Але паски печу обов´язково.
Беру борошно Богуміла, якщо раптом не знаходжу - то Білоцерківського заводу, це те, що роками перевірене. Інше не ризикую. Маю рецепт від мами, багато жовтків та масла. Експериментую щороку з поливкою, ненавиджу білкову з сирого яйця. Поки що зупинилася на збитій желатиновій, десь тут хтось порадив був. Ще купила один раз в пачці, треба було лише молоко додавати. АЛе такої більше не бачила.
Коплю на груди• 11 марта в 11:21
Ответ дляПадаюВреверансах
Ми нулого року пригостили паскою з сільпо. Смачна була, я не очікувала
В сільпо непогані паски, причому вже багато років.
Чумацький Шлях• 11 марта в 11:40
может творожную испеку, как-то пекла такую, понравилось, вкусно!

Перекус беру завжди• 11 марта в 11:43
Печу кожен рік, але тепер вже небагато, на пів-літра молока. Рецепт або бабусі, або александрійська. Борошно купую італійське, де більше білка, дріджі мокрі, львівські. Родзинки замочу в ромі, ще добавлю журавлину і апельсинову цедру. Глазур зроблю желатинову. Сирну печу по своєму рецепту, в мене її всі люблять
Молчалка• 11 марта в 11:54
В кого не сухі, а гливкенькі, на маслі та на жовтках, поділіться рецептами, будь ласка, хочу спробувати щось нове в цьому році.

Блакитна устриця• 11 марта в 12:00
Паски любим, покупать будем рошеновскую, не смотря ни на что пришли к выводу, что она самая вкусная
Панна Кота• 11 марта в 12:22
если позволть обстотельства , то буду, александрийскую, остальне не могу вімесить...
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу