Оябунчик• 18 апреля в 10:56
Шафран у паску
Хто добавляв, як смак?
1
2
2
Щас ухожу• 18 апреля в 10:58
Думаю, що йдеться не про шафран, а про куркуму. Справжній шафран, по-перше, важко знайти, а, по-друге, він доволі недешевий, як для спецій в тісто для кольору.
Куркума дасть приємний жовтуватий колір тісту. Смак вона не змінює.
Куркума дасть приємний жовтуватий колір тісту. Смак вона не змінює.
11
2
Позаземний розум• 18 апреля в 10:59
Ответ дляКондуктор автобуса
тушенки уже добавьте!)
Макарошкі
3
4
Инстагра_мерша• 18 апреля в 10:59
Если у вас есть на руках шафран то конечно добавьте.
Я как-то делала ризотто с шафраном - оч вкусно
Я как-то делала ризотто с шафраном - оч вкусно
2
1
3
Позаземний розум• 18 апреля в 11:01
Ответ дляИнстагра_мерша
Если у вас есть на руках шафран то конечно добавьте.
Я как-то делала ризотто с шафраном - оч вкусно
Я как-то делала ризотто с шафраном - оч вкусно
Ви різницю між паскою і різотто відчуваєте ?
Чи то одне і теж є?
Чи то одне і теж є?
5
3
3
Инстагра_мерша• 18 апреля в 11:03
Ответ дляПозаземний розум
Ви різницю між паскою і різотто відчуваєте ?
Чи то одне і теж є?
Чи то одне і теж є?
Удалено администрацией...
juliyadorosh• 18 апреля в 11:04
Я колись додавала, смак особливо не змінює, але дає дуже гарний колір, особливо якщо ще з апельсиновою цедрою
8
2
автор
Оябунчик
• 18 апреля в 11:04
Ответ дляjuliyadorosh
Я колись додавала, смак особливо не змінює, але дає дуже гарний колір, особливо якщо ще з апельсиновою цедрою
дякую. спробую
1
2
Попразендовна• 18 апреля в 11:05
Вкусно. Там особо выраженого вкуса нет, мне пахнет немного топленым молоком, церковным чем-то. Ваниль , цедру тоже добавляла. Ну и цвет конечно.
2
3
Попразендовна• 18 апреля в 11:07
Я не минимальная почему тут про куркуму вообще пишут, это абсолютно разные специи.
3
Директор Пляжу• 18 апреля в 11:07
Ответ дляЩас ухожу
Думаю, що йдеться не про шафран, а про куркуму. Справжній шафран, по-перше, важко знайти, а, по-друге, він доволі недешевий, як для спецій в тісто для кольору.
Куркума дасть приємний жовтуватий колір тісту. Смак вона не змінює.
Куркума дасть приємний жовтуватий колір тісту. Смак вона не змінює.
Найти несложно, дорогой- да.
Попразендовна• 18 апреля в 11:10
Ответ дляМрію про космос
Бабуся додавала кардамон.
Він дає цікавий присмак.
Він дає цікавий присмак.
Да, он немного цитрусом тоже отдаёт. Я даже с гваздикой паски ела.
1
Соседушка• 18 апреля в 11:22
Добавляла шафран и кардамон. вместе с цедрой и ванилью. Шафран придал цвет. Никто не сказал, что было не вкусно. Все просили еще.
1
Чудовий каламбур• 18 апреля в 11:31
Колись я добавляла регулярно, але потім мене став драконити цей жовтий, він наче несправжній, не люблю, підкрашена випічка зразу кидається у очі, мені не нра
1
автор
Оябунчик
• 18 апреля в 11:32
Ответ дляСоседушка
Добавляла шафран и кардамон. вместе с цедрой и ванилью. Шафран придал цвет. Никто не сказал, что было не вкусно. Все просили еще.
дякую. кардамон не люблю
Zima_Letto• 18 апреля в 11:55
Ответ дляПозаземний розум
Ви різницю між паскою і різотто відчуваєте ?
Чи то одне і теж є?
Чи то одне і теж є?
А вы видимо шафран и в руках не держали задавая такие глупые вопросы
Соседушка• 18 апреля в 12:24
Ответ дляОябунчик
дякую. кардамон не люблю
Я первый раз тоже думала, что кардамон может не пойти. Тут писали, что в кофе самый раз добавить. В кофе добавляла, аромат сильный за счет целого зерна. В тесто же добавляю немного молотого, поэтому вообще эффект не тот. Никто, даже любители кардамона, не догадались о наличие его в пасках. Зато аромат потрясающий.
1
Жерица ночи• 18 апреля в 12:24
додаємо багато років шафран, перед тим настоюючи його на коньяці, так екстрагується речовина, що надає дуже гарний колір, не такий, як від куркуми, а золотавий, і відчутні тонкі, але сильні пахощі, яких шафран в сухому стані не має, вище хтось писав про церковні - щось близько до того, а взагалі в стародавніх рецептах українських пасок були імбир, калган і лаврове листя, у Квітки-Основ´яненка багаторазово про те згадується
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
