Садова гойдалка• 25 мая в 17:04
Какое масло для жарки используете чаще всего?
Подсолнечное, оливковое, топленое?
Что берете для ежедневного потребления?
Что берете для ежедневного потребления?
1
Блондинка в Законе• 25 мая в 17:05
Не жарю, если нужно добавить капельку, то оливковое, иногда подсолнечное. Пробовала и гхи, не заходит мне оно.
2
Love_Love_Love_• 25 мая в 17:07
Не смажу, для дуже крайніх випадків гхі, оливка, авокадо чи виноград. Без різниці там капля.
1
3
Блондинка в Законе• 25 мая в 17:08
Ответ дляLove_Love_Love_
Не смажу, для дуже крайніх випадків гхі, оливка, авокадо чи виноград. Без різниці там капля.
А чего подсолнечного избегаете? Всего лишь маркетинг.
2
Love_Love_Love_• 25 мая в 17:08
Ответ дляБлондинка в Законе
А чего подсолнечного избегаете? Всего лишь маркетинг.
Який маркетинг?
1
Блондинка в Законе• 25 мая в 17:09
Ответ дляLove_Love_Love_
Який маркетинг?
Ну типа что оливковое и любое другое полезнее
2
Love_Love_Love_• 25 мая в 17:15
Ответ дляБлондинка в Законе
Ну типа что оливковое и любое другое полезнее
Соняшникова олія має високий вміст омега 6 жирних кислот які викликають серцево судинні захворювання. Також, полі насичені жири нестабільні при нагріванні при смаженні вони легко утворюють шкідливі токсичні сполуки. Це по перше.
По друге, я написала що використовую 2 каплі олії в місяць, в таких випадках беру ту яка є під рукою.
По друге, я написала що використовую 2 каплі олії в місяць, в таких випадках беру ту яка є під рукою.
2
Пекельнi Борошна• 25 мая в 17:19
Подсолнечное рафин., мясо на смальце, оладьи и блины на кокосовом.
В салат оливковое или подсолн. нерафин.
В салат оливковое или подсолн. нерафин.
Директор Пляжу• 25 мая в 17:20
Оливкова, гхі ( топлене), смалець - смажити
Соняшникову ніколи не купувала
Соняшникову ніколи не купувала
1
Аленький носочек• 25 мая в 17:27
Смалець - сама роблю з яловичини або баранини, топлене масло, ці вважаю найкращими для смаження. Оливкова рафінована вже проходить хімічну обробку, тому гірше, але є страви, для яких мені потрібна рослинна рідка олія, тому її. Оливкову нерафіновану можу додати під кінець готування. Соняшникову нерафіновану високоолеїнову у деякі салати, де хочеться саме такий смак.
Як результат - на УЗД черевної порожнини лікар сказав, що видно, що харчуюсь правильно (нічого не питаючи про те, просто констатував факт з того, що бачить)
Як результат - на УЗД черевної порожнини лікар сказав, що видно, що харчуюсь правильно (нічого не питаючи про те, просто констатував факт з того, що бачить)
ДелайКак_Я• 25 мая в 17:29
Соняшникове і масло гхі
Хочу ще спробувати масло авокадо, наче якраз воно добре витримує високі температури
Хочу ще спробувати масло авокадо, наче якраз воно добре витримує високі температури
ДелайКак_Я• 25 мая в 17:31
Ответ дляАленький носочек
Смалець - сама роблю з яловичини або баранини, топлене масло, ці вважаю найкращими для смаження. Оливкова рафінована вже проходить хімічну обробку, тому гірше, але є страви, для яких мені потрібна рослинна рідка олія, тому її. Оливкову нерафіновану можу додати під кінець готування. Соняшникову нерафіновану високоолеїнову у деякі салати, де хочеться саме такий смак.
Як результат - на УЗД черевної порожнини лікар сказав, що видно, що харчуюсь правильно (нічого не питаючи про те, просто констатував факт з того, що бачить)
Як результат - на УЗД черевної порожнини лікар сказав, що видно, що харчуюсь правильно (нічого не питаючи про те, просто констатував факт з того, що бачить)
Ну, мабуть, не тільки масло відіграє в цьому ключову роль)) швидше за все, у вас просто харчування збалансоване🙂
Аленький носочек• 25 мая в 17:35
Ответ дляДелайКак_Я
Ну, мабуть, не тільки масло відіграє в цьому ключову роль)) швидше за все, у вас просто харчування збалансоване🙂
Очевидно, але якість жиру один з дуже важливих чинників
1
Чу Ча• 25 мая в 18:24
Ответ дляLove_Love_Love_
Не смажу, для дуже крайніх випадків гхі, оливка, авокадо чи виноград. Без різниці там капля.
На капле рыбу не пожарить
1
Love_Love_Love_• 25 мая в 18:42
Ответ дляЧу Ча
На капле рыбу не пожарить
Мені взагалі не потрібно смажити рибу. Для чого?
Анонім Завгосп• 25 мая в 20:02
Что вам сказать. Сейчас много техники, где масло, практически, не нужно.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу