sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Соусы, специи, приправы
anonim_159
Садова гойдалка• 25 мая в 17:04

Какое масло для жарки используете чаще всего?

Подсолнечное, оливковое, топленое?
Что берете для ежедневного потребления?
dislike 1
32 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_52
Кучерявочка• 25 мая в 17:04
1
подсолнечное
like 1 woman_facepalming 1 heart 3
anonim_170
Рання пташка• 25 мая в 17:05
2
кукурудзяне рафіноване
anonim_171
Блондинка в Законе• 25 мая в 17:05
3
Не жарю, если нужно добавить капельку, то оливковое, иногда подсолнечное. Пробовала и гхи, не заходит мне оно.
face_with_tears_of_joy 2
anonim_176
Тумба-юмба• 25 мая в 17:06
4
все делаю на оливковом
dislike 1
anonim_10
No problems• 25 мая в 17:07
5
Оливкове зараз
noavatar
Love_Love_Love_• 25 мая в 17:07
6
Не смажу, для дуже крайніх випадків гхі, оливка, авокадо чи виноград. Без різниці там капля.
dislike 1 face_with_tears_of_joy 3
anonim_171
Блондинка в Законе• 25 мая в 17:08
7
Ответ дляLove_Love_Love_
Не смажу, для дуже крайніх випадків гхі, оливка, авокадо чи виноград. Без різниці там капля.
А чего подсолнечного избегаете? Всего лишь маркетинг.
like 2
noavatar
Love_Love_Love_• 25 мая в 17:08
8
Ответ дляБлондинка в Законе
А чего подсолнечного избегаете? Всего лишь маркетинг.
Який маркетинг?
woman_facepalming 1
anonim_171
Блондинка в Законе• 25 мая в 17:09
9
Ответ дляLove_Love_Love_
Який маркетинг?
Ну типа что оливковое и любое другое полезнее
like 2
anonim_156
Бешене сарі• 25 мая в 17:09
10
Всегда на подсолнечном.
like 1
anonim_35
Допоможіть знайти• 25 мая в 17:11
11
Подсолнечное
anonim_136
Наездница• 25 мая в 17:12
12
Оливковое и соевое
dislike 1
noavatar
Love_Love_Love_• 25 мая в 17:15
13
Ответ дляБлондинка в Законе
Ну типа что оливковое и любое другое полезнее
Соняшникова олія має високий вміст омега 6 жирних кислот які викликають серцево судинні захворювання. Також, полі насичені жири нестабільні при нагріванні при смаженні вони легко утворюють шкідливі токсичні сполуки. Це по перше.
По друге, я написала що використовую 2 каплі олії в місяць, в таких випадках беру ту яка є під рукою.
dislike 2
anonim_145
Туся муся• 25 мая в 17:19
14
Гхи и оливковое. Подсолнечного нет в доме.
dislike 2
anonim_107
Пекельнi Борошна• 25 мая в 17:19
15
Подсолнечное рафин., мясо на смальце, оладьи и блины на кокосовом.
В салат оливковое или подсолн. нерафин.
anonim_177
Директор Пляжу• 25 мая в 17:20
16
Оливкова, гхі ( топлене), смалець - смажити
Соняшникову ніколи не купувала
dislike 1
noavatar
одиночка• 25 мая в 17:20
17
Кукурузное
anonim_61
Кондуктор трамвая• 25 мая в 17:21
18
Подсолнечное
anonim_117
Фіфачка• 25 мая в 17:23
19
Соняшникова олія рафінована.
Перша ліпша, яку куплю у магазині поруч.
anonim_177
Аленький носочек• 25 мая в 17:27
20
Смалець - сама роблю з яловичини або баранини, топлене масло, ці вважаю найкращими для смаження. Оливкова рафінована вже проходить хімічну обробку, тому гірше, але є страви, для яких мені потрібна рослинна рідка олія, тому її. Оливкову нерафіновану можу додати під кінець готування. Соняшникову нерафіновану високоолеїнову у деякі салати, де хочеться саме такий смак.

Як результат - на УЗД черевної порожнини лікар сказав, що видно, що харчуюсь правильно (нічого не питаючи про те, просто констатував факт з того, що бачить)
anonim_59
ДелайКак_Я• 25 мая в 17:29
21
Соняшникове і масло гхі
Хочу ще спробувати масло авокадо, наче якраз воно добре витримує високі температури
anonim_48
Ухахайкина• 25 мая в 17:30
22
На смальці.Натурально і корисно.
heart 1
anonim_59
ДелайКак_Я• 25 мая в 17:31
23
Ответ дляАленький носочек
Смалець - сама роблю з яловичини або баранини, топлене масло, ці вважаю найкращими для смаження. Оливкова рафінована вже проходить хімічну обробку, тому гірше, але є страви, для яких мені потрібна рослинна рідка олія, тому її. Оливкову нерафіновану можу додати під кінець готування. Соняшникову нерафіновану високоолеїнову у деякі салати, де хочеться саме такий смак.

Як результат - на УЗД черевної порожнини лікар сказав, що видно, що харчуюсь правильно (нічого не питаючи про те, просто констатував факт з того, що бачить)
Ну, мабуть, не тільки масло відіграє в цьому ключову роль)) швидше за все, у вас просто харчування збалансоване🙂
anonim_177
Аленький носочек• 25 мая в 17:35
24
Ответ дляДелайКак_Я
Ну, мабуть, не тільки масло відіграє в цьому ключову роль)) швидше за все, у вас просто харчування збалансоване🙂
Очевидно, але якість жиру один з дуже важливих чинників
heart 1
anonim_63
Замріяна• 25 мая в 17:57
25
Оливковое
anonim_145
ЯНаПэПэ• 25 мая в 17:58
26
Смалец и редко подсолнечное
anonim_145
Чу Ча• 25 мая в 18:24
27
Ответ дляLove_Love_Love_
Не смажу, для дуже крайніх випадків гхі, оливка, авокадо чи виноград. Без різниці там капля.
На капле рыбу не пожарить
like 1
anonim_218
Телепузик• 25 мая в 18:37
28
Смалець
noavatar
Love_Love_Love_• 25 мая в 18:42
29
Ответ дляЧу Ча
На капле рыбу не пожарить
Мені взагалі не потрібно смажити рибу. Для чого?
anonim_144
Анонім Завгосп• 25 мая в 20:02
30
Что вам сказать. Сейчас много техники, где масло, практически, не нужно.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff