sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_156
Сижу_и_плачу• 26 августа в 14:38

І ще трохи кабачків)

Презентували мені кабачка. Дуже довгий, в холодильник не влазить, лежить - очі мозолить. Що можна приготувати? Кабачки презентують регулярно, я вже і запікала, і млинці робила. Смажені не можна, рагу не хочу. Накидайте, будь ласка, своїх улюблених рецептів.
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_59
Лика-прилипка• 26 августа в 14:39
1
Рулет с кабачка
like 1
anonim_36
Ищу Аленя• 26 августа в 14:40
2
Фаршированные
like 2
anonim_216
Ні за холодну воду• 26 августа в 14:42
3
Кабачковий торт, рис з кабачком зварити, воду тоді не потрібно додавати, просто потерти кабачок і тушкувати з рисом, мені подобається як гарнір.
like 1
anonim_171
Аноним с кешбеком• 26 августа в 14:45
4
вафлі?
like 1
anonim_83
Грабля• 26 августа в 14:46
5
кабачковую икру.
like 1
anonim_93
Сплюшка• 26 августа в 14:49
6
Вчора рубила рулетити.
Кабачок порізати тонкими пластинками, посолити і на 15 хв залишити.
400 грам фаршу, сіль,перець, базилік, розмарин.
3 помідори, зняти шкірку, порізати , як на салат.
На дно посудини для запікання оливкову олію , помідори і базилік ( можна сухий ).
Кабачок викласти фаршем і скрутити в рулетики ( я ще прищіпляла зубочистками, щоб трималося) і на ці помідорки.
Запікати 30 хв на верх + низ , потім ще 45-50 хв на низ лише.
За 20 хв до закінчення випікання положити на кабачки пластика сиру.
like 1
anonim_209
Налогообложу• 26 августа в 14:50
7
Запеканка с мясом
like 1
anonim_202
Локшина на вухах• 26 августа в 14:55
8
Я, наверное, единственный в Украине человек, которому не дарят кабачки. Никого нет знакомых с дачами. Живём в Киеве. Раз покупал муж, я не успела пожарить, так и сгнили. Некому возиться с ними
woman_facepalming 3 face_with_tears_of_joy 2
anonim_200
Мира всем• 26 августа в 15:01
9
я роблю корейский салат з кабачків, тоненько їх нарізати міліметровими кружечками або на терці натерти, заправити: часник, сіль, соєвий соус, оцет, олію кілька ложок на сковороді підігріти і піджатити в цій олії насіння кунжута до золотавого коліру і залити кабачкі. Пів годинки настоїться
like 1
anonim_132
Встидаюся запитать• 26 августа в 15:04
10
Мій чоловік любить кашу . Вона і правда смачна . Спробуйте . Якщо зацікавить - напишу рецепт
anonim_67
Аленький носочек• 26 августа в 15:10
11
Ответ дляВстидаюся запитать
Мій чоловік любить кашу . Вона і правда смачна . Спробуйте . Якщо зацікавить - напишу рецепт
Каша з кабачка..?) цікаво
пишіть рецепт, бо теж кабачок в холодильнику чекає на свою судьбу)
anonim_7
БоХатая• 26 августа в 15:11
12
Фаршировані кабачки
like 1
noavatar
Мнята• 26 августа в 15:26
13
Кабачки - 500 г
Сир твердий - 100 г
Яйця 2 шт.
Борошно - 100 г
Розпушувач або сода (гасити) 1 чайна ложка
Сіль, часник, перець
Кабачки та сир натерти, додати яйця, борошно, розпушувач, часник. Посолити, поперчити. Перемішати виделкою. Викласти до форми. Запікати при 180 град. приблизно 40 хв. Смачно та швидко. Роблю вдвічі більшу порцію - зметають!
like 1
anonim_48
Кофр для ноги• 26 августа в 19:08
14
Суп зваріть кабачковий, дуже смачно.
like 1 heart 1
anonim_132
Встидаюся запитать• 26 августа в 19:24
15
Ответ дляАленький носочек
Каша з кабачка..?) цікаво
пишіть рецепт, бо теж кабачок в холодильнику чекає на свою судьбу)
Нічого дивного, з гарбуза ж варимо ? Хтось солодку, а хтось солону ( і називають крем-супом). Почистити шкірку , якщо тверда( якщо молода і ніжна- можна лишити). Порізати кубиками . Я спочатку у каструлі з товстим дном обсмажую кілька (2-3) порізаних кубиком цибулин . Можна окремо на пательні, але так швидше і менше посуду . Тоді в цю каструлю засипаю порізаний великим кубиком кабачок ( 2 шт середніх ). Заливаю трохи водою . Щоб надати вершкового смаку в кінці додаю трохи вершків чи сметани . Варити до мʼякості кабачку . Тоді мну товкачиком( не люблю консистенцію однорідного пюре ). Щоб загустити долати або манки кілька ложок , або макарони( рис), одним словом що більше до вподоби . Посолити і готувати до готовності вмісту . В кінці додати тертий часник . На гарнір смачно тушковане мʼясо
like 1
anonim_156
автор Сижу_и_плачу • 27 августа в 15:52
16
Всім дякую за цікаві рецепти!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff