Сижу_и_плачу• 26 августа в 14:38
І ще трохи кабачків)
Презентували мені кабачка. Дуже довгий, в холодильник не влазить, лежить - очі мозолить. Що можна приготувати? Кабачки презентують регулярно, я вже і запікала, і млинці робила. Смажені не можна, рагу не хочу. Накидайте, будь ласка, своїх улюблених рецептів.
Ні за холодну воду• 26 августа в 14:42
Кабачковий торт, рис з кабачком зварити, воду тоді не потрібно додавати, просто потерти кабачок і тушкувати з рисом, мені подобається як гарнір.
1
Сплюшка• 26 августа в 14:49
Вчора рубила рулетити.
Кабачок порізати тонкими пластинками, посолити і на 15 хв залишити.
400 грам фаршу, сіль,перець, базилік, розмарин.
3 помідори, зняти шкірку, порізати , як на салат.
На дно посудини для запікання оливкову олію , помідори і базилік ( можна сухий ).
Кабачок викласти фаршем і скрутити в рулетики ( я ще прищіпляла зубочистками, щоб трималося) і на ці помідорки.
Запікати 30 хв на верх + низ , потім ще 45-50 хв на низ лише.
За 20 хв до закінчення випікання положити на кабачки пластика сиру.
Кабачок порізати тонкими пластинками, посолити і на 15 хв залишити.
400 грам фаршу, сіль,перець, базилік, розмарин.
3 помідори, зняти шкірку, порізати , як на салат.
На дно посудини для запікання оливкову олію , помідори і базилік ( можна сухий ).
Кабачок викласти фаршем і скрутити в рулетики ( я ще прищіпляла зубочистками, щоб трималося) і на ці помідорки.
Запікати 30 хв на верх + низ , потім ще 45-50 хв на низ лише.
За 20 хв до закінчення випікання положити на кабачки пластика сиру.
1
Локшина на вухах• 26 августа в 14:55
Я, наверное, единственный в Украине человек, которому не дарят кабачки. Никого нет знакомых с дачами. Живём в Киеве. Раз покупал муж, я не успела пожарить, так и сгнили. Некому возиться с ними
3
2
Мира всем• 26 августа в 15:01
я роблю корейский салат з кабачків, тоненько їх нарізати міліметровими кружечками або на терці натерти, заправити: часник, сіль, соєвий соус, оцет, олію кілька ложок на сковороді підігріти і піджатити в цій олії насіння кунжута до золотавого коліру і залити кабачкі. Пів годинки настоїться
1
Встидаюся запитать• 26 августа в 15:04
Мій чоловік любить кашу . Вона і правда смачна . Спробуйте . Якщо зацікавить - напишу рецепт
Аленький носочек• 26 августа в 15:10
Ответ дляВстидаюся запитать
Мій чоловік любить кашу . Вона і правда смачна . Спробуйте . Якщо зацікавить - напишу рецепт
Каша з кабачка..?) цікаво
пишіть рецепт, бо теж кабачок в холодильнику чекає на свою судьбу)
пишіть рецепт, бо теж кабачок в холодильнику чекає на свою судьбу)
Кабачки - 500 г
Сир твердий - 100 г
Яйця 2 шт.
Борошно - 100 г
Розпушувач або сода (гасити) 1 чайна ложка
Сіль, часник, перець
Кабачки та сир натерти, додати яйця, борошно, розпушувач, часник. Посолити, поперчити. Перемішати виделкою. Викласти до форми. Запікати при 180 град. приблизно 40 хв. Смачно та швидко. Роблю вдвічі більшу порцію - зметають!
Сир твердий - 100 г
Яйця 2 шт.
Борошно - 100 г
Розпушувач або сода (гасити) 1 чайна ложка
Сіль, часник, перець
Кабачки та сир натерти, додати яйця, борошно, розпушувач, часник. Посолити, поперчити. Перемішати виделкою. Викласти до форми. Запікати при 180 град. приблизно 40 хв. Смачно та швидко. Роблю вдвічі більшу порцію - зметають!
1
Встидаюся запитать• 26 августа в 19:24
Ответ дляАленький носочек
Каша з кабачка..?) цікаво
пишіть рецепт, бо теж кабачок в холодильнику чекає на свою судьбу)
пишіть рецепт, бо теж кабачок в холодильнику чекає на свою судьбу)
Нічого дивного, з гарбуза ж варимо ? Хтось солодку, а хтось солону ( і називають крем-супом). Почистити шкірку , якщо тверда( якщо молода і ніжна- можна лишити). Порізати кубиками . Я спочатку у каструлі з товстим дном обсмажую кілька (2-3) порізаних кубиком цибулин . Можна окремо на пательні, але так швидше і менше посуду . Тоді в цю каструлю засипаю порізаний великим кубиком кабачок ( 2 шт середніх ). Заливаю трохи водою . Щоб надати вершкового смаку в кінці додаю трохи вершків чи сметани . Варити до мʼякості кабачку . Тоді мну товкачиком( не люблю консистенцію однорідного пюре ). Щоб загустити долати або манки кілька ложок , або макарони( рис), одним словом що більше до вподоби . Посолити і готувати до готовності вмісту . В кінці додати тертий часник . На гарнір смачно тушковане мʼясо
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
