Лепетун• 05 сентября в 23:56
Які спеції найкраще підходять до риби?
Бо вічно сиплю одне й те ж.
Большой секретик• 06 сентября в 00:01
у меня дежурная смесь: кориандр, имбирь, кардамон, душистый перец
если уха - то еще и лаврик
если большая рыба целиком, то могу лимончик нарезанный повпихивать
если уха - то еще и лаврик
если большая рыба целиком, то могу лимончик нарезанный повпихивать
Роза в вазі• 06 сентября в 00:04
Ответ дляЗамурмишка
Карася нічим не спасти
Только надрезать крест накрест несколько раз,посолить ,выдержать15 минут, обвалять в муке и зажарить в олии до хрустящего хвостика
Гарантую неперелевки• 06 сентября в 00:05
Я люблю свежий розмарин добавлять. Или делать соус из сливочного масла с тимьяном.
Ну и плюсую за лимонный перец.
Ну и плюсую за лимонный перец.
Пекельнi Борошна• 06 сентября в 00:08
Фу для меня лимон в рыбе.
Я только солю. Все остальное в рыбе от лукавого))
Я только солю. Все остальное в рыбе от лукавого))
1
1
Все буде Україна• 06 сентября в 00:11
Я останнім часом посипаю рибу базилік/часник/ в´ялені томати від Каміс +сіль та оливк.олія і запікаю - так готую дораду чи сибаса. А от простішу рибу (хек) свіжий часник (1-2зубчики роздавити), вино сухе біле, декілька гілок петрушки і вершаове масло+сіль - запікаю у фользі.
2
РокерША• 06 сентября в 00:15
Ответ дляВсе буде Україна
Я останнім часом посипаю рибу базилік/часник/ в´ялені томати від Каміс +сіль та оливк.олія і запікаю - так готую дораду чи сибаса. А от простішу рибу (хек) свіжий часник (1-2зубчики роздавити), вино сухе біле, декілька гілок петрушки і вершаове масло+сіль - запікаю у фользі.
Які знущання над продуктами. Рибі пасує сіль, а при подачі лимон розрізаний подати, хто любить, той збризне лимоном.
Брюльтик• 06 сентября в 00:23
Ответ дляВсе буде Україна
Я останнім часом посипаю рибу базилік/часник/ в´ялені томати від Каміс +сіль та оливк.олія і запікаю - так готую дораду чи сибаса. А от простішу рибу (хек) свіжий часник (1-2зубчики роздавити), вино сухе біле, декілька гілок петрушки і вершаове масло+сіль - запікаю у фользі.
Давно користуюся тією сумішшю Каміс, вона чудова до запікання камемберу на грилі!
ПироженкА• 06 сентября в 02:48
Кладу тільки сіль і чорний молотий перець. Скумбрію ще перекладаю лимоном. Якщо риба не після п´ятої-десятої розморозки, то має приємний запах. Тому не бачу необхідності забивати його приправами.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу