Кров з молоком• 19 сентября в 23:29
Заготовки, заготовки, заготовочки...
А що ви заготовили, заготовляєте, чи збираєтеся на зиму?
показать весь текст
3
3
23
АфродитаПетровна• 20 сентября в 00:14
Ответ дляНепереможна
Після тотального відключення електроенергії тепер тільки консервую.
Маю також заморозки але вже не в таких кількостях як раніше. Бо коли розморозилася моя морозильна камера то роздавали і родичам і сусідам щоб тільки не пропало те м´ясо і заготовки.
Маю також заморозки але вже не в таких кількостях як раніше. Бо коли розморозилася моя морозильна камера то роздавали і родичам і сусідам щоб тільки не пропало те м´ясо і заготовки.
А на скільки днів у вас було вимкнення? В Київській області саме у нас у місті був максимум - дві з половиною доби. Але морозилка тримає три доби.
1
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 00:17
Ответ дляЛюблю ХОЛОСТЯКА
Що у вас на фото?
Я заморозила базу для карі (томатний соус)
Я заморозила базу для карі (томатний соус)
Перець. Я дві партії кетчупа зробила.
3
АфродитаПетровна• 20 сентября в 00:21
Квашені помідори, огірки. Томат, лечо, баклажани в аджиці. Яблук/груш насушили. Наморозили зелені багато, слив на компоти, полуниці на чизкейк і в шампанське, смородини на заливний пиріг, малини на меренговий рулет, перець шматочками для борщу, в основному. Лишилося тільки насмажити слайсами баклажани і в мороз
2
Пульт от линолеума• 20 сентября в 00:22
Ответ дляКашка-маняшка
То у вас старі ціни, немає вже таких цін на перець взимку.
В сільпо всю зимув акції був по 140. Без акції 180. Дорожче не пам´ятаю. У мене в морозилці і консервований квашений до борщу. То його не дуже хочеться свіжого. Свіжий їм тільки я.
сладкий_ноябрь• 20 сентября в 00:24
Ответ дляПульт от линолеума
Може того що взимку він по 140, а зараз безкоштовно з огорода?
Так білозірка морожена ніяка
Кусок тряпки
Кусок тряпки
5
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 00:34
Ответ длясладкий_ноябрь
Так білозірка морожена ніяка
Кусок тряпки
Кусок тряпки
На фаршировку мені найкраща, форма, розмір все ідеальне.
3
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 00:36
Ответ дляАфродитаПетровна
Квашені помідори, огірки. Томат, лечо, баклажани в аджиці. Яблук/груш насушили. Наморозили зелені багато, слив на компоти, полуниці на чизкейк і в шампанське, смородини на заливний пиріг, малини на меренговий рулет, перець шматочками для борщу, в основному. Лишилося тільки насмажити слайсами баклажани і в мороз
Ого у Вас. Я ще згадала, що треба м´яти наморозити на лимонади.
Пульт от линолеума• 20 сентября в 00:39
Ответ длясладкий_ноябрь
Так білозірка морожена ніяка
Кусок тряпки
Кусок тряпки
Я кубовидний солодкий вирощую. Але варений жарений він весь м´який. У мене перець для бігуса і в рисову кашу з овочами.
сладкий_ноябрь• 20 сентября в 00:47
Ответ дляПульт от линолеума
Я кубовидний солодкий вирощую. Але варений жарений він весь м´який. У мене перець для бігуса і в рисову кашу з овочами.
Ну червоний такий мʼясистий, то не аж так
А білозірка перетворюється на кашу
Один раз морозила, поки не побачила результат
А білозірка перетворюється на кашу
Один раз морозила, поки не побачила результат
1
Пульт от линолеума• 20 сентября в 00:52
Ответ длясладкий_ноябрь
Ну червоний такий мʼясистий, то не аж так
А білозірка перетворюється на кашу
Один раз морозила, поки не побачила результат
А білозірка перетворюється на кашу
Один раз морозила, поки не побачила результат
Білозерка гарна на фаршировані перці. Але начиняти мороженими.
3
сладкий_ноябрь• 20 сентября в 00:53
Ответ дляПульт от линолеума
Білозерка гарна на фаршировані перці. Але начиняти мороженими.
Не згодна. Червоний перестав смачніший в фаршировці
Білозірка то економ варіант
Білозірка то економ варіант
5
2
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 01:00
Ответ дляПульт от линолеума
Білозерка гарна на фаршировані перці. Але начиняти мороженими.
Так і роблю!!!!
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 01:03
Ответ длясладкий_ноябрь
Не згодна. Червоний перестав смачніший в фаршировці
Білозірка то економ варіант
Білозірка то економ варіант
О зноау поперло з вас. Я вирощую червоний, жовтий, оранжевиц, зелений м´ясистий, але на заморозку він мені не підходить, ботрізної форми, розміру, загогульчастий, тому морожу білозірку вже багато років
2
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 01:04
Ответ дляOtrawa
А что у вас за пакетики?
Один з ікеї для риби, інший брала закордоном, сподобалися, що 5 л, величезні.
Помаранчова душа• 20 сентября в 01:06
Не консервую, бо це оцет/цукор/купа часу і ніякої користі. Шлунок вже не той, хоча смачно. Заморозила трошки брокколі і спаржевої квасолі. 1 кг лохини для доньки. Донька заморозила кружельця томатів, любить їх на сковороді з яйцями і то тільки тому, що свої з дачі привезли.
2
1
Не танцую- но пою• 20 сентября в 01:23
Ответ дляКров з молоком
Чому?
Авто, и это все ?
Только перец?
Только перец?
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 01:41
Ответ дляНе танцую- но пою
Авто, и это все ?
Только перец?
Только перец?
Сьогодні так. Це мало, я штук 100 морожу, ще партію зроблю. Зелень заморозила, помідори, малину, варення малиноае зробила, кетчуп, ще вогник зроблю, сливи проворонила.
Экспертиза• 20 сентября в 01:49
Ответ дляКров з молоком
Ви по ягодах, а в нас не йдуть вони. Лише малину морожу і трішки вишні на десерти.
Только что сделала аджику по просьбе сына, острую. Перед этим была аджика сухая. Кетчуп. Огурцы законсервировала.
2
Не танцую- но пою• 20 сентября в 01:49
Ответ дляКров з молоком
Сьогодні так. Це мало, я штук 100 морожу, ще партію зроблю. Зелень заморозила, помідори, малину, варення малиноае зробила, кетчуп, ще вогник зроблю, сливи проворонила.
Свет отключат, дальше , что будете делать с этими продуктами ?
1
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 01:50
Ответ дляНе танцую- но пою
Свет отключат, дальше , что будете делать с этими продуктами ?
Нічого, все добре, не хвилюйтеся.
2
1
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 01:51
Ответ дляЭкспертиза
Только что сделала аджику по просьбе сына, острую. Перед этим была аджика сухая. Кетчуп. Огурцы законсервировала.
Що таке суха аджика?
Не танцую- но пою• 20 сентября в 01:51
Ответ дляКров з молоком
Нічого, все добре, не хвилюйтеся.
Тобто ви живете в тій частині, де світло працює завжди …
Тоді про що мова ?
Тоді про що мова ?
2
1
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 01:53
Ответ дляНе танцую- но пою
Тобто ви живете в тій частині, де світло працює завжди …
Тоді про що мова ?
Тоді про що мова ?
Так, працює завжди, бо ми вже 3,5+ років живемо в таких умовах. Інвентор, генератор наші друзі.
1
Экспертиза• 20 сентября в 01:57
Экспертиза• 20 сентября в 02:01
А сьогодні на базарі почула 2 рецепти на зиму
1. 0.5 кг гострого перцю, 0.5 кг цукру 1 лимон з шкуркою на м´ясорубку, трохи проверить - і в банки.
2. Перець невеликий червоний почистити, в середину порізаний кріп і петрушку . Заморозити, а потім на тертку натирати в страви.
1. 0.5 кг гострого перцю, 0.5 кг цукру 1 лимон з шкуркою на м´ясорубку, трохи проверить - і в банки.
2. Перець невеликий червоний почистити, в середину порізаний кріп і петрушку . Заморозити, а потім на тертку натирати в страви.
1
автор
Кров з молоком
• 20 сентября в 02:02
Ответ дляЭкспертиза
Без томату. Ось такой рецепт
Дякую, вона така ядрьона виходить дивлячись на інгрідієнти.
Экспертиза• 20 сентября в 02:04
Ответ дляКров з молоком
Дякую, вона така ядрьона виходить дивлячись на інгрідієнти.
Її потрошку додавати в макарони, в йогурт або сметану- буде смачний соус. В борщ, супи- всюди. Аромат супер.
1
Дама_с_караваем• 20 сентября в 02:18
Ответ дляПульт от линолеума
Перець порізаний соломкою. Кольорову капусту, кабачки, Чері, в´ялені помідори, горіховий песто з базиліком. , трохи обліпихи, багато малини, смородини, чорники, суниці, землянку лісову, вишні.
Капуста цвітна від слова цвіт, суцвіття.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу