Тріль підпільний• 19 сентября в 17:02
Кто делает моченые яблоки дома, поделитесь рецептом
Для обычной 3л банки.
Нашла в ютубе парочку, там соль и вода, но пропорции совсем разные, хотелось бы проверенный рецепт
Нашла в ютубе парочку, там соль и вода, но пропорции совсем разные, хотелось бы проверенный рецепт
Анонім Завгосп• 19 сентября в 18:20
Я минулого року зіпсувала цілу бочечку яблук( Вибрала найгарніші, рецепт не пам´ятаю точно, з інтернету взяла, але цукор, мед, сіль, листя різне (малина, вишня, смородина), палички кориці. Запах стояв класнючий, на смак теж вдалися. Але я брала не антонівку, а сніжний кальвіль і це було помилкою - вони були ватні
3
автор
Тріль підпільний
• 19 сентября в 18:22
Ответ дляАнонім Завгосп
Я минулого року зіпсувала цілу бочечку яблук( Вибрала найгарніші, рецепт не пам´ятаю точно, з інтернету взяла, але цукор, мед, сіль, листя різне (малина, вишня, смородина), палички кориці. Запах стояв класнючий, на смак теж вдалися. Але я брала не антонівку, а сніжний кальвіль і це було помилкою - вони були ватні
Спасибо, я это учту. Хотела как раз кальвиль...
Анонім Завгосп• 19 сентября в 18:27
Ответ дляТріль підпільний
Спасибо, я это учту. Хотела как раз кальвиль...
Притому, що я вибирала найкращі, твердющі! Не падалішні, зняті з дерева, без ніяких недоліків. Знаю, що вони коли оежать, то ватніють, але я не думала, що мочені також. Дуже засмутилася, бо були реально смачні, але оця консистенція - дуже таку не люблю
2
Значить, дідусів рецепт, ми завжди квасили семеринку, бо у діда було два дерева, миються яблука, складаються до тари, можна гілочки з вишні, яблуні і смородини додати, м´яту, рецепт розсолу: на 5 л води 100 гр солі, 500 гр цукру, закипятити і охололим залити яблука, далі яблука притопити чимось, щоб вони не вискакували з розсолу, і так тиждень, за тиждень прибрали на холод, готово.
2
Valentina shop2020• 19 сентября в 19:53
Ответ дляАнонім Завгосп
Я минулого року зіпсувала цілу бочечку яблук( Вибрала найгарніші, рецепт не пам´ятаю точно, з інтернету взяла, але цукор, мед, сіль, листя різне (малина, вишня, смородина), палички кориці. Запах стояв класнючий, на смак теж вдалися. Але я брала не антонівку, а сніжний кальвіль і це було помилкою - вони були ватні
Так снежный и должен быть
автор
Тріль підпільний
• 19 сентября в 20:31
Ответ дляЧаюри
Значить, дідусів рецепт, ми завжди квасили семеринку, бо у діда було два дерева, миються яблука, складаються до тари, можна гілочки з вишні, яблуні і смородини додати, м´яту, рецепт розсолу: на 5 л води 100 гр солі, 500 гр цукру, закипятити і охололим залити яблука, далі яблука притопити чимось, щоб вони не вискакували з розсолу, і так тиждень, за тиждень прибрали на холод, готово.
Спасибо большое!
Анонім Завгосп• 19 сентября в 20:35
Ответ дляValentina shop2020
Так снежный и должен быть
Тоді не знаю, що пішло не так
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу