sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_20
Тріль підпільний• 19 сентября в 17:02

Кто делает моченые яблоки дома, поделитесь рецептом

Для обычной 3л банки.
Нашла в ютубе парочку, там соль и вода, но пропорции совсем разные, хотелось бы проверенный рецепт
9 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_200
Мольфарочка• 19 сентября в 17:10
1
Послушаю. Тоже люблю моченые яблоки.
heart 2
anonim_65
Безсовісна кума• 19 сентября в 17:15
2
И я хочу. Можно даже в кастрюле.
heart 1
anonim_127
Анонім Завгосп• 19 сентября в 18:20
3
Я минулого року зіпсувала цілу бочечку яблук( Вибрала найгарніші, рецепт не пам´ятаю точно, з інтернету взяла, але цукор, мед, сіль, листя різне (малина, вишня, смородина), палички кориці. Запах стояв класнючий, на смак теж вдалися. Але я брала не антонівку, а сніжний кальвіль і це було помилкою - вони були ватні
heart 3
anonim_20
автор Тріль підпільний • 19 сентября в 18:22
4
Ответ дляАнонім Завгосп
Я минулого року зіпсувала цілу бочечку яблук( Вибрала найгарніші, рецепт не пам´ятаю точно, з інтернету взяла, але цукор, мед, сіль, листя різне (малина, вишня, смородина), палички кориці. Запах стояв класнючий, на смак теж вдалися. Але я брала не антонівку, а сніжний кальвіль і це було помилкою - вони були ватні
Спасибо, я это учту. Хотела как раз кальвиль...
anonim_127
Анонім Завгосп• 19 сентября в 18:27
5
Ответ дляТріль підпільний
Спасибо, я это учту. Хотела как раз кальвиль...
Притому, що я вибирала найкращі, твердющі! Не падалішні, зняті з дерева, без ніяких недоліків. Знаю, що вони коли оежать, то ватніють, але я не думала, що мочені також. Дуже засмутилася, бо були реально смачні, але оця консистенція - дуже таку не люблю
heart 2
noavatar
Чаюри• 19 сентября в 19:38
6
Значить, дідусів рецепт, ми завжди квасили семеринку, бо у діда було два дерева, миються яблука, складаються до тари, можна гілочки з вишні, яблуні і смородини додати, м´яту, рецепт розсолу: на 5 л води 100 гр солі, 500 гр цукру, закипятити і охололим залити яблука, далі яблука притопити чимось, щоб вони не вискакували з розсолу, і так тиждень, за тиждень прибрали на холод, готово.
heart 2
noavatar
Valentina shop2020• 19 сентября в 19:53
7
Ответ дляАнонім Завгосп
Я минулого року зіпсувала цілу бочечку яблук( Вибрала найгарніші, рецепт не пам´ятаю точно, з інтернету взяла, але цукор, мед, сіль, листя різне (малина, вишня, смородина), палички кориці. Запах стояв класнючий, на смак теж вдалися. Але я брала не антонівку, а сніжний кальвіль і це було помилкою - вони були ватні
Так снежный и должен быть
anonim_20
автор Тріль підпільний • 19 сентября в 20:31
8
Ответ дляЧаюри
Значить, дідусів рецепт, ми завжди квасили семеринку, бо у діда було два дерева, миються яблука, складаються до тари, можна гілочки з вишні, яблуні і смородини додати, м´яту, рецепт розсолу: на 5 л води 100 гр солі, 500 гр цукру, закипятити і охололим залити яблука, далі яблука притопити чимось, щоб вони не вискакували з розсолу, і так тиждень, за тиждень прибрали на холод, готово.
Спасибо большое!
anonim_127
Анонім Завгосп• 19 сентября в 20:35
9
Ответ дляValentina shop2020
Так снежный и должен быть
Тоді не знаю, що пішло не так
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff