Лівий Локіть• 22 сентября в 19:48
Як зварити рис, щоб він був розсипчастим, а не кашею?
Леплю из пластилина• 22 сентября в 19:48
Купить одной или две пропарки. Можете еще налить масла обжарить его хорошо, если у вас не пропаренный, потом залить воду как обычно варите. 1 рис к 2 вода
1
1
Божий одуванчик• 22 сентября в 19:54
1 к 2, доводите до кипения, закрываете крышку и ставите на минимум плиты, чтобы еле-еле кипело, варите сколько написано на упаковке, а потом еще минут 10 даете ему настояться, не открывая крышку
Стопясят раз обсуждала• 22 сентября в 19:55
Взяти сорт, який не розварюється. Не наливати багато води
А я вот наоборот делаю (тоже когда-то в Инете научили): воды побольше - минимум 6 к 1 и более (можно и 10 воды 1 риса, не важно), варю минут 10-12, после этого лишнюю воду сливаю. Получается неплохо, рис любой, но перед готовкой рис нужно промывать. А раньше проблема была - получался не рассыпчастый рис, а как шпаклевка на стену мазать))
Астоновитесь!• 22 сентября в 20:19
Якісний рис ніколи не буде кашею. Варю у великій кількості води, потім зливаю - завжди розсипчастий. Але я за кордоном рис купую. Він реально якісний.
1
3
ЛолитаНеРазлита• 22 сентября в 20:21
Промыть рис
В кастрюлю добавить сливочное масло (кусочек)+ растительное (немного, на глаз).
Туда рис. Перемешать, пару минут помешивая и добавить воды 1:2. Варю до готовности.
В кастрюлю добавить сливочное масло (кусочек)+ растительное (немного, на глаз).
Туда рис. Перемешать, пару минут помешивая и добавить воды 1:2. Варю до готовности.
Язвочка• 22 сентября в 20:39
Ответ дляКолгоспниця
Взять нормалный рис. Сварить басмати в кашу нереально
Успешно это делаю
1
люблю_тортики• 22 сентября в 20:45
Ответ дляАстоновитесь!
Якісний рис ніколи не буде кашею. Варю у великій кількості води, потім зливаю - завжди розсипчастий. Але я за кордоном рис купую. Він реально якісний.
А ми в атб купуємо) Поменше води і розсипчастий.
Астоновитесь!• 22 сентября в 20:50
Ответ длялюблю_тортики
А ми в атб купуємо) Поменше води і розсипчастий.
Особливо ’Розумний вибір’... Я його лише на голубці та фарширований перець брала, той випадок, коли як не вари, а буде каша.
В той же час рис в біло чорних упаковках в тому ж атб (назву вже не пам´ятаю, але він мінімум удвічі дорожчий за Розумний вибір)- той був дійсно непоганий, брали Жасмін і Басматті.
В той же час рис в біло чорних упаковках в тому ж атб (назву вже не пам´ятаю, але він мінімум удвічі дорожчий за Розумний вибір)- той був дійсно непоганий, брали Жасмін і Басматті.
люблю_тортики• 22 сентября в 20:55
Ответ дляАстоновитесь!
Особливо ’Розумний вибір’... Я його лише на голубці та фарширований перець брала, той випадок, коли як не вари, а буде каша.
В той же час рис в біло чорних упаковках в тому ж атб (назву вже не пам´ятаю, але він мінімум удвічі дорожчий за Розумний вибір)- той був дійсно непоганий, брали Жасмін і Басматті.
В той же час рис в біло чорних упаковках в тому ж атб (назву вже не пам´ятаю, але він мінімум удвічі дорожчий за Розумний вибір)- той був дійсно непоганий, брали Жасмін і Басматті.
Розумний вибір довгозернистий, ніякої каші, може, треба щоб руки з потрібного місця росли?
Астоновитесь!• 22 сентября в 20:57
Ответ длялюблю_тортики
Розумний вибір довгозернистий, ніякої каші, може, треба щоб руки з потрібного місця росли?
Може потрібно скуштувати хоч раз нормальний рис, щоб зрозуміти значення слова ’розсипчастий’?
люблю_тортики• 22 сентября в 20:58
Ответ дляАстоновитесь!
Може потрібно скуштувати хоч раз нормальний рис, щоб зрозуміти значення слова ’розсипчастий’?
А так))) Це пише людина, що наливає в рис купу води і думає, що так і треба.
Астоновитесь!• 22 сентября в 21:01
Ответ длялюблю_тортики
А так))) Це пише людина, що наливає в рис купу води і думає, що так і треба.
Якісний рис неможливо зіпсувати обсягом води. Зайва просто зливається) Не зливаю рис лише на суші.
Довгозернистий Розумний вибір - низької якості. Його гарно в голубці, а не на гарнір. Є значно кращий рис, але кожному своє.
Довгозернистий Розумний вибір - низької якості. Його гарно в голубці, а не на гарнір. Є значно кращий рис, але кожному своє.
1
люблю_тортики• 22 сентября в 21:04
Ответ дляАстоновитесь!
Якісний рис неможливо зіпсувати обсягом води. Зайва просто зливається) Не зливаю рис лише на суші.
Довгозернистий Розумний вибір - низької якості. Його гарно в голубці, а не на гарнір. Є значно кращий рис, але кожному своє.
Довгозернистий Розумний вибір - низької якості. Його гарно в голубці, а не на гарнір. Є значно кращий рис, але кожному своє.
Не хочу сперечатися, Ви ввічлива, моя повага) Просто ми азербайджанці і можемо зварити будь який рис.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
