Ищу Аленя• 24 сентября в 23:48
Как приготовить печень, чтобы она была мягкой, а не подошвой?
сказочное_Бали• 24 сентября в 23:53
Добавить чайную ложку соды в нарезанную крупными кусками печень, пусть немного постоит, потом промыть. Ну и жарить, конечно, недолго. Солить после жарки
2
5
тянитолкайка• 24 сентября в 23:56
Ответ длясказочное_Бали
Добавить чайную ложку соды в нарезанную крупными кусками печень, пусть немного постоит, потом промыть. Ну и жарить, конечно, недолго. Солить после жарки
Так, трохи соди обов’язково
2
3
Працівниця року• 24 сентября в 23:57
В соде чтобы постояла час, потом отмыть под водой как Фуа гра будет .
2
Пік Антна• 24 сентября в 23:59
Зняти плівки, замочити в молоці або з содою.
Смажити на вогні вище середнього по хвилинці з обох боків, доводити до готовності під кришкою, на невеликому вогні буквально 1.5-2 хв. Я пишу про великі шматки, маленькі ще менше по часу.
Смажити на вогні вище середнього по хвилинці з обох боків, доводити до готовності під кришкою, на невеликому вогні буквально 1.5-2 хв. Я пишу про великі шматки, маленькі ще менше по часу.
1
2
Борисфенка• 24 сентября в 23:59
Нарізати товстими пластами. Відбити молотком. Обваляти в борошні і на розпечену сковороду, через хвилину перевернути і ще хвилину посмажити. Викласти в глибоку миску, посолити і накрити кришкою.
2
1
6
Свисток ля-минор• 25 сентября в 00:08
Ответ дляША! я прийшла!
Купити курячу печінку, її важко зіпсувати.
Да краще її взагалі не купувати, от гріха подалі.
2
2
НичеНипанимаю• 25 сентября в 00:22
Ответ дляСвисток ля-минор
Да краще її взагалі не купувати, от гріха подалі.
В смысле? Она самая нежная и вкусная
2
Може ще третю?• 25 сентября в 00:48
Быстро. Очень быстро. Чтоб внутри еще было розовое, дойдет за минуты выключенная.
Домашня Зюзя• 25 сентября в 02:46
Саме головне правило - сиру печінку не можна солити! Присолювати, коли вона схватилася . Якщо посолити печенку сирою - то вона буде як подошва.
100%• 25 сентября в 22:28
Я слегка обжариваю, потом добавляю лук кубиками, тоже вместе обжариваю и потом тушу в молоке (если нет сливок).
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу