sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_121
Воленс-неволенс• 21 ноября в 10:16

Тісто філо вперше взяла, дістала з морозилки

А воно поломалося як тепер з нього щось робити?
woman_facepalming 3
18 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
anonim_99
Малая еще та• 21 ноября в 10:17
1
З поламаного ніяк. Його треба було розморозити
like 4
anonim_85
Латексне альтер ЕГО• 21 ноября в 10:17
2
А что вы хотели делать? И как поломалось? Если на тонкие длинные полоски, то сделайте просто слоями пирог в высокой форме. Слой начинки - листик теста
anonim_137
Янка-угомонись• 21 ноября в 10:17
3
Пирог какой-то в форме можно.
like 4
anonim_69
Залізний кіготь• 21 ноября в 10:20
4
Что то вроде лазаньи можно собрать запечь
like 1
anonim_121
автор Воленс-неволенс • 21 ноября в 10:21
5
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
А что вы хотели делать? И как поломалось? Если на тонкие длинные полоски, то сделайте просто слоями пирог в высокой форме. Слой начинки - листик теста
Полосками , саме як я його з пакування виймала дві полоски отпали , хотіла зробити штрудель з грушами.
anonim_105
Любительница• 21 ноября в 10:21
6
Робіть Наполеон у формі
woman_facepalming 2 like 2
anonim_85
Латексне альтер ЕГО• 21 ноября в 10:21
7
Ответ дляВоленс-неволенс
Полосками , саме як я його з пакування виймала дві полоски отпали , хотіла зробити штрудель з грушами.
Делайте слоеный с грушами) можно еще сырок типа бри или камамбера туда добавить. Очень пикантно
anonim_121
автор Воленс-неволенс • 21 ноября в 10:23
8
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Делайте слоеный с грушами) можно еще сырок типа бри или камамбера туда добавить. Очень пикантно
Фу не люблю я ті сири. Думала з горіхами. Побачимо як швидко воно розморожується
anonim_85
Латексне альтер ЕГО• 21 ноября в 10:24
9
Ответ дляВоленс-неволенс
Фу не люблю я ті сири. Думала з горіхами. Побачимо як швидко воно розморожується
Оно растает очень быстро
anonim_121
автор Воленс-неволенс • 21 ноября в 10:26
10
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Оно растает очень быстро
Написано на пакуванні до 2х годин. В інтернеті хвилин 40 година. В 11 мають увімкнути світло от заздалегідь дістала
anonim_65
Советчица Года• 21 ноября в 10:31
11
Ответ дляВоленс-неволенс
Написано на пакуванні до 2х годин. В інтернеті хвилин 40 година. В 11 мають увімкнути світло от заздалегідь дістала
Викладіть на пергаменті щоб полоски перетиналися( декілька шарів змащуючи кожен маслом розтопленим)іспробуєте скрутити.
heart 1
anonim_121
автор Воленс-неволенс • 21 ноября в 10:34
12
Ответ дляСоветчица Года
Викладіть на пергаменті щоб полоски перетиналися( декілька шарів змащуючи кожен маслом розтопленим)іспробуєте скрутити.
Дякую теж так думала спробувати ніколи не працювала з цим тістом.
anonim_101
Бокс-орун• 21 ноября в 10:45
13
я зустрічала прямо рецепти коли тісто філо ріжуть на смужки та заливають начинкою для пирога, погугліть
anonim_65
Советчица Года• 21 ноября в 10:48
14
Ответ дляВоленс-неволенс
Дякую теж так думала спробувати ніколи не працювала з цим тістом.
Воно все одно в процесі рветься..
anonim_14
сою не люблю• 21 ноября в 10:56
15
Так накладывайте поломанные листы друг на друга и заворачивайте. Ничего страшного не будет.
anonim_130
Нічна ненажера• 21 ноября в 11:09
16
Форма є? Я просто у формі з нього роблю лазанью, пиріг типу лінивої ачми, різні а-ля запіканки з фруктами, які залежались. Імпровізую з того, що є. Мед, горіхи - роблю пахлаву. Творог і родзинки - роблю ачму.
anonim_32
Вірю, я повірив• 21 ноября в 11:15
17
Ответ дляЛюбительница
Робіть Наполеон у формі
Наполеон із філо? Ви певно не знаєте, що це за тісто
anonim_135
Маргарита и Мастер• 21 ноября в 13:36
18
Його через силу розкручувать не можна, треба повністю розморозити і лише потім воно слухняне і кожен лист цілий. Але якщо так сталося, що поламані уже, то можна спекти з м´ятими листами, є купа рецептів в ютубі. І маленькі такі гнізда з начинкою (виходять хрусткі), і у форму хаотично накомкуєте цих листів, заливаєте начинкою сирно-яєчною, і ще багато чого. Я і лазанью з них роблю
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff