Воленс-неволенс• 21 ноября в 10:16
Тісто філо вперше взяла, дістала з морозилки
А воно поломалося як тепер з нього щось робити?
3
Латексне альтер ЕГО• 21 ноября в 10:17
А что вы хотели делать? И как поломалось? Если на тонкие длинные полоски, то сделайте просто слоями пирог в высокой форме. Слой начинки - листик теста
автор
Воленс-неволенс
• 21 ноября в 10:21
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
А что вы хотели делать? И как поломалось? Если на тонкие длинные полоски, то сделайте просто слоями пирог в высокой форме. Слой начинки - листик теста
Полосками , саме як я його з пакування виймала дві полоски отпали , хотіла зробити штрудель з грушами.
Латексне альтер ЕГО• 21 ноября в 10:21
Ответ дляВоленс-неволенс
Полосками , саме як я його з пакування виймала дві полоски отпали , хотіла зробити штрудель з грушами.
Делайте слоеный с грушами) можно еще сырок типа бри или камамбера туда добавить. Очень пикантно
автор
Воленс-неволенс
• 21 ноября в 10:23
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Делайте слоеный с грушами) можно еще сырок типа бри или камамбера туда добавить. Очень пикантно
Фу не люблю я ті сири. Думала з горіхами. Побачимо як швидко воно розморожується
Латексне альтер ЕГО• 21 ноября в 10:24
Ответ дляВоленс-неволенс
Фу не люблю я ті сири. Думала з горіхами. Побачимо як швидко воно розморожується
Оно растает очень быстро
автор
Воленс-неволенс
• 21 ноября в 10:26
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Оно растает очень быстро
Написано на пакуванні до 2х годин. В інтернеті хвилин 40 година. В 11 мають увімкнути світло от заздалегідь дістала
Советчица Года• 21 ноября в 10:31
Ответ дляВоленс-неволенс
Написано на пакуванні до 2х годин. В інтернеті хвилин 40 година. В 11 мають увімкнути світло от заздалегідь дістала
Викладіть на пергаменті щоб полоски перетиналися( декілька шарів змащуючи кожен маслом розтопленим)іспробуєте скрутити.
1
автор
Воленс-неволенс
• 21 ноября в 10:34
Ответ дляСоветчица Года
Викладіть на пергаменті щоб полоски перетиналися( декілька шарів змащуючи кожен маслом розтопленим)іспробуєте скрутити.
Дякую теж так думала спробувати ніколи не працювала з цим тістом.
Бокс-орун• 21 ноября в 10:45
я зустрічала прямо рецепти коли тісто філо ріжуть на смужки та заливають начинкою для пирога, погугліть
Советчица Года• 21 ноября в 10:48
Ответ дляВоленс-неволенс
Дякую теж так думала спробувати ніколи не працювала з цим тістом.
Воно все одно в процесі рветься..
сою не люблю• 21 ноября в 10:56
Так накладывайте поломанные листы друг на друга и заворачивайте. Ничего страшного не будет.
Нічна ненажера• 21 ноября в 11:09
Форма є? Я просто у формі з нього роблю лазанью, пиріг типу лінивої ачми, різні а-ля запіканки з фруктами, які залежались. Імпровізую з того, що є. Мед, горіхи - роблю пахлаву. Творог і родзинки - роблю ачму.
Вірю, я повірив• 21 ноября в 11:15
Ответ дляЛюбительница
Робіть Наполеон у формі
Наполеон із філо? Ви певно не знаєте, що це за тісто
Маргарита и Мастер• 21 ноября в 13:36
Його через силу розкручувать не можна, треба повністю розморозити і лише потім воно слухняне і кожен лист цілий. Але якщо так сталося, що поламані уже, то можна спекти з м´ятими листами, є купа рецептів в ютубі. І маленькі такі гнізда з начинкою (виходять хрусткі), і у форму хаотично накомкуєте цих листів, заливаєте начинкою сирно-яєчною, і ще багато чого. Я і лазанью з них роблю
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
